Cyklistika na Slovensku

Cyklisti môžu využívať ďalší úsek Vážskej cyklotrasy, súčasťou je aj jeden z najväčších mostov na Slovensku (foto)

Jeho dĺžka je 1,3 kilometra a spája Považský Chlmec so Žilinou. Most meria 180 metrov.

sita.sk/nasadoprava/cyklisti-mo … slovensku/

Článok z Aktualít (nemám prístup na celý článok ale to je jedno)…ale ako nám to ide dobre s výstavbou tohto mosta, už mal byť odovzdaný do užívania, ani toto nevieme poriadne dotiahnuť do konca…hamba, iné média to veľmi asi nezaujíma…
Namiesto spojnice s Maďarskom je ďalšia hanba. Pri gabčíkovskom diele „sublimujú“ eurofondy
aktuality.sk/clanok/zyCvXIq … eurofondy/

Ahojte, k tejto teme by som rad prispel svojim kuskom roboty. Asi poznate sluzbu streetview na mapach google (ten oranzovy panacik vpravo dole).
Ak si najdete na mape google Žilinu, tak v jej okoli je mnozstvo cyklociest ktore som do tejto sluzby zmapoval/zaznamenal. V podstate od Hricovskej priehrady az po Strecno su spravene oba brehy Vahu.
Dalej som bol cyklochodnik smer Terchova a aj smerom na Novu Bystricu. Uz to sice nebolo na bicykli, ak si pozriete nejake vodne plochy okolo Ziliny tak aj tam najdete moje stopy. Bol som aj na Zelenej vode a nadrzi Ruzina.

parada

Dobrohošť…nová nádej pre cyklomost
beruhazas.gov.hu/hirek/megepul- … -hid/48859

Pred pár dňami som bol pozrieť výstavbu cyklotrasy pri Žiline na trase Varín - Nezbudská lúčka. Tu je odkaz na galériu

2 lajkov

celkom zaujimavy projekt vazskej cyklomagistraly dostava pokracovanie skoda len ze sa takto nerobi aj na vychode a vramci EV11 (useky Presov Kosice -mad.hranica) ci slubovanej cyklomagistraly popri Hornade v smere od Kosic do S.Raja sa vyrazne meska..
https://www.youtube.com/watch?v=dCbnmj2eiTg

Dobry den, v Ziline sa aktualne stavia novy BIKEPARK
Tu odkaz na galeria panoram

tu viac informacii ak niekto chce vediet

2 lajkov

nikdy nepochopím toto protestovanie proti všetkému, to je asi nejaký národný šport

2 lajkov