D1 Hubová - Ivachnová | tunel Čebrať

Ja myslím že ako jedna z možností je, že Ráž aj ostatní len opakovane trepú dve na tri a naťahujú čas, aby im dobre dopadli komunálne voľby (aj pre Ráža). No a nepríjemné novinky sa dozvieme až po voľbách v októbri…

1 lajk

Ja som aj tajne dúfal, že to otvoria dnes :slight_smile: Ale z LM som napokon vyrážal až tesne po 20h, tak som myslel, že zápchy pred RK už nebudú - ale stálo sa v kolóne cca od letiska. Po asi 2 minútach v kolóne som odbočil na Liskovú :innocent: plynulo prešiel cez železničné priecestie, trošku premávka na Likavku a púšťanie áut v protismere. Ak som odhadol, že od Ivachnovej po horný kruháč v Likavke by to po D1 trvalo cca 7 minút, tak by som ušetril 11 minút. Oproti jazde cez mesto viac.

Minimalne dva dni pred tym by to vsade ospevovali

Krizovatka Hubová je skoro hotová
Už he tam osadene aj osvetlenie aj nejaká zeleň

8 lajky

No veď dnes som už samozrejme nedúfal. Iba keď sa tu ten dátum pôvodne objavil :sweat_smile:

1 lajk

onehdy, tu boli úvahy, že by mohli pustiť aj smer ZA likavky. Z pohľadu zosuvového, mosta by to nebol problém? Či to bol taký priblblý nápad, ako dať asfalt do višnového???.

Waze funguje tak ze ked prejde par aut po inej trase a waze zmera ze je to aj o minutu rychlejsie tak tu trasu neskor odporuci vsetkym. Taktiez mera cas prejazdu aut v roznych dennch casoch, v spicke moze odporucit inu trasu ako mimo spicky.

Ten algoritmus je zložitejší, závisí napríklad aj od dĺžky trasy - pri dlhšej trase uprednostňuje cesty vyšších tried

1 lajk

To je pravda ale zaroven sa stane ze waze pocas jazdy odporuci zmenu zrasy cez nizsiu kategoriu, v podstate sa mi to stava denne. Ale asi sa to da aj v nastaveniach vypnut alebo obmedzit.

WAZE je hlavne navigácia komunity, pred časom keď ich kúpil Google, to bolo celé postavené na dátach od používateľov. A tam je aj problém tej navigácie že používateľ ak natrafí na nejaký problém tak buchne do stola že aká je to debilná navigácia, namiesto toho aby prispel komunite aspoň informáciou, že je tam niečo zlé … sám poznám zopár ľudí vo svojom okolí …

3 lajkov
1 lajk

na openstreetmap, úsek Ivachová, likavka je vyznačený plnou čiarou. Zrejme sa niečo bude diať??. OpenStreetMap

1 lajk
7 lajky

človek je vďačný za každé videjko, ale takto dosekané video, to dokáže zrejme len ten fejk. zrejme chce byť veeeľmi umelecký.

1 lajk

Cize sme sa zase nic nedozvedeli

1 lajk

Prečo on? Však to je NDS.

5 lajky

Konečne dobrá správa. A je aj čerstvo aktuálna - z 20. apríla 2026…

7 lajky

sorry to som si nevsimol

13 lajky

Tak to som nečakal, že priamo na diaľnici uvidím koncom júla tento stroj.

Znamená to, že sa otvorenie predsa len neuskutoční pred voľbami, alebo to len “strašidelne” vyzerá, no fakt sa blížime k cieľu?

1 lajk