D1 Hubová - Ivachnová | tunel Čebrať

Suma 2,4 miliarda € je pre úsek Martin - Prešov

kua kua, výstavba odložená o 4 mesiace - TA3. Čiže premiér nebude klepkať kladivkom po kameni 15 októbra ale 15 februára kua kua :blush:

klud ndvzrusuj sa ved ani ten 15 februar neni isty…v tejto republike je mozne setko :wink:

presne tak… mozno sa ani my toho nedozijeme… :frowning:

citaj aj ostatne temy, hovorilo sa tu o tom pred par dnami :wink:

Tak prepáč

Neviem či som to pochopil zle ja, no podľa mňa by chceli toho 15. októbra 2009 začať prípravné práce - odlesňovanie jednotl. úsekov na D1 a zhŕnanie ornice, no a do 15. februára 2010 konečne uzavrieť financovanie PPP na D1 a možno niekedy v marci, apríli naplno rozbehnúť výstavbu. A pokiaľ sa nepodarí uzatvoriť financovanie PPP1, tak štát by mal preplatiť staviteľovi všetky tie prípravné práce, ktoré by sa urobili na D1. Je to naozaj takto?

Ma niekto pristup k tendrovej dokumentacii? V dostupnom stavebnom povoleni sa spominaju aj objekty lavostranneho odpocivadla Ivachnova, ktore sa ale nachadza na nadvaznom uz vybudovanom useku. Zaujimalo by ma, ci toto odpocivadlo je sucastou PPP a teda bude postavene spolu s usekom Hubova - Ivachnova.

Ak máš na mysli jestvujúce odpočívadlo, s pumpou na začiatku od Rk, tak to sa mi zdá je pravostranné :question:

No a ja vravim o lavostrannom, ktore zatial neexistuje.

Pripravne prace sa uz zacali aj na MUK Likavka…

Lavostrané je tam podla zbytočné keďže o par km sa nachádza odpočívadlo dechtáre

Odpoviem si sám:
“Na svojom východnom konci zahrna Projekt tiež práce na existujúcej dialnici D1 a zjazdy a výjazdy z odpocívadla, avšak samotné odpocívadlo nebude vybudované v rámci tohto Projektu.”

nemaš náhodou link, kde to konkrétne má byť postavené?? ak to bude, na jestvujúcom úseku, tak mi to vychádza oproti pumpe slovnaft, no tam je zasa pomerne málo priestoru, medzi jestvujúcou I/18.

telecom.gov.sk/index/open_fi … 20mapa.pdf (PDF, 44 MB) (neskor to bude aj tu v galerii)

Tu to krasne vidno, bude to v priestore ohranicenom I/18, D1 a MUK Ivachnova, momentalne je to polnohospodarsky vyuzivana plocha. V podstate oproti existujucemu pravostrannemu odpocitavadlu.

vďak za link, zaujimavé, trocha ma prekvapilo, že sa nepočíta s odbočko na RBK cez celulózku?? Podľa mňa by to bola pomerne zbytočná križovatka.

uz aj je :wink:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=7037

mame sice aj starsiu ortofoto .. ale su tam mierne zmeny a je lepsie vidno ..

môžem potvrdiť, že pri západnom portály tunela čebrať je čulý ruch. Taktiež pred Hubovou sa už kopia vyrúbane stromi

naco sa bude robit dalsia MUK, ked jedna tam uz je?

Ktora dalsia?