To sa mi nezdá. Ten most by mal byť potom pod správou PSK, aspoň si tak myslím…
Aj na úseku DS-Turany mostné objekty patriace iným správcom ako NDS majú modré zábradlie nie svetlozelené či aká farba to vlastne je.
Až taký jednoduchý stavebný objekt to nemusí byť. tooz.sk/?page=akt&id=janovce Ale to nemení nič na fakte, že stavajú to dlho. A ani nejde o tento spomínaný most, ako o tie dva zárezy, na ktorých sa prednedávnom menila nejaká dokumentácia(alebo to bolo len oznámenie o začatí zmeny pred dokončením)… Inak, ako som písal, z tých záberov som bol až potešený, ja som čakal niečo oveľa horšie, či už z toho čo som tu čítal, ale čo som aj počul(napr. nedostatok PHM… ale to sú reči typu JPP).
Neviem sa “vysomáriť” z tých článkov, prerazila sa dnes len jedna rúra (pravá zo smeru PP) alebo obidve (možno v krátkom čase po sebe)? A k budovanému odpočívadlu Levoča…bude to doposiaľ najväčšie odpočívadlo. Je to myslené v rámci D1, celej cestnej siete na Slovensku, či ako? O tomto som ani netušil, len či to nie je nejak zbytočne zveličené.
LubošiG, ja som pred mesiacom pridal článok z Korzára /Sme/ mutácia SNV, písala p. Eva Šoltýsová:
“LEVOČA. V diaľničnom tuneli Šibenik, ktorý bude účasťou spišského úseku diaľnice D1 Jablonov - Jánovce, finišujú práce na prerazení druhej tunelovej rúry. Udiať by sa tak malo v marci 2014” zdroj: spisskanovaves.korzar.sme.sk/c/7 … z2wc1Iz9H3.
ANDi sa určite poteší, označovanie tunelov na trase D1 je teda bohatšie:
severná versus južná
ľavá vers. pravá podľa pohľadu od Počiatku staničenia
prvá vers. druhá podľa Eva Šoltýsová /korzár-Sme/ asi z Bratislavy
Nie D1 bohatšia na prerazené rúry.
Hrušo, z Tvojich fotiek to vyzerá, že sa DPS pochlapili a ku dňu otvorenia Ja-Ja1 KO Levoča bude k dispozícii. Neviem si pomôcť, ale ten stavebný dvor na násype vo vnútri KO vyzerá ako opevnené hradisko /asi sa takto dobre stráži pred miestnymi osadníkmi /.
telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422
Ministerstvo povolilo časovo obmedzené predčasné užívanie SO: 113-00 Preložka cesty III/018165 pri Kurimanoch a 209-00 Most nad diaľnicou na ceste III/018165
Stavebník práce ukončil a potrebné dokumentácie ku kolaudácii dodal. Podľa špeciálneho stavebného úradu je stavba realizovaná podľa dokumentácie…
Údajne v júli.
Zatiaľ nevyzerá. Aj keď pohli sa, keď pozriem aj predošlé foto. Tak možno o dva mesiace budeme pozerať na obrazovku, že je tam už aj asfalt
Na privádzač pri Levoči sa kladie posledná vrstva asvaltu.V Kurimanoch sa začala stavať protihluková stena.
Už sa tu otvorenie tohto úseku riešilo a jednotne sme sa zhodli na tom ,že júl 2014 je nereálny.Najskôr ten október,november,ale zázraky sa deju.