Boze z toho Mrvu mi je ale zle. Ucelovo na mapke nema nakreslenu D4 a este ju ide spochybnovat ze je to holub na streche a nieje jasne kedy bude dokoncena.
Mrvovi a spol ide o miliony eur,nutne potrebuju kolektory,bez nich ide ich biznis do prd…,potrebuju ich aby mohli kdekolvek nane napojit cesty ktore sa postavia na pozemkoch okolo tych kolektorov,ceny pozemkov ktore maju ludia okolo toho OZ ziskaju mnohonasobnu hodnotu oproti tomu za kolko ich nakupili takze zvykajte si na tieto ich diskusie kde diskutuju sami so sebou,tieto ich zdrzovacky premavky budu pokracovat bude tam viac policajtov a novinarov ako protestujucich lebo tym magorom uz nikto neveri ani pol slova cim dalej tym viac sa sami zhovaduju,freso namiesto toho aby riesil cesty a verejnu dopravu v kraji tak sa pletie do riesenia D1 na ktoru nema dosah a ani kompetencie
Je mi to jasne , pamatam sa ked som v 2008 hladal nehnutelnost tak vsade boli inzeraty o vyhodnosti kupy pozemkov na triblavine o buducej investicii.
Freso to podla mna len vyuziva preto lebo BSK sa vykaslalo na regionalne cesty a teraz sa to snazi hodit na NDS nech riesia jeho sracky postavenim tych sprostosti.. Este viac ma pobavilo ked zacal Mrva rozpravat ze kolektory 2+2 su uz malo a treba kolektor 3+3 .
Tak ako sa vyjadrili v relacii mozno pristupia aj k.sudnym sporom co by mohlo aj predlzit termin samotneho dokoncenia rozsirovania D1
fakt pekne rozpisane. a ani nie zdlhavo… najviac sa mi paci cast “Myty o kolektoroch”. som zvedavy na dunaj-ove stanovisko
Tak dnes prvy krat zapcha od triblaviny, koli havrii v tom useku. Stale rozmyslam naco tam davali tu tabulu pri triblavine ked je stale zhasnuta. Mozno nemaju elektriku.
Dnes ráno som videl, ako zameriavali D1 v mieste budúceho križovania s D4. Som zvedavý, kedy sa tam začne niečo diať…
Koliky su aj pri Starej Seneckej v mieste krizovania s D4. Tak som zvedavy ako sa to rozbehne. Zatiaľ žiadna sláva. Tento týžden malo byť jasné, či Cintra zoberie aj stavbu D1 od križovatky s D4 až po Triblavinu. Ak to nezoberie, tak to podľa mňa všetko len predlži. Aj tak si myslím, že s pozemkami majú " trošku" problémy a stíska im riťky.
To vyjadrenie NDS nemá chybu. Proste 100 b. A nečudoval by som sa keby aj Frešo mal tam pozemky cez niekoho nakúpené. Je to predsa SDKU faita. Ale nechápem, prečo sa tí investory na tie kolektory neposkladajú Prečo by dakej firme mal platiť cestu dáky Košičan alebo Prešovčan ( aj keď tí asi oslavujú svoj úspech a zápis do guinesovej knihy rekordov o ktorom sa budu asi aj školáci učiť
Plynule, vcera som siel von z BA a bolo to peklo, stvrtok, zvysena premavka ked uz nestihali 3 pruhy smerom na Trnavu standardne, cas po Trnavu z akejkolvek strany nebol mensi ako 1h. To je 40km/h priemerna rychlost.
Na Senec kolona stala 300m na dialnici, cize celkova dlzka kolony bola od toho blbeho kruhaca po 300m na dialnici 3km! Plus asi 300m kolona od Pezinka po pripajac od D1. Cas cakania bol okolo 25 minut.
Za exitom na Senec bola az po Voderady jedna velka kolona. Zdrzanie takisto 25 minut.
