Tipujem ze toto:
Priestor ľavostranného odpočívadla s celkovou plochou pozemku 21 149 m2 je uspôsobený na individuálny odpočinok s prvkami drobnej architektúry a na konzumáciu vlastného občerstvenia, doplnený prvkami relaxačných náradí, umožňujúcich aktívny odpočinok cestujúcich. Vybavenie odpočívadla je doplnené objektom obslužného zariadenia, ktorý bude poskytovať informačné a hygienické služby, ako aj občerstvenie.
Chápem, že citlivo vnímaš kritiku… okrec má však pravdu, ZDZ nemá vhodný “look” a čiastočne ani obsah. Vodič nemá šancu si všimnúť rozdiel medzi 70% a 80% výškou textu, čiže počítanie cez viaceré bulharské konštanty nemá zmysel. Rozloženie prvkov nemá vhodný look. Infomácia o najbližšom exite nemá pre bežného vidiča zmysel, hlavne vtedy ak ani netuší že to je vzdialenosť po exit a nie do uvedeného mesta/miesta. Predpokladám, že nikde v európe nie sú na ZDZ uvádzané MÚK ako ciele. Ak ich tam nechceme dať s piktogramomm, tak tam nemajú čo hľadať.
Áno hore pribúda výplň, myslím, že len táto jediná PHS-ka za MÚK dubná skala po ľavej strane bude mať aj tú hornú časť.
Stredové oceľové zvodidlo: renanova.sk/obojstranne-zvodidlo-varioguard/
Tak už sú tu dve(jedno pri Lipovci, druhé pred Sučanmi), tipujem, že ďalšie pribudne pri Prefe Sučany, lebo je tam vynechaná medzera medzi prefabrikovanými a monolitickými zvodidlami.
Mne hlavne príde neprirodzené usporiadanie cieľov v “opačnom poradí” voči realite. Keď čítam tabuľu od vrchu nadol, tak by som v takom poradí aj očakával prejazd mestami. dialnice.info/gallery/image_page … e_id=26060
Z tejto tabule by som logicky by som si očakával že Prešov je pred Ružomberkom a Turanmi.
Je to vec vnimania. Keby si mal mapu (tabulu) na kolenach, tak to bude v poriadku. Najblizsi ciel su Turany, najvzdialenejsi Presov od tvojho pozorovacieho bodu. Mne sa to naopak takto javi logickejsie.
Aktuálny stav: V máji 2014 došlo vplyvom nepriaznivého počasia k poškodeniu časti realizovanej stavby. Z tohto dôvodu stavebný dozor súhlasil s predĺžením zmluvnej lehoty výstavby do 30.09.2015 s tým, že sprejazdnenie diaľnice D1 bude v plnom rozsahu zabezpečená zhotoviteľom v termíne do 30.06.2015. ndsas.sk/useky-dubna-skala—turany/44223s471c
Aj tym skorsim terminom sa verit da, lenze nie su tam zaratane “nepredvidatelne okolnosti”. DS-Turany sa stihnut da, ale este treba zvysit aktivitu, co sa asi nestane. Tak snad pocas leta to otvoria.
V kazdom pripade pre tieto vsetky useky to 12/2015 isti, inak to EU nepreplati, kedze tam nie je dohodnute fazovanie.
Veľmi veľa fotiek: vahostav-restrukturalizacia. … la-turany/
V galérii aj z iných úsekov, napr. je tam sfotený tunel Svrčinovec, ale ešte sám to nemám prejdené celé.
Nerobte paniku v Nemecku je takéto zarovnávanie bežné priame smery na stred odbočné na ľavo. Niekde som dokonca videl zarovnanie napravo. Takže mne to idvné ani neprišlo .. len som z Nemecka zvyknutý na vačšie tabule aj keď po novom sa trochu zmenšujú.
.
Strečno je legitímny názov a aj výstižný … reálne schádzate zjazdom z dialnice do Strečnianskej tiesňavy ako inak to nazvať ?
Strečno je názov obce, Dubná Skala nie je názov obce (ak sa nemýlim, ak áno, tak ma opravte ), je len horopisný názov alebo názov blízkeho penziónu. Aj Španiel, nielen zo španielskej dediny, nájde na mape skôr slovenskú dedinku, ako nejaký slovenský kopček alebo skalu. O Dubnej Skale len zopár Sloveniek/Slovákov niečo vie.