Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

co sa tyka platenia, tak jediny kto plati som ja z mojho vrecka za server, hosting a podobne veci :slight_smile: cize ja som ked tak negativne plateny, kedze to financujem ako moje hobby :slight_smile: ale inak nikto nic nedostava, aj ked aspon na pivo by som vas rad pozval :slight_smile:

svojho casu sme tu mali aspon google reklamy to ciastocne vykryt, ale tak to je tiez uz minulost, kedze uz to nie je co byvalo. cize toto je ciste dobrovolnicka praca

Nezaložite pre tuto stránku facebook stránku?

zbytocne by sa presunula diskusia k dolezitym informaciam z fora na fb.

Temer urcite nie :wink: ja som mierne anti facebook :wink:

Pri rozšírenom fulltextovom vyhľadávaní mi vrátilo túto informáciu:

Preto by pomohlo, aby bolo možné v monitoringu tlače zadávať aspoň základnú kategorizáciu už pri vkladaní článkov.´
Lebo keď si napr. chcem vyfiltrovať všetky články o R2, čo je jednoznačné označenie, musím vymýšľať, ako do vyhľadávania dostať min.4 znaky bez rizika, že mi to odfiltruje nejaké relevantné články.

v tomto by to bol mozno ciastocne problem, kedze by sa struktura MT dost zvacsila a bolo by to dost neprehladne. cize skor nie ako ano. aj ked hej, je to problem ak chce clovek podla D1, R2 a podobne vyhladavat.

Fórum je tak veľké, že sa v ňom pomaly aj strácajú rôzne hlasovacie otázky. Tieto väčšinou ešte viac spravia danú tému zaujímavou a zároveň tým, že užívateľ zahlasuje+vyjadrí aj svoj názor, tak sa dá spraviť si lepší odhad každého užívateľa na danú problematiku ako aj možno získať iný pohľad na problematiku.

Katelara, Dialnice .info je jeden veľký kotol, do ktorého prispievajú odborníci ako neznáme osoby z rôznych pozícii odhora až nadol z inštitúcii ako MD, NDS, UVO , VUD, stavebné firmy, projekčné firmy, možno špedičné firmy, ktoré sa účastnia na biznise dopravy v SR. Svojím prístupom k téme pritiahli osoby z hobby prostredia, ktoré prispievajú ako fotovýsadok, miestnymi pikoškami /problémy/ a nápadmi /ako brainstorming/, ktoré nie sú obmedzené priestormi kancelárií.
Je to médium, ktoré je aktuálnejšie kníh, zborníkov konferencií, časopisov, je to na internete - myšlienka či fotka, či video sa zrodí a okamžite je na webe. Pikoškou môže byť, že niekto, kto zametá v meste v poslednej ulici, si dnes vymenil názory s ministrom.
Ďalšou môže byť to, že o čom sme včera zúrivo či zápalisto diskutovali, niekto pádnym argumentom vyriešil a dnes je to už prekonané, Dnes niekto doniesol ďalšiu tému a rieši sa iné.
Tvoje hlasovania k témam je zapeklitá vec, tiež podlieha časovým vplyvom. Toť môj názor.

pls to docela pekne zhrnul, uz som to pisal par stranok dozadu, v principe je to do istej miery hobby forum, kde su od odbornikov, uradnikov (slovensky govnet je v top 5 najcastejsich navstevnikov :slight_smile: az po nahonych kolemdoucich.

forum ma to aku taku strukturu. su tu miestami dost plamenate diskusie ale aj vela konstruktivnych pripomienok a roznych za normalnych okolnosti nezverejnitelnych veci. ja som osobne rad, ze za tych skoro 9 rokov to tu stale zije a uroven je stale na dost vysokej urovni aj ked je to vyslovene volnocasova aktivita a nie nejaky “mozgovy/presviedcaci trust”, co ma zrejme aj vyhodu..

a co sa ankiet tyka, ono sa ro presne meni, lebo sa menia casto aj okolnosti ..

aquila ty vivat, vies ze s tou dost vysokou urovnou niektori nesuhlasia :wink:

tak oproti diskusiam na smecku, anktualitach a pravde myslim, ze je to tu stale na luxusnej urovni :slight_smile: ale tak samozrejme vid niektore skorsie prispevky aj v tomto vlakne, je tu politicka likvidacia :smiley:

useky dialnic a rc ktore su momentalne vo vystavbe by sa mohli pripnut na vrch kazdej temy

viewtopic.php?f=10&t=14766&start=700

“pseudo-zákulisné informácie bez uvedenia zdroja” su dlhodobo problemom tohto fora, znizuju jeho uroven a vyslovene diskriminuju tu cast fora ktora sa k takymto praktikam neuchyluje. ti co to robia sa takto stavaju do pozicie sily a to by sa nemalo tolerovat. takze z mojej strany je jednoznacny navrh, pokial tieto informacie nebudu predkladane bud tak ze:

1. sa uvedie zdroj z webu
  2. sa uvedie nazor tj. takto by to malo byt podla nazoru prispievatela, lebo to niekde pocul, videl atd…

tak prispevok ma poputovat do trashu…

Žiadny trash len zato že sa to tebe,drksovi a i15 nepáči.. stačí sa opýtať a vyjasnilo sa to.

nie nestaci.

No ako vidíš tak áno…stačí.

z jednej strany mas pravdu, mohol uviest pod zoznamom ze sa jedna o jeho odhad ale vase caste dohady a nazory o karteloch, politickych nominaciach alebo nekalych umysloch ministrov, stran atd. vsetko s tym spojene su vasim nazorom a casto to uvadzate ako overenu a 100% vec. Toto podla mna je rovnako nespravne ako aj novy uzivatel pridal bez infa ten zoznam.

s tým nesúhlasím, niekedy sa naozaj nedá odcitovať zdoj. ide ale o spôsob podania - či chcem informovať, alebo robiť machra. Napríklad expwy má zjavne nejaké informácie navyše (nebudem to ďalej rozoberať), ale dokáže ich podať slušne

a ako sa prejavuje ten rozdiel podľa teba ?

to je ťažko zadefinovať, lebo "či chcem informovať, alebo robiť machra " súvisí s vnútornou motiváciou človeka