Tento rok ak vobec budu len terenne upravy, je to zlty fidic, tak sie mozu optimalizovat… Aj ked vahostav bol pri PPP, takze mozno ma aj uz zoptimalizovane plany
Pozdlzny profil dialnice, niektore mosty budu mozno mierne skratene v ramci optimalizacie
telecom.gov.sk/index/open_fi … df&lang=en
Vyska najvyssieho mosta sa pohybuje okolo 45 m, ostatne velke mosty s vynimkou mosta cez Vah okolo 30 m. Cena samotnych mostov je do 25 mil. € / km, cize uz velmi blizko cene tunela v plnom profile. Uvadzal som schvalne 1 tunelovu ruru, kedze mame aj jednorurove tunely, pricom napr. kartelova Polana a Svrcinovec stoja v prepocte cez 30 mil. € / km tunelovej rury, a to je vyrazne drahsia nielen stavebna, ale aj technologicka cast, kde neobstoji vyhovorka o zlych geol.podmienkach. Prave tam by mohla byt velka uspora, keby sa niektore objekty sutazili zvlast a nestaval to cele nas dream team.
Kazdopadne cena tunela v plnom profile v prepocte na km nie je na väcsine usekov ani zdaleka dvojnasobna oproti cene väcsiny mostov.
Prve stavebne aktivity ocakavam az v buducom roku, je to zlty FIDIC a vsetko treba naprojektovat nanovo a schvalit stavebnym uradom.
HANT sa obrátil na súd…
Denník Sme včera aktualizoval tento článok: ekonomika.sme.sk/c/6998934/vahos … novou.html
potom ten tunel musi jeden z namenej problemovych co sa tyka razenia a cena 26,5 mil/km je skor dolna hranica…aspon ze ho nenaplanovali ako 3-4 kilometrovy a trochu vyuzili aj moznost stupania.
Cena pôjde hore a je jedno, či to vyhral Váhostav, alebo Skanska. O štátu by nebolo fér, keby zaplatil cenu ponúknutú v roku 2011
Ak sa nemylim, tak Cebrat patri medzi tunely s najlepsimi podmienkami na razenie. Na druhej strane Sibenik ma zle podmienky a stale bol nepomerne lacnejsi ako Polana ci Svrcinovec - 17 mil. € na 1 km tunelovej rury.
Ponuky na tunel Visnove su podobnej ceny a keby bola normalna sutaz, aj Korbelku by sme mohli mat za vybornu cenu. Horsie to bude pri tuneloch Ovciarsko ci Zilina.
i15, osobne si myslim, ze riaditelia vo VHS si uz plieskaju hlavu o stenu, ze ponukli taku cenu. Nie vsak kvoli inflacii, ta je historicky najnizsia, ale jednak je to cena z obdobia, ked firmy boli ochotne brat zakazky za kazdu cenu a jednak sa VHS mohol v pokoji nabalit na ovela tucnejsich zakazkach ako D3 ci R2.
moze sud vydat predbezne opatrenie ak je uz zmluva podpisana ?
Moze vydat predb.opatrenie o odlozenie rozhodnutia UVO, ale uz sme tu mali taky pripad pri useku Levoca-Jablonov a NDS sa tvarila, ze sa to tykalo len UVO a zacalo sa stavat
dialnice.info/viewtopic.php?f=35&t=17046
Je to na prašky na tomto malom Slovensku…Firmy si robia napriec a podavaju odvolanie aj ked vedia ze na 90 % neuspeju ale hlavne nech sa zdrzuje a odvolava a stale dookola…Najhorsie ze na to doplaca obycajny obcan…Uz možno aj Albansku postavili za posledne roky viacej dialnic aj RC ako u nas…Podla scitania usekov ich dialnicna siet ma do 250-300km…
Hant je znamy roznymi obstrukciami nielen pri odvolavani sa v tendroch, ale najmä pri nevyplacani faktur subdodavatelom. Je to skor skupina pravnikov hladajucich pravne klucky, ako stavebna firma. Preto sa NDS ci SSC nie je ochotna ani bavit o tom, ze by mal dostat väcsiu zakazku.
