Zase dalsi priklad toho ake je zbytocne aj PPP ked sa dva statne organy patriace pod tu istu vladu nevedia dohodnut a na tom vystavba stoji. Ale hlavne ze premier sa dušuje ako vlada proces urychluje. Alebo aj teraz sa to zvalí na občianskych aktivistov?
Stavebné povolenie pre úsek Hubová - Ivachnová ![]()
telecom.gov.sk/index/open_fi … ova_sp.pdf
Tak hurá, podľa mojich info by výstavba mala začať v prvej polovici roku 2010
Veľmi dobrá správa, len aby to bola pravda, termín ukončenia? nevieš ![]()
vsetko zalezi od toho ako a kedy sa ukonci 1.balik PPP pani ![]()
termín ukončenia neviem
Klasicke poklepkavanie pred volbami - takze ak to bude, urcite niekedy do maja.
A ked sa zacne len Hubova-Ivachnova - zeby sa vykaslali na 1.balik a firmy sa so statom nejak potichu dohodli a cely usek si rozdelili, urobia sa formalne tendre a ide sa …
Skor by jakuzark mohol uviest zdroj svojich info…
sak jakuza ![]()
keď bude odklepnuté tak pak ani nie zdroj ako spôsob
Na ten sposob navazuje trochu aj ten zdroj tak preto sa pytam… ![]()
Nie je zaujímavé, že sa Doprastav stiahol z výchdu a prenechal ho Váhostavu?
Vahostav je momentalne vsade …
OK, k teme - dnes som si tu precital spravu, ze 15.oktobra sa zacina stavat prvy balik PPP - uverim, az kopne prvy bager … zeby som si nachystal kefu pre pripad, ze naozaj zacnu? ![]()
Ak by sa začalo 15. októbra tak by som bol veľmi prekvapený. Ešte im chýba 1miliarda €. 1,4 už majú. Tohoto roku sa isto nezačne.
Ta sprava hovori o vychodnej casti useku, takze ak sa zacne, tak najskor za Janovcami
Takze predsa sa naplni to, co tu uz davno mnohi predpokladali. Ktorykolvek usek medzi ZA a RK sa zacne stavat najskor v r. 2010.
Uzatvori sa to bud ako celok alebo nic.
To je mozne, ale stavat na celom 75km useku naraz sa asi nezacne ![]()
Mala by sa podpísať ďalšia zmluva. Ak bude všetko pripravené, 15. októbra začínajú stavebné práce na východnej časti diaľnice, povedal premiér.
K tomu ti poviem len tolko, ze priemer uz toho narozpraval a novinari uz toho popisali…
a nemyslel tym pripravne prace, podobne ako na 2.baliku. Dialniciar spominal nejaku zmluvu o pripadnom preplateni nakladov koncesionara ak by sa balik nerealizoval ( kamienok pri 2. baliku bol poklepkany uz na jar a " zacalo sa stavat " ) ![]()