Dnes je tam uplne rovnaka situacia, kolona 10km od D1/D4 az po Pristavny Most.
Vcera som tam isiel, ze 2 pruhy idu od Pristavneho Mosta k nim sa pripoji pruh od Starej Seneckej a ten zmizne, ostanu len 2 pruhy cez novy kruhac D1/D4.
Je to obmedzenie a nedokaze to preniest premavku ktora tam je.
Lenže tak či tak za napojením D4 nepokračujú štyri pruhy, len tri. Takže bola tu otázka, či spraviť zúženie už po napojení Seneckej alebo až s D4. A takto mi príde logickejšie, keďže kamióny sa nemusia preradzovať a môžu plynulo pokračovať vo svojom pruhu.
no ono tie kolóny tam nie sú ani tak kvôli tomu zúženiu ako tomu že tam ľudia jazdia ako z pomocnej školy
Sapphire:
Ak narazis na fyzicke limity akakolvek zrucnost a ohladuplnost ti je nanic. 6000 aut za hodinu cez jeden pruh rychlostou 40km/h proste nepretlacis. A to je presne ten pripad zuzenia na D1.
2 príspevkov bolo rozdelených do novej témy: Križovatka D1xD4
chodím tadiaľ každý deň a vôbec to nie je také zlé, kým niekto nezačne špekulovať, denno-denne tam vidím ludí čo myšičkujú z pruhu do pruhu aby sme sa aj tak stretli pri Triblavine
a najhoršie je to že veľa ľudí pozná slovo zips len preto že to čudo majú na gatiach, ak by sa plynulo zipsovalo bolo by to o zase o niečo lepšie
lepšie sa to asi nedalo urobiť, tam na tom krátkom úseku v podjazde proste na tri pruhy nie je miesto
mňa by skôr zaujímalo aký účel má tá jama v smere do Bratislavy, to už sa nedalo dosypať trochu hliny do podkladu, či laser bol krivý? je tam celkom slušný prepad
myslím konkrétne miesto ako je odbočka na Raču z tejto dočasnej obchádzky