D1 Dubná Skala - Turany

Kvoli comu to tam teraz frezuju a niecim striekaju take velke plochy v smere Tur - DS ?

Stale ziadne info, preco sa na 7-rocnej ceste robi uz druhy tyzden novy asfalt v takom rozsahu od mosta v Krpelanoch az po Sucany ?

mozno pre to, ze sa blizia volby :slight_smile:

Ale tak v prípade parlamentných volieb ešte stále nie je isté, či náhodou nebudú až v normálnom termíne :wink:

Aj mňa by zaujímal skutočný dôvod tých prác, podľa mňa bola tá diaľnica úplne v poriadku.

myslel som skôr komunálne / do VUC.
Nevieš, čo sa vraví?
Asi sa blížia voľby, cítim asfalt.
:smiley:

Keď som po tomto úseku šiel tesne po otvorení, tak som mal obavu, či to vydrží aspoň pár rokov. Takže po 7 rokoch to nie je také zlé :slight_smile:

Ale ved tej ceste vobec nic nebolo. Teraz tam dali nejaky hruby asfalt, na ktorom to fest huci od kolies.

Dodatok č. 2 k Zmluve o dielo č. ZM/2019/0428 - Zhotovenie stavby Diaľnica D1 Dubná Skala - Turany, vysunuté pracovisko SSÚD Žilina v zmysle zmluvných podmienok FIDIC - červená kniha
Dátum uzavretia: 07.06.2023
Dodávateľ: HASTRA s.r.o.
Celková čiastka: 591 705,50 €
crz.gov.sk/data/att/4196122.pdf

Prečo vlastne križovatka Ratkovo vyzerá ako vyzerá? Tam došlo k prehodeniu úsekov (TurHub sa mal stavať skôr), snahe o šetrenie, tá križovatka má byť inde vyzerať inak, alebo prečo bola postavená v podobe, ktorá bude v rámci stavby Turany-Hubová vyžadovať minimálne niekoľko mesiacov uzávierok v lepšom prípade čiastočných, v horšom uzatvorenie celej D1 až po Vrútky?

Križovatka Ratkovo (Turany) bola postavená takto preto, lebo sa plánovalo pokračovanie diaľnice D1 údolným variantom popri Šútove a Kraľovanoch, aj sa začali prípravné práce, avšak EÚ zastavila financovanie stavby kvôli narušeniu a prípadnému zničeniu vzácnych chránených území. Stavba sa zastavila a musel sa nanovo pripraviť tunelový variant, ktorý má vyústiť na už postavenú D1 pri Krpeľanoch. Dúfam, že myslíš toto.

5 lajky

Dnes opat ?

Dnes, tipnem si že aj 30.12. a bude kľud až do nejakého predĺženého víkendu/prázdnin u nás alebo v česku.

Ludia/navigacie sa zacinaju ucit obchadzat zapchu na konci D1 v Turanoch cez R3 Martin-Sever kde je podla map taktiez zapcha. Na konci R3 na odboceni na I/18 smer Turany je STOPka.

Blbe je ze ta zapcha na odboceni na konci R3 obmedzuje aj auta, ktore idu smerom na Martin. Na konci R3 je zuzenie na 1 pruh.
Spolu s uzatvorenym zjazdom na konci tunela Visnove na Vrutky tak bude stara cesta pod Strecnom stale vyhodnejsia ako by mala byt.

4 lajkov

skor ci neskor resp v kratkom case budu musiet spravit ten zjazd za tunelom vidim to len na tieto dve alternativy vid obr kazdopadne situacia sa musi riesit co najskor urgentne, takto to dalej s brutal zapchami ist nemoze..

6 lajky

takyto privadzac by zapcham nijak nepomohol, o 2 km dalej je predsa krizovatka R3 Martin, ktora plni totoznu funkciu

1 lajk

žiadny zjazd ako si tu naprojektoval nikdy nebude a tieto zápchy skončia po 6.1. . R1 stále poloprázdna, kolóny na križovatke R1/D1 nie sú ani dnes keď sú nenormálne kolóny z pred Ivachnovej až niekde do Kraľovian. Efekt wow máme tunel poďme tade a spravme si video cestou do Tatier/ z Tatier tak isto skončí a dosť áut sa presunie nazad na R1…

6 lajky

Fakt dufám, že máš pravdu. Aj si to myslím, no mám aj trochu obavu byť o tom presvedčený.

Verím tomu, ja tu cestu MT-RK a späť jazdím denne pondelok-piatok do práce a nemám obavy že by tam malo toto byť stále.

Ale myslím si že bude tých 15-20 dní do roka kedy to tam bude vyzerať podobne ako teraz, začiatok/koniec prázdnin, predĺžené víkendy, vianoce…

1 lajk