Neviem či som to pochopil zle ja, no podľa mňa by chceli toho 15. októbra 2009 začať prípravné práce - odlesňovanie jednotl. úsekov na D1 a zhŕnanie ornice, no a do 15. februára 2010 konečne uzavrieť financovanie PPP na D1 a možno niekedy v marci, apríli naplno rozbehnúť výstavbu. A pokiaľ sa nepodarí uzatvoriť financovanie PPP1, tak štát by mal preplatiť staviteľovi všetky tie prípravné práce, ktoré by sa urobili na D1. Je to naozaj takto?
Ma niekto pristup k tendrovej dokumentacii? V dostupnom stavebnom povoleni sa spominaju aj objekty lavostranneho odpocivadla Ivachnova, ktore sa ale nachadza na nadvaznom uz vybudovanom useku. Zaujimalo by ma, ci toto odpocivadlo je sucastou PPP a teda bude postavene spolu s usekom Hubova - Ivachnova.
Odpoviem si sám:
“Na svojom východnom konci zahrna Projekt tiež práce na existujúcej dialnici D1 a zjazdy a výjazdy z odpocívadla, avšak samotné odpocívadlo nebude vybudované v rámci tohto Projektu.”
nemaš náhodou link, kde to konkrétne má byť postavené?? ak to bude, na jestvujúcom úseku, tak mi to vychádza oproti pumpe slovnaft, no tam je zasa pomerne málo priestoru, medzi jestvujúcou I/18.
Tu to krasne vidno, bude to v priestore ohranicenom I/18, D1 a MUK Ivachnova, momentalne je to polnohospodarsky vyuzivana plocha. V podstate oproti existujucemu pravostrannemu odpocitavadlu.