Report z výstavby cyklotrasy Nitra-Janíkovce - Golianovo + Cetín - Krškany
Trenčianska župa chce tento rok začať s budovaním takmer 33 kilometrov nových cyklotrás
tsk.sk/aktualne-spravy/tlac … _id=591597
Ak to urobia tak ako je to na tých fotkách, nech kašlú na to .
Zasa je pre vedenie zupy Trenciansky kraj len povazie? Smutne.
až tak by som to nepovedal… začína príprava cyklotrasy z Handlovej cez Prievidzu a Bojnice až do Partizánskeho.
Lepsie neskor, ako nikdy, aj ked to tam uz malo 15 rokov stat. Na tej trase zaujem urcite je.
Žilina: Cyklotrasa Hrad Budatín – Hrad Strečno, SO A.2.1: Cyklotrasa Budatínsky most - Hydrouzol
Obstarávateľ: ŽSK
Jedná sa o trasu s novým výškovým a smerovým vedením. Prepája Budatínsky most s hydrouzlom pozdĺž komunikácie na Ľavobrežnej ulici. Začína pod Budatínskym mostom a končí na jestvujúcich komunikáciach hydrouzla. Dĺžka trasy cca 3 840 m. Trasa je vedená prevažne v berme Váhu, na ktorej bude dochádzať k zatápaniu. Vzhľadom k viacúčelovosti cyklotrasy (bude na nej vedená cyklotrasa s povoleným vstupom chodcov, korčuliarov a vozidiel údržby) je navrhnutá ako účelová, šírky v spevnení od 3,0 do 4,0 m s krajnicami šírky do 0,5m. Návrh trasy je limitovaný smerovým a výškovým vedením jestvujúcej komunikácie.
zilinskyvecernik.sk/clanok/ … rasy/9513/
Žilinský samosprávny kraj taktiež objednal štúdie tejto cyklotrasy od hranice Trenčianskeho samosprávneho kraja a ŽSK cez Bytču do Žiliny a zo Strečna do Lipovca a Vrútok. K obom týmto úsekom dal ŽSK spracovať aj dokumentácie pre územné rozhodnutie, ktoré sú už v tomto čase hotové,“ pokračuje Martina Remencová s tým, že na spomenutých úsekoch chce Žilinská župa v tomto roku vysporiadať pozemky a spracovať projektové dokumentácie pre stavebné povolenie.
cca mesiac dozadu sa zacalo s realizaciou stavby cyklotrasy Eurovelo 11 v katastralnych uzemiach Orkucany, Sabinov a Pecovska Nova Ves
EuroVelo 6 vedie u nás zväčša po hrádzi (aspoň pri Komárne):
[album]42101[/album] [album]42102[/album]
EuroVelo 6 má teraz dočasnú obchádzku (po I/63) pre výstavu nového mosta:
[album]42103[/album]
[size=77]1044[/size]
Cyklotrasa Hrad Budatín – Hrad Strečno, SO A.2.1: Cyklotrasa Budatínsky most - Hydrouzol (druhá strana Váhu):
Uspešný uchádzač sú Cesty Nitra, a.s. s cenou 409 683,73 EUR s DPH.
prevzatie staveniska: do 7 dní odo dňa uzatvorenia tejto zmluvy s tým, že zmluvné strany sa zaväzujú vykonať písomný zápis z odovzdania a prevzatia staveniska samostatne (osobitne)
• začatie vykonávania Diela: do 14 dní odo dňa písomného prevzatia staveniska Zhotoviteľom
• vykonanie Diela: do 6 (šesť) mesiacov odo dňa písomného prevzatia staveniska Zhotoviteľom
[album]42659[/album] Stojan s “pumpou” a náradím pri cyklocestičke pribudol tento týždeň, asi v sobotu 31. augusta.
Dúfajme, že sa naň nikto neulakomí. [size=77]1109[/size]
Neviem presne, kam s tým, ale tu to snáď vadiť nebude
mysvami.sme.sk/c/22220642/minut … -2019.html
Vyznelo to tak, že podľa skúseností z rovinatého Dánska budeme ľudí tlačiť do bicyklov na hornatom severe Slovenska, no prečo nie.
Odpoveď na otázku, ako prišli na konferenciu, je naozaj symptomatická pre podobné akcie
zilinskazupa.sk/sk/aktuality … CU2JXveHB8
V Žiline pribudnú takmer štyri kilometre novej cyklotrasy
- info aj o ďalších pripravovaných trasách
Na vznikajúcej cyklotrase medzi Trenčínom a Nemšovou začali s asfaltovaním prvých kilometrov, osadená bola aj lávka cez rieku Vlára
tsk.sk/aktualne-spravy/tlac … _id=664182
mytrencin.sme.sk/c/22232852/cyk … tovat.html
EIA: “Žilina-Vrútky-Martin, úsek Strečno - Lipovec, Vrútky - Martin, mimo cestného telesa I/18” cyklodopravná trasa
Rozhodnutie pred nadobudnutím právoplatnosti (20.12.19)
enviroportal.sk/sk/eia/deta … o-cestneho
Odhadované náklady na cyklotrasu sú cca 13 mil. eur.
13 mega aj s tým novým mostom ponad Váh ?
Neviem ktorý nový most myslíš, keďže by mali byť dva. Ochranári odmietli vedenie cyklochodníka po pravej strane Váhu popod Starhrad v celej dĺžke (čo je podľa mňa možno aj škoda), takže jeden nový most je plánovaný vedľa železničných v Nezbudskej Lúčke a druhý niekde pri osade Jánošíkovo. Medzitým sú stiesnené pomery v okolí portálov tunelov - železnica, cesta, Váh - takže cyklochodník v nie zanedbateľnej dlžke by mal ísť po oceľovej konštrukcii uloženej na pilótach.
Aha ja som myslel že bude len jeden nový most, zle som si kukol dokumentaciu, som myslel že sa využije a zrekonštruuje existujúci v nezbudskej lúčke. Ono keby to išlo celé po pravej strane v smere toku váhu, tak by to bolo atraktívnejšie ako vedľa tej cesty.