jarino ma pravdu, su to politici a diskutujuci maju o nich casto velmi presne zakulisne info…
s cim podla teba pridu pred volbami ficovci do LE, SN…okrem D1?
Do SNV sa s témou D1 a hlavne dialničný privádzac hrnúť určite nebudú
ale budu a uz presne viem, co tam povedia…ze..videli ste KO pod dialnicou pri Levoci? videli ste tam tu vetvu, ktora caka na pokracovanie do SN ? viete, ze to vlada, ktora tu bola par mesiacov je na vine? viete, ze jedine kto postavi privadzac?
aktuality:
most Klčov: výsuvná skruž je na štvrtom zábere (tretí som zmeškal): gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=25488
most Doľany: začína sa objavovať zábradlie: gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=25504
zárez Spišský Hrhov-Doľany: stále obrovské množstvo nevyťaženej horniny: gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=25507
na enviroportaly sú dokumenty k sanácii zárubneho muru na prvom úseku,teda ten múr kvôli ktorému sa stále nejazdi.Ja si o tom zárubnom mure a ostatných výhovorkách myslím svoje,ale nebudem tu tým nikoho otravovať
ešte link enviroportal.sk/Sk/eia/detai … arubneho-m
aktuality:
veľký most Spišský Hrhov ("Tri veže"©hruso25): výsuvná skruž je už rozobraná, “krídla” postráda už iba posledný záber, foto: gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=25548
malý most Spišský Hrhov: už je “odliaty” (foto nosníkov zložených pri hlavnej ceste prichystaných na odvoz nevyšlo)
Fiii, tam maju dobre tempo
Takym tempom neviem ci to stihnu do konca 2015…
Kde boli v decembri youtube.com/watch?v=oXaDouZQLBY a kde su za 3 mesiace, rozhodne lepsie tempo ako hovnostav.
Hovnostav …toto potiahli tak akurat ale cakal som ze to uz bude dokoncene…
video z nedele: youtube.com/watch?v=E06D3sxdn1U
Ach, obluk by bol posobivejsi…
aktualita:
na veľkom moste Spišský Hrhov bol dnes osadený aj posledný pár “krídel” (už môže vzlietnuť )
Ved viem, ale nemyslel som len na obrazku
Podľa časopisu Tunel, betónovanie sekundárneho ostenia bolo dokončené. V súčasnosti prebieha úprava sekundárneho ostenia a jeho následný náter. Buduje sa pochôdzna vrstva chodníkov. Na portáloch sa budujú havarijné nádrže a vodovodné šachty.
V súčasnosti sa odhadom rovná asi január 2015.
Hej, ale praktický prínos by bol +/- nič. Hlavne nech to tento rok dokončia, aby som tadiaľ mohol preletieť 140
Preletiet z mosta dole?
Ale zasa netreba prehanat, aj to, co tam stoji posobi dost elegante a nadcasovo, uz len upravit svah… ja si radsej ani nepredstavujem, co by si tam nechal naprojektovat taky VHS BTW - na prvom useku sa este nezobudil ?
Ani elegantne, ani nadčasovo, jedine tuctovo. Ale nie je to také zlé ako toto: gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=20847
Praktický prínos krásnych vecí je v tom, že robia ľudí lepšími.