A ta reportaz je z ktoreho roku? Hovoria tam o tom, ze tento usek bude otvoreny v roku 2010. Aj keby tam zajtra nabehli bagre, tak to do roku 2010 nemozu stihnut… Na stranke NDS sa pise, ze zaciatok vystavby je naplanovany na 06/2008… Tak kedy sa to konecne zacne stavat?
Najskôr na jar 2009. Všetko záleží od toho, ako dopadne prvý balík PPP.
Uz by mohli oznamit vysledky, resp. meno vitaza, ktory (snad raz) postavi D1-ku
Ved este ani len ponuky nepredlozili a ty uz chces vitaza
Aj ked teda vsetci tusia kto nim bude.
Este stale sa vsak moze stat, ze financmajster povie nie a ziadne PPP nebude.
to by bola inak celkom ftipna situacia, prakticky by sa tak pred.balo 2.5 roka…uz teraz sa smejem na fickovych tancekoch a obvinovani kde koho ![]()
stavim sa, ze tento usek sa mohol zacat stavat tento rok za statne peniaze… Janovce-Jablonov detto ![]()
To mohol a aj úseky okolo Braniska a Fričoviec. Mohlo by sa to stavať za štátne peniaze, ale skôr by som bral eurofondy, len keby ich vedeli aj používať.
Oznamenie o preruseni stavebneho konania:
Muzete mi prosim nekdo rict pokud nekdo vite co obsahovala ta namitka tak strasneho ze se musel pozastavit poces vydani SP?
Podle Google je PHaZZ Prezidium Hasicskeho a zachranneho zboru, co mohli mit tak zavazneho?
urcite nesuhlasia s tunelom
)) Ako to uz slovenski hasici vedia:-))))
Ja hasičov aj chápem, z hľadiska ich práce je to najnebezpečnejšie, čo môže byť v tejto sfére …
len keby takto kazdy uvazoval daleko by sme sa nedostali ![]()
Ja som ale nenapísal, že s hasičmi súhlasím, len že ich chápem …
Predpokladam, ze hasici ziadaju dalsiu (servisnu) ruru, ako pri Horelici. Asi im nestaci to, ze budu 2 cestne rury ![]()
Ta servisna rura v Horelici - aku ma sirku ta vozovka na nej ? To musia byt ohromne naklady navyse…
Ja som iba strelil naslepo, neviem, aké boli skutočné dôvody v tomto prípade, ale viem, že požiarnici najviac vymýšľajú pri tuneloch, častokrát predražujú stavbu dosť závažným spôsobom.
Ako sa vola dany tunel?
No ak ma pamäť neklame, tak Čebrať.
Je to nejaky podezrely, pocitam ze tunel ma svoje vlastni stavebni rizeni a vlastni SP, stejne tak jako kazdy most apod., proste na cely usek je ve finale mnoho SP.
Ale tady to zamitli jako celek, ne jako pripominku k nejakemu objektu nebo SP…treba neco jako ze hasici rekli ze to muze byt jen cementobenova vozovka a naplanovana je vsude asfaltova - jen priklad, neberte me za slovo…neco takovyho zasadniho…
No pokud nezname to zavazne stanovisko uvadene v oznameni, tak muzeme jen spekulovat…
podrobne info o tunely Čebrať
ita-aites.cz/files/tunel/200 … 0701-8.pdf