Dlzka tohoto useku je 18,67 km.
Viac info k tomuto useku: ndsas.sk/index/index.php?ids … =0&prm2=42
Dlzka tohoto useku je 18,67 km.
Viac info k tomuto useku: ndsas.sk/index/index.php?ids … =0&prm2=42
No na stránke NDS mají, že úsek je ve výstavbě od loňského roku, letos bude zprovozněn a dokončen bude příští rok.
Pravděpodobnější začátek výstavby je až po roce 2012. Možná se bude stavět v polovičním profilu stejně jako úsek Pozdišovce - st. hranice.
Ja o tom viem, co je na tej stranke. Stranka sa meni, doplnaju sa tam udaje - nie je presna, je to chyba, ale je to jediny zdroj info, ktory je spolahlivy ohladom map/foto a zakladynch info - tie datumy niekedy presne nie su. Mne nejde v tomto pripade o kvalitu stranky, ale o to ze tu tento usek chybal. Nic ti nebranilo, aby si ho doplnil skor. D1, D3 a R1 su prirority SR a mohli by tu byt postupne vsetky useky.
Nevíte někdo jak to vypadá s přípravou? Proběhla již EIA či nikoliv?
není to trochu staré Eia z 11.04 1998? To už je skoro 8 let, s takovou ji budou muset dělat znovu, protože se za tu dobu spousta toho změnila.
asi tak
Nevím jestli toto platí i na SK, ale v ČR má souhlásné stanovisko MŽP k EIA platnost 3 roky.
Malo by to tak byt aj v SR ale tiez to neviem na 100%.
Stavebný zákon, rovnako ako Obchodný zákonník, Občiansky, Trestný, apod. majú stále 80 - 90 percent náležitostí spoločných, tiež predpokladám, že to bude podobné.
Usek by mal stat 2,555 mld.Sk bez DPH, co pri 18,67 km cini 137 mil/km.
Realizacia 2014-2018.
ndsas.sk/index/index.php?ids=1590
link ti usiel
ndsas.sk/index/index.php?ids … =0&prm2=42
No na stránke NDS mají, že úsek je ve výstavbě od loňského roku, letos bude zprovozněn a dokončen bude příští rok.
![]()
![]()
Pravděpodobnější začátek výstavby je až po roce 2012. Možná se bude stavět v polovičním profilu stejně jako úsek Pozdišovce - st. hranice.
Výstavba sa plánuje po r. 2013.
polovicne profily su podla mna na nic odlahcia sice dopravu cez dediny , ale neni z nich vela uzitkov podla mna by sa mali vsetky useky naraz stavat v plnom profile
Do MI je velmi nebezpecna cesta, ktora navyse prechadza mnozstvom dedin. Mozno by tam ale stacil polprofil.
tento usek od horskeho prechodu Dargov po MI v polovicnom profile by bol velmi prospesny, lebo cesta tu vedie krizom cez Secovce a cez viacero dedin. Naklady by nemuseli byt vysoke, kedze je tu rovina
nedá sa povedať, že to nie je potrebné, ale ešte to nie je kritické a tiež by sa nemali budovať diaľnice nesúvisle. “Horské” priechody sú vo veľmi dobré, no Sečovce, Hriadky a Trhovište by potrebovali obchvaty.
horsky prechod je OK, cesta medzi KE a Dargovom je pomerne vytazena, ale este sa to da zvladnut… ale tento usek, hoci aj na nic nenapojeny, by plynulosti velmi pomohol
nedá sa povedať, že to nie je potrebné, ale ešte to nie je kritické a tiež by sa nemali budovať diaľnice nesúvisle. “Horské” priechody sú vo veľmi dobré, no Sečovce, Hriadky a Trhovište by potrebovali obchvaty.
Ved suvisly polprofil od Dargova po MI.
no vystavba usekov vychodne od Ke pride asi vtedy ked odkontaminuju juzny zemplin od PCB takze v nedohladne.Asi sa zabudlo ze aj tu byvaju ludia
Ale zase na druhú stranu, na KE-MI nie je premávka taká zlá ako napr. na ZA-MT či BA-DS či NR-ZM, kde fakt tie D/R chýbajú ako soľ.