D1 Budimír - Bidovce

ja neviem, ale ked sa divam na tie fotky tak mam pocit ze im to ide az velmi rychlo :slight_smile: az rozmyslam co tam budu 2019 robit :slight_smile:

ja dúfam, že v 2019 už bude Skanska naplno makať na R2 smerom na Šebastovce :slight_smile:

a v 2020 mozu zacat vrtat Sorosku :slight_smile:

zeby vuzitie BIM?
skanska.cz/co-delame/specia … r-bidovce/

niekedy moderne planovanie pomoze, aspon co sa tyka organizacie prace

Skanska na hrad!

nove video zo zaciatku oktobra uz je von (prelet dronom):
facebook.com/Skanska.v.CR.a … 738323418/

Nevie niekto, ci uz v tom useku u orla stavba opat pokracuje?

Po 11 mesiacoch rekordny vykon v SR.

pre porovnanie tu je video z 1.3.2017:
facebook.com/Skanska.v.CR.a … 287943932/

len nech praje pocasie este dlho..ked peide zima tak sa prace trosku spomalia..

To je brutal… Len aby to dotiahli takým tempom až do konca…

dnes pridala skanska nove video 1.10.2017 facebook.com/Skanska.v.CR.a … 738323418/

na MUK budimir je dokoncena vetva PO-KE, na oboch stranach betonove zvodidla, stredovy pas je upraveny a vyasfaltovany, zvodidla vtom mieste demontovane.. most vetva KE-PO uz stoji skruz skoro cez 2 polia.. stoja piliere buducich mostov vetva KE-MI a zjazdu na budimir z D1.. pokracuju prace na moste cez potok vetvy KE-PO a nieco sa uz robi na buducom premosteni D1 vetva MI-KE, cakacky na piliere.. robi sa uz aj na druhom moste pri vajkovciach.. niekedy si hovorim ze ako by to vyzeralo keby skanska vyhrala tie zname problemove stauby okolo RK alebo visnove, makaju..

Pri vsetkej ucte k SKANSKA, zosun pri Cebrati by ich zastavil tiez.

Pri vsetkej k ucte k Cebrati, Skansku neszastavi ani zosuv.

Ale byrokracia statu a EU ano.

Mna by zaujimalo ako je riesene napojenie kruhac a obec Hrasovik. Lebo ten kopec co tam je ma dost velke stupanie… Ci dosypu material.

kruhac je predsa na rovine a terajsia odbocka na Hrasovik sa zrusi

Ano ale stupanie do hrasovika bude kolko 12%