Rosina, bližie fotky su vo fotogalerii tunel ovčiarsko a štolnu vidno ver mi…s tými kolikmi mas pravdu..je toho na mraky..ako keby chodil santa klaus a pichal ich všade-všudy
,bol som sa dnes pozriet a su vyznačené po celom naprojektovanom useku, len v niektorých pripadoch sa mi zdalo že zaberaju až moc široko &(nioekde až 100m),inac cerveným sprejom nesetrili a mylsim si že vyckavaju na oteplenie s tými pripravnými pracami. Kukal som kolko tunelov sa ma stavat na tomto useku aj useku turany -hubova…zda sa mi to až nerealne aby razili tolko tunelov za taký kratky casový usek..kedže sa tolko 1ebali, len s tými štolnami..no snad sa aj dočkame
inac Rosina este taký malý dotaz..aká je to hričovská strana tunela žilina?!?
No hričovská je tá čo je na strane Hričovského Podhradia. Takže západný portál.
Hricovska ? Ale na tej strane su Horky a Brezany…zapadny portal tunela Ovciarsko je na Hricovskej strane
Ale ja hovorím o západnom portáli tunela Žilina. Ten je smerom na Podhradie.
nj … však práve , keď hovoríš že Hričovská strana tunela, tak sa mi vybavý tunel Ovčiarsko, ktorý ústí pri Hričove, ale nechajme takéto detailíky napokoji
Dnes máme sychravo takže neviem či sa pôjdem prejsť so psom na “moj” úsek Ráno sneženie teraz už viac dážď.
Robievajú prípravné práce aj počas víkendov? V okolí Ružomberka tam na tých úsekoch som už videl že áno tak myslíte že by mohli dnes robiť na niektorom mieste z tohto úseku?
cez víkend som ja cas nemal…ale v vokolí bitarovej sa prace pohli..pracanti sa pohli a vyrubali polku lesa dalej bolo vela kolíkov v okoli starej komunikácie,co ma dost prekvpilo..kedže je to uplne z cesty dialnice (boh vie co tam bude)
no a kompetetní zas skúšali červený sprej a kreslili všad tade rozne značky…
uvidime o týžden ako sa to pohne kedže sa mas oteplit a tým opadom si ymslim že dialnicu nenechaju dlho cakaat
Včera tam išla mama a povedala že nič sa tam nedeje.
Dnes som išiel do školy a všimol som si , že cez víkend sa niečo pohlo, pri Rajčanke hore nad cementárňou (teda bývalou) v Lietavskej Lúčke vyrúbali kus borovicového lesa, pôjde tadiaľ privádzač zo smeru od Turia
nebojte jun, jul sa bude stavat ako nikdy
to som si aj ja vsimol uz davnejsie este ored oficialnym zaciatkom vystavby toho useku to tam zacali kosit ale neviem ci presne tadial pojde ten privadzac
DD … ty si neprekonatelny optimista .. peniae su v nedohladne tato vlada uz konci prakticky takze jej to bude v juny a juli tak akurat vies de …
v juni-juli vladu osvieti a prizna, ze to treba riesit inak, ako cez PPP, takze bude pokracovat “hrabkanie v terene”
TAk to si videl asi niekde inde, lebo toto, rezali cez víkend ešte len (možno si myslel tu časť tam pod lomom)
Inak dnes a včera už padla aj časť lesa v mieste tunela Žilina pri Rajčianke a po obede sa už pustili aj do tých kríkov tam kde bude križovatka privádzača z diaľnicou v Lietavskej Lúčke
To aby som sa išiel pozreť už aj na úsek pod odpočívadlo Turie a tam do tej oblasti.
Tak dnes som sa bol pozrieť na mne najbližší úsek-okolie odpočívadla Turie. Už máme vykolíkovanú celú šírku diaľnice. Pojde to aj cez les takže sa bude vyrúbavať pekná smreková hora. Mám všetko nafotené ale nemám teraz taký potrebný USB kábel do čítačky kariet kam by som zasunul kartu.
Potom to dám do fotogalérie.
to u nas v Bitarovej sa poctivo vyrubáva. vykolikovane su aj take casti na kt. by som ani nepovedal…trebars na opacnej strane kopca su koliky pri vodárni a cesty k nej…okolo portalu vykosili vsetku vegetaciu a umiestnili nazov rakuskej firmy…okolo portalu dali aj take zvlastne drevene zabradlia,na tioe som nepochopil k čomu slúžia (vid. fotogaleriu tunela ovčiarsko)..ale vidno že vsetko sa ubera spravnym smerom budme optimisti…
Dal som do albumu nejaké foto. Zabudol som ale pridať popis tak som ich komentoval.