robia sa kontrolné vrty tryskovej injektáže v počte 3 ks
Kedy by sa tam mohol uz polozit asfalt? Cca
Matej32 - keďže sa ešte len vŕta, to je presne otázka na mieste, preto viem aj odpoveď. Ak dopadnú vrty tak, tak vtedy, ale ak tak, tak potom vtedy a ak dopadnú tie vrty ešte inak, tak potom inokedy.
8 príspevky boli zlúčené do existujúcej témy: Verejné financie a politika
Mám info zo stavby, otvorenie celého úseku 30.9., vie to niekto potvrdiť?
Bodaj by si mal pravdu. 2 mesiace zbehnu ako voda.
clanok tak 2 tyzdne spat
Sa mi nechce veriť žeby pre dva mesiace šaškovali z dočasným riešením na D. Kubín
Čo mám dnešné info tak toto dočasné riešenie sa spúšťať nebude.
Ku dátumom sa vyjadrovať nebudem, to je myslím ešte predčasné, napíšem len, že včera sa položila na ľavý most SO 210-00 v križovatke Likavka ochranná vrstva izolácie (1. vrstva asfaltu) a tiež sa asfaltovalo aj za mostom smerom na LM. Do konca týždňa sa má položiť aj finálna vrstva.
Kery rok?
tak to by Ráž zúril, keby to nebolo pred komunálnymi voľbami otvorené
Nepríde vám inak, že celé to divadlo z polovičným úsekom je príprava na ďalšie Vin Dieslove PR?
Ako keď sa ohlásilo, že D1D4 bude meškať rok, bolo to iba pol roka, ale teda podľa smerákov to Vin Diesel vybavil a spravilo sa to o pol roka skôr.
Na fotkach vidno uz aj polozeny asfalt pod hradom Likava
Dnes sa kládla obrusná vrstva na ľavom moste SO 210-00, teraz sa budú dokončovať rímsy. Zajtra sa ide osádzať mostný záver na pravom moste SO 210-00.
A potvrdzujem slová užívateľa K610, otvorenie celého úseku je naplánované na 30.9.2026 s tým, že otvorenie podúseku Ivachnová - Likavka bolo zamietnuté.
O 2 mesiace búchame šampanské? ![]()
Kolony sa presunú medzi Hubovú a Kraľovany. Už teraz cez prázdniny dostáva ten úsek zabrať. Čiary na 2+1 pruhy namaľované nie sú a nevie sa či to pomôže, alebo kolony ešte zhorší. Najhoršia je v nedeľu križovatka pri Kraľovanoch, kde sa pripájajú autá z Oravy a kolóna aut stojí po RK.
Ale Orava by sa mohla ponovom začať pripájať v Likavke, či?
Samozrejme tí, ktorí pôjdu na západ, asi naďalej pôjdu cez Kraľovany, ale to by snáď nemal byť až taký problém.
Z vychodu ano ale zo západu to asi moc zmysel nedáva