Rano smerom na BA, neviem ktory inteligent navrhol 80km/h uz od Voderad. 12km 80tkou namiesto 110. 80% ludi to nedodrziava, nastavaju kolizie medzi tymi co to dodrziavaju a tymi co nie. Policajti tam maju krmenie.
Je to jeden velky bordel dokopy.
Pritom stacilo mozno ako som pisal spravit hlavnu cestu od D1 okolo Senca.
Spravit docasne pripojenie 1 pruh pri Blatnom na Senec pred stavbou.
PK - absolútny súhlas, tá 80-ka je čistý idiotizmus …ale podla mna to dali preto aby spomalili premávku hodne pred Blatným a tým zamedzili vytváraniu rannej kolóny) cca od 9:00 je to v pohode , mali tam dať radšej časové obmedzenie. A takto to bude niekolko mesiacov, radšej by mohli robiť aj v noci nech je to čím skôr.
PK: vcera to bolo ale sposobene nehodou. Vyjazd na Senec je v takom istom stave akom bol, tam to uz horsie byt nemoze. Dnes to islo 20km/h par km za triblavinou. Plus bolo odstavene auto v pravom pruhu pred odbocoku na Senec.
Nemate nejake fotky z priebehu prac?
neviem ci len na vikend ale 80tku posunuli, pri Voderadoch bez obmedzenia, 100vka je niekde okolo km 38,5 a 80tka od km 37.5
Pascalwb, vyjazd na Senec moze byt a je horsi, ak smerom na Trnavu je zdrzanie 25 minut, tak sa vodici radsej zaradia do kolony na Senec. Priemerne zdrzanie stupne, kolona sa predlzi.
V piatok bola BA uplne zapchata smerom von. Prievozska - Zlate Piesky 35 minut. Nebolo vystupu z BA ktorym by sa dalo vyjst pod pol hodiny.
To je smerom von co by nemalo byt nijako blokovane.
Stale su tam IMHO minimalne 3km obmedzenia navyse, ale je to krok spravnym smerom
tak mrva bol motivovany tou spravnou stranou, a tak musi nieco za tu motivaciu robit inak fakt tam tliachal piate cez deviate, odvolavanie sa na einsteinovu je uplne mimo.. tam je 150 tisicove sidlisko priamo pri centre, kym okoli triblaviny su polia a par tisic ludi daleko od poli ..
skoda, ze mu ten poradca od NDSku strucne nenaznacil, ze preco na rakuskej A2 , kde zije v okoli uz teraz viac ludi ako je pri ciernej vode naplanovane, nie su ziadne kolektory a dokonca ani luxusne cesty prvej triedy. je tam len 4+4 dialnica s radovo inymi intenzitami, ktorym sa D1 ani len nepriblizuje .. a inak len povodne cesty priamo cez dedinky a mesta ..
toto by som OZ oligarchia pri kazdej prilezitosti ukazoval a konfrontoval
Ja stále nechápem za čo vlastne protestujú v OZ Triblavina…už len princíp toho, že chcú od NDS, aby riešila regionálnu dopravu je smiešny. Od toho sú tu iné orgány. Myslím si, že tak ako to nedávno predstavila NDS-ka je celkom super riešenie.
vcera som si vsimol, ze od Galvaniho po AIRPORT konecne svietia svetla :mrgreen: tymto by som chcel vsetkym zainteresovanym podakovat, ze sa uz nemusim hanbit pred zahranicnymi, ze taky kus cessty nesvieti este treba opravit obcas blikajuci / polovicno svietiaci pristavny most a bude to tip top
nevietia náhodou na prístavnom vždy len po jednom svietidle na stĺpe?
Neviem, dnes som si vsimol, ze od Galvaniho po Letisko uz svietia, ale cca od Mierovej po Galvaniho svietit prestali to je komedia, alebo uz ich zhasli pred 6.00 ked som tadial isiel?
to sa mi nejak nezda
“ked uz nestihali 3 puhy”… tak snad problem uz bude niekde inde ako v D, ked aj BP ma 3 pruhy a to je uz trosku ine mesto…