No ved: Variant I. (červený) - v úseku Fričovce - Chminany vedený južne - Prešov západ -Prešov juh ( v km 83,0 - 97,0 ). V rámci tohoto riešenia sú navrhnuté tri mimoúrovňové križovatkyChminianska Nová Ves ( km 84,48 ), Prešov - západ ( km 97,52 ), Prešov - juh ( km 104,49 ).
Neda se nekde vyhledat to uzemni rozhodnuti? Zkusil jsem zagooglovat, ale nic smysluplneho mi nevypadlo..ani ze stranek dotcenych obci, ani katastralni mapy, ani ze stranek Presova ani z vladnich stranek…
Nejsou takove stranky kde by byly uzemni rozhodnuti? Na NDSAS se pise ze je z 02/2007, uverejnuje se nekde?
Jak zminuji tady dialnice.info/viewtopic.php?t=37&start=325 tak vubec nic nenaznacuje ze by ta krizovatka ted mela byt mimourovnova… pocitam ze budou chybet mimourovnove vetve a dostavi se az s dalsim usekem..
Proste tam chybi jakykoliv naznak piliru ci mostu atp… kdo vi…
je pravdou ze na damom useku nieje ziadny pilier ale buduje sa na opacnej strane 1/18 a tam by nebol dovod budovat iba ak by to napojenie slo nad cestu a pripajalo sa spet na 1/18
.
Suhlas. Pytal som sa kvoli tomu, ako sa bude budovat napojenie z D1 na 1/18 pri Chminianskej. Vzdialenost medzi MUK PO a MUK Fricovce bude 22 km, Chminianska je presne v strede, tak som zil v tom, ze tam MUK bude.