Križovatka Blatné (Senec-východ) bola plánovaná na začatie dostavby v tomto období, keďže je reálne, že sa s rozširovaním D1 BA - TT začne do 2 rokov a nevie sa ešte či to bude tvrdá rekonštrukcia alebo len úprava, tak sa odložila dostavba tejto križovatky. Stavať sa začne až po realizácii rozširovania D1 na 3+3, alebo v rámci tohto projektu. Predpokladám, že to bude realizované v rámci projektu rozšírenia D1.
Ja sa len pytam, ci sa niekde nieco neplanuje.
Keby som to mal hodnotit, co som nerobil tak sa musim opytat:
preco medzi 27 a 50 km naplanovali a zrealizovali ( ciastocne zatial) krizovatku o 4 km a nie priblizne v strede okolo 38 km.
To by mohlo byt hrozne ak nieco take hladas.
inde je v poriadku robit exity kazdych 10 km a opakujem, ide
o usek dialnice blizko BA a TT, kde sluzi aj na dochadzku do zamestania,
nie len daleke ciele
A cital som, ze sa tam mozno chysta fabrika na LCD TV…
co sa tyka 2 krizovatiek 4 km od seba, asi preto ze tu sa D krizuje s cetami I. a II. triedy, a pokial viem krizovatka s I/61 bola niekedy davno koniec dialnice - cize spojenie bolo nutne aby neskoncila v poli. krizovatky D s cestami III. triedy by boli silne kafe…
inac si nemyslim ze je v poriadku robit exity kazdych 10 km, exit by stacil kde je mesto a co sa tyka dochadzania do zamestnania, lepsie by bolo doplnit cestnu siet podla potreby, pretoze by to odlahcilo D od aglomeracnej dopravy, ktorej prebratie nie je ulohou D. to je efektivnejsie ako mat za kazdu cenu x pruhov na D
Križovatka Blatné sa mala realizovať v r. 2005, no nebola na to pripravená, tak sa to odsunulu na rok 2006, tu sa to nedostalo do priorít, takže plán je taký, že priorita je rozšírenie D1 BA-TT a spraví sa to v rámci tohto projektu, teda do r. 2010 to ani nemusí byť vôbec.
pri tom docasnom rozsireni, kedy by sa rozsirovali len useky medzi mostami by to samozrejme bolo ok, ale ked by sa burali mosty a nadjazdy, tak by sa to malo zvazit …
inak pri tomto mi vzdy zovrie krv, ked si spomeniem ako dzurinda tlacil na vystavbu mierova - senecka na smiesnych 2+2 …
Myslím, že 2+2 má svoj význam. Keby bol priepustný prejazd mestom, kto by použil obchvat? Má to len jednu chybu D4 nestojí a ešte chvíľu nebude. Ale možno to ten prejazd mestom dovtedy vydrží.