D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča

To sa mi nezdá. Ten most by mal byť potom pod správou PSK, aspoň si tak myslím…
Aj na úseku DS-Turany mostné objekty patriace iným správcom ako NDS majú modré zábradlie nie svetlozelené či aká farba to vlastne je.

Až taký jednoduchý stavebný objekt to nemusí byť. tooz.sk/?page=akt&id=janovce Ale to nemení nič na fakte, že stavajú to dlho. A ani nejde o tento spomínaný most, ako o tie dva zárezy, na ktorých sa prednedávnom menila nejaká dokumentácia(alebo to bolo len oznámenie o začatí zmeny pred dokončením)… Inak, ako som písal, z tých záberov som bol až potešený, ja som čakal niečo oveľa horšie, či už z toho čo som tu čítal, ale čo som aj počul(napr. nedostatok PHM… ale to sú reči typu JPP).

Podľa informácií denníka SME- Tunel Šibeník je prerazení.

Áno, už je to oficiálne i na stránkach NDS: http://www.dialnice.info/viewtopic.php?f=35&t=19087

Neviem sa “vysomáriť” z tých článkov, prerazila sa dnes len jedna rúra (pravá zo smeru PP) alebo obidve (možno v krátkom čase po sebe)? A k budovanému odpočívadlu Levoča…bude to doposiaľ najväčšie odpočívadlo. Je to myslené v rámci D1, celej cestnej siete na Slovensku, či ako? O tomto som ani netušil, len či to nie je nejak zbytočne zveličené.

LubošiG, ja som pred mesiacom pridal článok z Korzára /Sme/ mutácia SNV, písala p. Eva Šoltýsová:
“LEVOČA. V diaľničnom tuneli Šibenik, ktorý bude účasťou spišského úseku diaľnice D1 Jablonov - Jánovce, finišujú práce na prerazení druhej tunelovej rúry. Udiať by sa tak malo v marci 2014” zdroj: spisskanovaves.korzar.sme.sk/c/7 … z2wc1Iz9H3.
ANDi sa určite poteší, označovanie tunelov na trase D1 je teda bohatšie:

1. severná versus južná
  2. ľavá vers. pravá podľa pohľadu od Počiatku staničenia
  3. prvá vers. druhá podľa Eva Šoltýsová /korzár-Sme/ asi z Bratislavy
    Nie D1 bohatšia na prerazené rúry.

Prerazili 600 metrov a oslava ako keby prerazili 30km. Ja by som radsej dal usporiadat oslavu na podpis zmluvy visnove :smiley:

Viktorius, tam dúfam asi nepôjde o oslavy, skôr ocenenie stavbárov.

Hrušo, z Tvojich fotiek to vyzerá, že sa DPS pochlapili a ku dňu otvorenia Ja-Ja1 KO Levoča bude k dispozícii. Neviem si pomôcť, ale ten stavebný dvor na násype vo vnútri KO vyzerá ako opevnené hradisko /asi sa takto dobre stráži pred miestnymi osadníkmi :smiley: /.

len či bude hotový zvyšok úseku po Jánovce… skôr nie a pritom sa stavia dlhšie a s bonusom 6 mesiacov

telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422
Ministerstvo povolilo časovo obmedzené predčasné užívanie SO: 113-00 Preložka cesty III/018165 pri Kurimanoch a 209-00 Most nad diaľnicou na ceste III/018165
Stavebník práce ukončil a potrebné dokumentácie ku kolaudácii dodal. Podľa špeciálneho stavebného úradu je stavba realizovaná podľa dokumentácie…

Most nad dialnicou pri Kurimanmi je od 4.4.2014 otvorený.

gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=17782

toto bude v júni hotové?

Údajne v júli.
Zatiaľ nevyzerá. Aj keď pohli sa, keď pozriem aj predošlé foto. Tak možno o dva mesiace budeme pozerať na obrazovku, že je tam už aj asfalt :slight_smile:

Na privádzač pri Levoči sa kladie posledná vrstva asvaltu.V Kurimanoch sa začala stavať protihluková stena.
Už sa tu otvorenie tohto úseku riešilo a jednotne sme sa zhodli na tom ,že júl 2014 je nereálny.Najskôr ten október,november,ale zázraky sa deju. :slight_smile:

Ten zazrak sa vola komunalne volby :wink:

Hlavne ze zima nebola a oni meskaju s pracami…katastrofa

podobne to vyzerá na niektorých usekoch DS - Turany, ale to useky kde je toho najmenej sparavené, lenže tam maju ešte 7-8 mesiacov na to

no podľa tej fotky to nestihnú do júna v žiadnom prípade, majú na to tri mesiace, to by tam museli byť každý den..

Stane sa vôbec niečo ak to nestihnú? Niečo čo by ich motivovalo?

zeby pokuta?