Co s tym ma PPP? Myslis vramci vytazenosti uradnikov?
Mam taku otazocku. V podstate na tomto useku a pri obchvate presova sa caka na ukoncenie 15 dnovej lehoty odo dna dorucenia oznamenia o stavebnom povolenie pre podanie namietok. Ak sa nikto neozve stavebne povolenie nadobudne pravoplatnost. Ale je mozne vyhlasit tender aj ked stavebne povolenie nieje pravoplatne? Alebo podmienkou vyhlasenia sutaze je mat pravplatne stavebne povolenie. To by potom vysvetlovalo preco este sutaz nezacala.
Jasne ze je to mozne, pozri temu o BJ : viewtopic.php?f=8&t=2760&start=125 . Vo februari ´14 spustene VO na tamojsi obchvat, o SP POZIADANE az 1/2015, teda v case, ked uz bol znamy vitaz
Tak potom naco sa caka…???
sutaz a podmienky musia pripravit(aby sa vyhli podvodom,spekulantom - musi to byt urobene profesionalne…nie ako výtlk na dedine)…to nieje len tak zo dna na den
Lenze sa to posuva uz minimalne polroka…
pokiaľ sa stavia na spôsob červeného FIDICu, tak je myslím normálne, že sa čaká na stavebné povolenie.
len pre zaujímavosť, SP tohto úseku bolo taktiež vydané pred vyše 30 dňami a právolatnosť stále nenadobudlo…
Uplynulo uz 30 pracovnych dni od vydania? Lebo ak ano a rozklad doruceny nebol (na stranke MinDop nie je) tak nadobudlo…
Takze NDS odhaduje ze sutaz vypise koncom maja. Tak to som zvedavy na tie odhady.
Iste, ale tak 2016:)
chce vypisat naraz aj s PO usekom, kde bol podany rozklad.
Aky to ma vyznam?
snaha o znizenie prietahov pri pripadnom odvolavani sa
chceli to vypisat do konca minuleho roka, potom ze do konca maja…dnes je 1.6. a súťaž je akurát tak vo hviezdach…
Ono, reálne to aj tak začnú stavať až v budúcom roku, takže sa zatiaľ neponáhľajú. . .
Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila verejné súťaže na zhotoviteľov stavieb diaľnice D1 Prešov, západ – Prešov, juh a D1 Budimír – Bidovce.
Myslite ze zacnu este tento rok? logickejsie by to bolo ak by to zacali stavat smerom od Bidoviec ku Budimire, vzhladom na material ak bude kamen z Ruskova.
Ono to zalezi od toho ako prebehne sutaz. Ak nebudu namietky ani ine problemy tak teoreticky by sa nejake tie zakladne prace mohli urobit. V kazdom pripade intenzivnu vystavbu by som skor ocakaval v roku 2016.
Som velmi zvedavy, kedy sa potom zacne nasledujuci usek s tunelom cez Dargov… To uz nie je spojenie BA-KE, to uz nema politicky kapital :mrgreen: