D1 Dubná Skala - Turany

zverejnil sa pokyn na zmenu č. 50 ktorý rieši napojenie preložky cesty do Martin-Priekopa nad R3(privádzač Martin) na kruhový objazd na ceste I/18 ktorý vraj nebol v objektovej skladbe tohto úseku

to snáď nie je pravda! 200m vedľa je OK, ktorý má prípravu zo serveru. tú cestu tam mohli napojiť. prečo ďalšia OK na ceste I. triedy?

Nestrašte ďalším kruháčom. Už mi tlak stúpol :smiley:
Predmetom je pripojenie vybudovaného mostu nad privádzačom SO 209-00 a preložky poľnej cesty III/018254 na existujúcu kruhovú križovatku na ceste 1/18…

K tej preložke cesty III.triedy je tu dokumentácia gallery/image_page.php?album_id=46&image_id=13978

že som to pochopil… riešenie je ako má byť.

ja som tam uz viackrat videl mobilny sedy Leon s ECV DK…

ten jazdi aj po Martine bezne

diaľničný úsek od 5 po 13km vo fotogalérii
gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26789

Načo je ten vysoký biely plot?

gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26901

Vyzera to tak, ze sucasny termin stihnu.

Neni ta tabula nejak preliačená ?
gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26913

zábrana proti vtákom

hej, je preliačená

Asi na svoje miesto nešla podobrotky, tak pozlotky… :slight_smile:

na čo slúži ten úzky pruh na ľavo? vysvetlí mi to niekto?
gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26839

tam este budu priecne ciary, asig.cz/vodorovne.php
V13a tusim. opravte ma ak sa mylim

ano, podla tohto napojenia http://www.dialnice.info/gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26845 by tam malo pribudnut srafovanie

Konečne vyasfaltovali cestu medzi Martinom a Sučanmi. Bolo celkom umenie vyhnúť sa všetkým jamám. :slight_smile:

Áno, cez víkend. Dočkali sme sa.
ndsas.sk/aktuality-stavebne- … 827s48890c

Na Dubnej Skale na ľavom moste na druhom dilatačnom celku stálo niekoľko plne naložených nákladiakov vedľa seba. Predpokladám, že robili skúšky. Pravý breh Váhu je skoro hotový, piliere sú vo vode.
V Sučanoch tieto sklá: gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=26881 na prázdne polia PHS-ky napravo. Pod sklá išli tie hliníkové profily, čo sú na fotke naľavo

Fotky z úseku od mostu ponad Váh pri Turanoch (cca.13km) po MÚK Turany - gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=27369