co som rozpraval s chlapikom z UHA KE tak by sa mala postavit cast z kosickych olsian az po konec III. etapy P-S (v prvej 1/4 kopca na furcu) … no ako to bude naozaj neviem, tato cast bude stat vela penazi a ak sa bude stavat privadzac tak este viac … mozno bude privadzac iba na 1/2 profil … neviem … navrhujem: nechajme sa prekvapit
pridal som novu temu o tunely na tejto trase
mapa tohto useku (D1 budimir - bidovce) prekreslena do satelitneho snimku … je tam aj tunel pri durdosiku
… trocha som sa pohral … takze ta presnost je asi na 20m u vsetkych ciest (dokonca u existujucich je to menej ako 10m kedze som ich iba obkreslil a rozlisenie je niekde na rozhrani 10m/px )
heh este musim dodat ze uz ide o interpolovanu zvacseninu satelitneho snimku … teda jeden realny px ma na mape asi 3px …
Vďaka, random, na nejakú oficiálnu mapku by sa čakalo dosť dlho, takto to máme z prvej ruky
branco: to je prekreslena oficialna mapka … ta original je o par prispevkou vyssie … ale som ju zle odfotil (je rozostrena ) … takze som to prekreslil … tak je to krejsie
Trochu staršia informácia, ale momentálne Dopravoprojekt, víťaz verejnej súťaže, spracováva dokumentáciu pre územné rozhodnutie: http://www.uvo.gov.sk/vestnik/zaznam.php?retazec=04774&rok=06
V súťažných podkladoch /dokumentácia pre územné rozhodnutie/je uvedený termín vypracoavnia dokumentácie pre ÚR do 31.8. tohto roku. :
http://www.uvo.gov.sk/vestnik/hladaj06.php?rok=06&vcislo=all&tabulka=metoda06&retazec=budim�r&aalebo=a
Na jeseň by mohlo byť vydané územné rozhodnutie pre celý úsek.
Tento usek by sa mal realizovat medzi 07/2010 az 09/2013. Planovana cena je 6.263.984.000 Sk bez DPH, co vychadza cca 0,45 mld Sk/km.
Nie sú to správne: Biďovce
Nie, len Bidovce.
Hmhm, bol som ja kto v niektorej téme upozorňoval, že tam ten mäkčeň nie je, ale teraz mám pred sebou inet mapu IRF a tam sú Biďovce, … musím to tam nechať opraviť.

Tento usek by sa mal realizovat medzi 07/2010 az 09/2013. Planovana cena je 6.263.984.000 Sk bez DPH, co vychadza cca 0,45 mld Sk/km.
Osobne si myslím, že to bude po r. 2010, reálne po r. 2012.
[size=134]Tak táto téma je tu dvakrát !!![/size]
Mysli ze ak by toto bol jediny problem na mape tak by to bolo uzasne
Zipso: Ake su chyby/problemy na mapach?
nedalo by sa to vyriesit v tejto teme?
Obe témy s rovnakým názvom sú spojené .
Neviete niekto, aký je ďalší postup pri odsúhlasovaní tohto úseku, resp. ako prebieha odsúhlasenie dokumentácie pre územné rozhodnutie?
Ako to vyzera s tymto usekom? Zacne sa coskoro stavat alebo teraz ked je PPP je odlozeny na neskor?

Ako to vyzera s tymto usekom? Zacne sa coskoro stavat alebo teraz ked je PPP je odlozeny na neskor?
Asi najskôr sa vybuduje dialnica do Prešova a potom sa bude pokračovať k Ukrajine. Si myslým.