V tomto pripade Hant zveril odvolanie na UVO advokatskej kancelarii, ale splnomocnil ju zastupovat firmu len v pripade namietok tykajucich sa listu NDS z 31.5.2012, cize este z prveho kola vyhodnotenia ponuk. To im samozrejme UVO neuznalo.
Kazdopadne VHS sa tvari, ze nic nebrani vystavbe a nabera novych zamestnancov
kazdopadne co sa tyka neplatenia faktur, tak vahostav a najma doprastav su na tom dost zle ..
ale hej, HANT su dost spekulanti .. povedzme ze maju aj dost “ambiciozny” manazment .. ale tak vyuzivaju len ten slovensky bordel co tu vladne ..
Dakujem Andrej za info zrejme mas spravy z prvej ruky , konecne sa dozvieme nove o akoze :FIRMACH : posobiace na nasom stavebnom trhu…
Nevie niekto kedy má byť “poklepkávanie kameňa” ? Myslel som, že sa s tým poponáhľajú…
pred volbami to nestihli, tak teraz im to je jedno ..
Aj tak je to len divadielko pre “ovcanov”, realne sa skor ako na jar asi robit nezacne.
Jedna sa o zlty FIDIC, cize najskor sa musi vypracovat realizacna dokumentacia a ta musi byt nasledne schvalena NDS a stavebnym uradom. Takze podobne ako pri usekoch DS-Turany ci Fricovce-Svinia, sa zmluva podpisala sice v novembri, ale realna vystavba zacne az po skonceni zimy. Co ale nic nemeni na dobe vystavby 42 mesiacov, od odovzdania staveniska, ktore este neprebehlo. Teoreticky mozu do konca roka este robit doplnkovy geol.prieskum.
Stavba R2 Pstrusa-Krivan, kde by sa mala podpisovat zmluva uz tento tyzden, je sutazena cez cerveny FIDIC, kde sa stavia podla DSP, cize pokial to bude vyhodne pre stavebne firmy, mozu zacat s mensimi stavebnymi pracami uz tento rok.
Stále nič nové ohľadom poklepania zákl. kameňa stavby? Zmluva je podpísaná už dva týždne, žeby nejaká paralela s podobnou situáciou aká bola pri úseku D3 Svr-Skal ? Myslím tým zabezpečenie financovania tohto úseku, tuná je to všetko OK? Snáď nenastali nejaké komplikácie, povedzme nejaké predbežné opatrenie zo súdu ap.
Financovanie z unie pre I.fazu je uz schvalene a co sa tyka vystavby, toto som nasiel na diskusii sme.sk
Takisto na stranke NDS je zmluvny termin zacatia 11/2013.
V zmluve sa píše: “za lehotu výstavby sa považuje lehota odo dňa vydania Oznámenia o začatí prác po vydanie Preberacieho protokolu.”
Tak teraz ťažko povedať, či im tých 1276 kalendárnych dní plynie od podpisu zmluvy alebo od Oznámenia o začatí prác. Prikláňam sa k tomu druhému. Zatiaľ ale google žiadny dokument Oznámenie o začatí prác nenašiel(a asi nenájde). Skôr média o tom budú informovať, že stavebný dozor dostal výzvu(tak ako na Svrčinovec - Skalité). Tak asi len čakajme, hádam do konca mesiaca…lenže už budúci týždeň má snežiť…takže terénne práce asi nehrozia.
Vďaka počasiu by sme mali očakávať postupné spomalenie tempa na všetkých úsekoch(zima pomaly prichádza), ale na Dubnej Skale - Turany najmä na MUK Dubná skala ešte stavajú skruž, čo vidím z vlaku.
edit: Ešte jedna možnosť ma napadá. Možno to už vo výstavbe je, len médiá túto informáciu úspešne odignorovali. Tak ako, že sa vôbec dnes otvárali ponuky na dva úseky.
Zdravím všetkých, som tu nový tak mi odpustite moju nevedomosť, ale čo je skratka MUK?