D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča | tunel Šibenik

ešte KSK za nič nebojovalo. to skôr starostovia a primátori musia bojovať s KSK ak nie sú spriaznenci. veď rozhýbaný kraj :smiley:

3 lajkov

Na D1 v smere PO→PP su pri MUK Levoca poskodene zvodidla ( asi nejaka nehoda? ). Na mieste je standardne po slovensky na dialnici prehnane znizenie max rychlosti 130→100→80→60 cca 500m pred poskodenim, prejazdne su nadalej 2 pruhy. Neviete ako dlho to tam je?

Samozrejme taketo riesenie absolutna vacsina vodicov ( pravom ) ignoruje, znizit rychlost na dialnici na 60kmh pre par metrov poskodeneho zvodidla bez akehokolvek dalsieho obmedzenia je nonsens. Rovnaka situacia bola pocas leta v klesani pred MUK Poprad-Vychod, taktiez v smere PO→PP, zbrzdenie na 60kmh a poskodene zvodidlo.

5 lajky

Podľa agentúry JPP pripravuje KSK obchvat Harichoviec. Denne prejde cez obec cca štrnásť tisíc áut.

Ak je niečo na tom pravdy, tak to bude na dvadsať rokov čakania a toho sa ja už nedoźijem.

Mohlo by to vyzerať tak nejak.

4 lajkov

a napojenie na D1 nebude?? zasa taký mačkopes.

1 lajk

To si majstruje NDS, nie KSK. Okrem toho, krizovatka v Levoci je uz v PSK

za to , že sa zopár de b i… nedokáže dohodnúť, tak budeme robiť ako v “mongolsku”, každí na svojom piesočku.

1 lajk

a hlavne táto červená čiara je nereálna. Neviem si úplne predstaviť, ako by spravili napojenie cez kopec na už tak krkolomné “esíčko”

Kolega narážal asi na Štúdiu realizovateľnosti.

NDS to má totálne v riti a budeme radi ak dokončia aspoň napojenie (1,5km) na križovatku pri Levoči. Zvyšok je cesta III.triedy v réžii KSK.

https://share.google/gPnSzGoX3221HA5OP

2 lajkov

tak ten kruháč tam bude iný záhul. to už rovno môžu tú novú cestu potiahnuť až ku križovatke na embraco a aspoň spravia tú šikanu bezpečnejšou. so zvyškom úplne súhlasím. akurát si myslím, že aj ten náš rozhýbaný kraj to má tiež presne tam v tej zadnej časti.

2 lajkov

Pokračovanie máš zobrazené v tej mape a je viditeľné aj v katastrálnej mape.

V článku je aj video pána Primátora Spišskej

tomu rozumiem. ale o tej ceste - úprave toho esíčka sa rozpráva hádam dlhšie ako o samotnom privádzači. ak to ma stavať kraj, nebude to naozaj že nikdy. je úplne jedno, čo je na katastrálnej mape. kraj nevie postaviť a ani opraviť mosty, ktoré má v správe, nie to stavať estakádu ponad pole.

ale teda takto. ja som za tú cestu. to esíčko je o hubu. len vravím, že sa toho nedožijeme.

1 lajk

článok o ničom. staré video a vytiahnuté LEN negatíva od ľudí, ktorí podľa mňa poriadne ani nevyšli za hranicu kraja.

3 lajkov

5 lajky
1 lajk

To už dávno malo byť pripravené štátom, nie krajom. A celá trasa ako privádzač, nie takto salámovou metódou. Toto je demonštratívny príklad ako doplácame na neochotu štátu aplikovať Koncepciu cestnej siete 2015. Táto cesta má nadregionálny dopravný význam a mal by ju financovať štát a nie kraj.

4 lajkov

Nechcem byť pesimista, ale z celej tej harichovskej procesie mám pocit, že ide len a len o predvolebnú kampaň.

6 lajky

súhlas, ja vravím, že tomu uverím až keď budú asfalt valcovať.

1 lajk

Valcovat nestaci, uverim az ked sa tadial preveziem. :grinning_face:

3 lajkov

stále istejšie ako povedať “keď tam uvidím stroje” :smiley: