D1 Budimír - Bidovce

Btw, podla stranky NDS ma usek pravoplatne stavebne povolenie.

uzemne rozhodnutie, nie stavebne
ndsas.sk/useky-budimir—bidovce/44364s257c

mas pravdu, mea culpa, zle som to pochopil

Tak je koniec januara a ziadne nove vysledky iba predbezne oznamenie ktore pociatek povazuje za “sutaz” aspon tak som to pochopil z jeho prejavu v NRSR. To stavebne povolenie je mozne odniekial zistit v akom je to stadiu alebo nieco podobne? Alebo sa to este ani nezacalo riesit pokial som dobre pochopil system, ze najprv sa musi zacat konanie ktore bude zverejnene na stranke MDVaRR?

Inak skusali ste niekto komunikovat s NDS o konkretnych veciach teda polozenia otazky cez formular a ci vam aj odpovedali a ked odpovedali ci to malo aj vyznam?

Ja som skusal emailom na otazka@ndsas.sk

po 3 dnoch prisla odpoved…

tak im posli postou USB kluc :slight_smile:

Na web by sa im to zmestilo.

to pan Ing. ale asi taku znalost webu nema :slight_smile:

to sa bavíte o D1, alebo R2?

Aj tak ANDi skoncil o trosku lepsie ako ja. Mne z NDS (mozno aj tento isty pan Ing.) na podobnu otazku ani neodpovedali.

Bola to Ing. slecna, resp. pani.

Co sa tyka mapovych podkladov, je lepsie napisat na enviroportal, tam mi odpisali v priebehu par hodin… Ale aj tak som si to musel ist nafotit osobne.

Obavam sa, ze na NDS sami nevedia, co ako bude, tak maju zakazane sa k veciam vyjadrovat…

stále nerozumiem, či píšeš o R2, alebo D1. Na Budimír-Bidovce predsa existujú podrobné podklady

Pise sa vseobecne o pisani na NDS a odpisovani z NDS (s popisanim konkretnych pripadov), zrozumitelnejsie sa to uz neda napisat :smiley:

jáj už vidím

pre stavebné povolenie treba sledovať telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422

Už na stránke je zavesené Oznámenie o začatí stavebného konania aj pre tento úsek.
Žiadosť bola podaná ešte pred Vianocami.
Celkovo 20 mostov, ďalšie dva mosty na rekonštrukciu, jeden zárubný múr a štyri PHS-ky.
Kto chce vidieť bližšie, tak stránka ministerstva: telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422

No aspon ze tak, sutaz je mozne vyhlasit az ked bude v rukach stavebne povolenie?

telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422

aj tu už máme vyvesené stavebné povolenie

Tak lady sa pohli ale co dalej? Co bude s predpokladanym poslednym usekom D3? Tam sa zevraj este ziadne konanie ani nezacalo.

dúfam že sa nebude čakať na D3

Zasa budu vsetky useky stat kvoli PPP