Novy pan minister sa vyjadril, ze jeho osobnym cielom je BA-SC na tri pruhy do roku 2008, BA-TT do roku 2010. Len nepovedal, co sa pre to uz robi. Aby to nedopadlo ako s heslom “BA-KE do roku 2010”.
myslim, ze najlepsie riesenie by bolo, keby sa to postavilo na 3+3 s vyhladom na 4+4 t.j. by sa nadjazdy mosty stavali s tymto aspektom v mysli ako aj vykup pozemkov by prebiehal podla tohto motta
Ano ano je to tak… Inak pri pohlade na fotky a na satelitne snimky by to slo spravit minimalne tak ze by sa na 3+3 spravili medzikrizovatkove useky. To je napriklad riesenie s ktorym sa pocita na mnohych usekoch MO v Prahe. A nevadilo by ani to že chýba ostavný pruh, lebo aj tak už je tu rychlost znizena na 80…
Nevšim sis že ten poslední příspěvek je o úseku Mierová Senecká - otevřeno 2002…
A mezi BA a TT by to šlo, přečti si ten článek, tam se mluví o rychlé rekonstrukci právě tohoto pruhu…
“pribetónovanie časti cesty a premaľovanie cesty” je jen dočasné řešení nemůže být na trvalo, stejně se časem bude muset tento úsek postavit na normovaný stav, z důvodů bezpečnosti.
ma sa urobit v oboch smeroch na 3+3? ak hej nezda sa mi to najlepsie riesenie Senecka cesta pristavny most ten napor neznesu nemyslite?
ked tak tak by som to urobil iba von z ba
aj tak uz teraz su rano vzdy zapchy k voli pripojvaciemu pruhu od race pri vstupe do ba a nie to keby este po dialnici isli auta v troch pruhoch
No ak by sa to robilo iba von z mesta, tak to neriesi nic na useku TT BA, ale iba BA TT, tak sa problemy iba nasackuju do BA, usek bude OK a konecne niekoho osvieti robit nieco perspektivne s dopravou v BA a nie len hasit a aj to prazvlastnym systemom