D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča

Agentúra JPP: Premostenie na E 50 pri Spišskom Štvrtku a nad Levočou ,musí byť dokončené do konca novembra,lebo hrozí penále.Komu a prečo to agentúra JPP neuvádza. :slight_smile:

vcera som tadial siel, podp. konstr. uz boli skoro vsetky demontovane, uz je aj namontovane modre zabradlie, chyba uz len dosypat/dorovnat konce mosta a moze sa asfaltovat, to by mohli stihnut :slight_smile:

Čo sa týka penále, môže sa jednať o penále za nedodržanie termínu obchádzky. Pri Spišskom štvrtku ani ja nevidím problém stihnúť termín ale nad Levočou začali o rok neskôr a tam aj keď pracovné nasadenie je obrovské http://www.dialnice.info/gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=15604(foto je v nedeľu podvečer a za dažďa) ešte treba veľa práce. V našich podmienkách by to bol rekord, ale držím im palce.

Pridal som do fotografie aktuálne fotky z okolia výstavby Iliašovskej estakády na 1.úseku. gallery/image.php?album_id=158&image_id=15895 .
Západný most je stavebne praktický hotový gallery/image.php?album_id=158&image_id=15921
Jediným miestom kde je este čo doháňat z výstavbou je cca 200m v záreze za estakádou smer PO , inak profil dialnice uz je všade jasne patrný.

Vďaka atlantis za super fotečky, ako vždy sú parádne. Estakáda Iliašovce nafotená snáď z každého uhla a pohľadu, paráda. Som zvedavý ako bude estakáda vyzerať po úplnom dokončení, vyzerá to už teraz celkom zaujímavo, najmä pri pohľade z väčšej vzdialenosti
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=15895
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=15899

Vie niekto v akom stave je premostenie D1 (preložka I/18) pri Sp. Štvrtku? Čakal som, že to bude v tomto období už hotové, hádam to do konca roka sprejazdnia, zdá sa mi, že jej výstavba trvá akosi dlho. Zaujíma ma to aj v kontexte toho, čo napísal vyššie hruso25 (a tiež Kanky), teda že by to malo byť sprejazdnené do konca novembra.

Atlantis si velmi fotogenicky :smiley: …teda, fotky su opat vyborne.
Je zaujimave ze tie mosty vedla seba maju rozne piliere. Ten v pravo ma nejake tenke.

Most pri Spišskom Štvrtku majú odovzdať a sprevádzkovať do konca októbra 2013.Dnes už pokládali asvalt.

Ktory most ? neviem si akosi vybavit

gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=15010

poloha: maps.google.sk/maps?q=Spi%C5%A1 … 58,0,4.12

tak na moste pri Sp. Stvrtku uz je asfaltovanie ukoncene, dnes tam makali pri reflektoroch, uz asi len nejake dokonc. prace…a uz len natiahnut ciary a docasna prelozka sa moze zburat…
nejake vrstvy asfaltu su uz aj na moste I/18 pri Levoci, tiez to uz vyzera na finis…tento most je inac pekne naklopeny

gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=16046

Vyzerá to tak, že most na I/18 pri Sp. Štvrtku sa podarí sprejazdniť už čoskoro, najneskôr do konca novembra by to mohli stihnúť, resp. snáď do “prvého snehu” :slight_smile: , kedy sa toho veľa urobiť už asi nebude dať. Podobne most pri Levoči, žeby sa to podarilo sprejazdniť aj tam ešte tento rok? Ten je zdá sa o čosi pozadu - logicky, keďže sa začal aj stavať neskôr ako ten pri Sp. Štvrtku, navyše pred Levočou je to vlastne taká jednoduchá MÚK, tak neviem.

Dobrá práca atolentak. Nemešanský most, gallery/image.php?album_id=158&image_id=16065, bol totiž posledná nezdokumentovaná stavba na celom úseku Já-Jab. Inak nie menej zaujímavý je aj ten klčovský čo rastie prakticky v záhradách miestnych, škoda len že ta fotka je tak tmavá.

Most na I/18 pri Sp. Štvrtku sa má otvoriť 6-7.novembra.Ak to stihnú.

Pridal som trochu lepšie fotky Klčovského mosta gallery/image.php?album_id=158&image_id=16123.

gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=16123

vidno že to nie je “vyvolený región”

A podla coho sa to pozna?

Tak toto je už podstatne lepsie atolentak. :slight_smile: Len tak dalej, zatial sa este nenasiel žiadny fotodokumentator z tejto casti useku.
Inak na tejto tvojej fotke, gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=16122 ,je mimo ineho zaujimave tiez to, že ten lesík vedla nasypu je národná prír.rezervácia Bôrik do ktorej okrajovo teleso dialnice zasahuje. Nepamatam sa zeby nejaky ekolog toto nejak kritizoval.

nie Bôrik ale Hájik :wink:

jasan, splietol som nechtiac :blush: Čo je vlastne v tej mikro rezervacii take zaujimave?