V BA sa ma povolit 130km/h na D1 a D2 ak to dopravna situacia bude dovolovat. Paradoxne mozno bude mimo mesta nizsia max povolena rychlost 110km/h.
Inak podla mna by tych 110 (cize 120) bolo v pohode na ten prietah. 130 naozaj netreba. Na druhej strane toto zvysovanie rychlosti bude asi svetovy unikat
v realite tam bude 130 medzi 23:00 a 5:00 od estakady po zlate piesky, od zjazdu z pristavneho po pecnu a za slovnaftkou smer malacky co nevidim ako zasadny problem
A v tom čase je aj na D1 BA-TT povolená 130 km/h, takže nenastane Lacom popisovaný prípad.
ak mali do toho čo povedať zelenáči z KDI, tak všetci budú hromžiť alebo pernamentne prekračovať rýchlosť. už viac ako rok je rovnaký systém na D2 od Jaroviec po Pečňu. stačí padne pár kvapiek sa už obmedzuje rýchlosť.
Fakt? V júli som tade išiel a nič som si nevšimol. Ale je pravda, že nepršalo. Vtedy je to vypnuté?
Zato je tam nezmyselne dlhý úsek okolo križovatky D2/D4 zvedený do jedného pruhu s obmedzením na 60 km/h. To keď som sa pokúsil dodržať, tak sa za mnou vytvorila dlhá kolóna.
za jasného dňa platí 130, niekedy platí až po most Lanfanconi… ak svieti 130 na portali kde je tabuľa Bratislava
Na Google Sat som si všimol, že sa buduje prepojenie od Triblaviny k ceste Bernolákovo - Chorvátsky Grob. Súbežne s D1, na severnej strane.
V akom je to stave? Vzhľadom na fiasco z D1xD4 bude každé prepojenie užitočné. Ak bude južné napojenie starej seneckej na Triblavinu zahltené, zíde sa aj to severné.
toto sa aj realne niekedy stava? ja osobne som tam 130 nevidel absolutne nikdy
stáva, posledne som to zažil začiatkom júla. škoda že som neurobil fotku.
Zatiaľ je to len stavebná prístupová cesta. Do budúcna sa to plánuje prepojiť plnohodnotnou cestou, ale teraz je to vo fáze “plány do budúcna”.
Teraz to zacal Doprastav stavat je to 1,7 km a hotove to ma byt v oktobri 2022.
Azir, zákazník myslí tú cestu, ktorá sa stavia na pozemkoch patriacich obci Bernolákovo (nie BSK) idúcu pomedzi nové krabice logistických skladov a ktorá už čiastočne v dĺžke 1,7km stojí. Nepostavená časť má už len cca. 1km.
Momentálne táto cesta slúži hlavne na obsluhu logistického parku.
Ty píšeš o ceste patriacej BSK, ktorá bude tvoriť obchvat Grobov a do budúcna možno niekedy aj Pezinka.
Presne tak, píšem o tej súbežnej.
Ak tam chýba 1km,tak to je nemilé.
Lebo na Google je to už rozryté, a tam nie sú aktuálne snímky. Takže ak sa s tým nepokročilo, tak je to smutné.
Dnes približne o 9 bola medzi križovatkou Gagarinova a Pečna 130. Prvý krát som sa viezol cez Petržalku tak rýchlo.
Naspät približne o 13 už bola 80. ![]()
Aj cez Prístavný most bola 130? Neverím.
Zaujímavé to je.
Dnes v smere na Žilinu pred Darexom 60, za Gagarinovou 130 (keďže tam nie sú značky, tak tam je 130 vždy) a potom ďalej 100 na tabuli.
Ale snáď to pomôže prejazdnosti.
nie nie je, v meste mas by default na dialnici 90, 110/130 mas az za tabulou bratislava
Bola. Využil som aj ja
Inak sranda to môže byť s obhajobou/rozporom voči pokute čo príde poštou. Vtedy ste išli XXX.
130 cez mesto po dialnici som asi este nevidel. To musi byt celku extra hluk