Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

Podla mna si ista “skupinka” uzivatelov mysli, ze toto forum je nejake mienkotvorne medium, ktore dokaze ovplyvnit smerovanie dialnicnej vystavby na Slovensku. Preto vsetky tie hry s nickami, ktore pisu to iste a cielene rozviruju diskusiu. Urcite ma forum vplyv na mienku ludi, ktori si hladaju informacie o dialniciach na internete, ale myslim, ze rozhodnutia kompetentnych neovplyvni. Tie mozeme akurat tak komentovat :slight_smile:

ja to vidim presne opacne. akokeby kompetentni chceli ovplyvnovat mienku tohto fora.

A ja som Pavol Prokopovic osobne :smiley: Podla mna si to tu obcas niekto kompetentny precita, ale nevenuje tomu velku pozornost. Nezabudajme, je to len internet :slight_smile:

tie duplicitne prispevky mi uz fakt ale fakt lezu na nervy :confused:

a co maju kompetentni z toho ze ovplyvnia uzivatelov ? pojdu protestovat pred urad vlady ako serafina ? :laughing:

Tak ma nadalo, ze ci by sa nedal pridat ku kazdemu useku nejaky podtitulok v akom je momentale stadiu - TS, EIA, DUR atd. Viem ze je to aj na stranke nds ale vieme ako to tam chodi co sa tyka aktualnosti…

priznajte sa, kto co urobil, ze nam sem zacinaju prispievat aj celebrity z oblasti infrastruktury? :slight_smile:

Fotky z nasho fora sa dostavaju uz aj do medii :slight_smile:

webnoviny.sk/ekonomika/zacal … lanok.html

Až nato, že je tam fotka z dialnice.info.sk :smiley:

Uvazoval som ci by nebolo dobre pre sekcie Dialnice, Rychlostne Cesty a Cesty SR, aby bola sekcia kde bude suhrn tendrov, v akom stave su, plus link k tomu danemu useku.

Myslim ze by bolo dobre premenovat “odelenie” : Minister dopravy SR Lubomir Vazny na BYVALY Minister SR. Pretoze sa vypracoval v poslednej dobe nato ze je tu o nom kopa prispevkov a vedu sa vo Figelovom vlakne, bolo by dobre ich tam presunut a pokracovat. “Zasluzi” si svoju temu.

Myslim si ze by bolo dobre aby sa sekcie dialnice a RK v EU a dialnice v RK vo svete zmenili na taketo sekcie: krajny EU, ostatna Europa, Afrika, Amerika,Azia a Oceania. V pripade ze niektore sekcie su zbytocne, tak navrhujem aspon krajny EU, ostatna Europa a Svet. Alebo Europa s podsekciami EU a mimo EU.

Chalani sledujem uz vase forum dlhsie a chyba mi tu jedna vec. Rad by som tu videl nieco ako management kazdej jednej velkej stavebnej spolocnosti + Ministerstva Dopravy, NDS, UVO, SSC a dalsich kompentnych organizacii , organizacne struktury, zodpovednych ludi, fotografie (?), a to meno po mene spolu s backround-om kazdej jednej osoby a politickym prepojenim. Neviem ako je to z ochranou osobnych informacii, treba to urobit tak aby to nebolo v konflikte (pod heslo, bez nejakych info).

Viem, ze tu mate o kazdej velkej firme nieco a podobne, ale to nie je to co by mna zaujimalo.

Aky mate na to nazor?

S fórom som viac-menej spokojný, ale chýba mi možnosť štrukturovania, resp. tagovania monitoringu tlače.

mne tu chybaju odpovede na otazky…ako napr. na otazku o 2 prispevky vyssie od mika…nenajde sa tu niekto zodpovedny, co by odpovedal ??? admini a spol., neberte to v zlom, ale na kazdom beznom fore sa najde clovek, ktory odpovie na normalne otazky…a ak nevie, tak napise, ze nevie alebo napise, ze odpoved na otazku vie niekto iny a ten je teraz mimo, ale ked bude schopny, tak odpovie..atd
dakujem :wink:

Niektori tu aj boli, ale politicky boli zlikvidovani. Uz je to jednofarebne, tym padom pokoj. Co si viac priat.

na hornom konci v krcme to tiez je politicky jednofarebne, ale pokoj tam aj tak nie je…

:slight_smile: ← tento smajlik mi tu vobec nepasuje, tvari sa ze sa rehoce a pritom ma byt podobny tomuto →

skusis uviest priklad, kto tu bol politicky zlikvidovany ? myslim, ze na tomto fore je dost siroke zastupenie nazorov. jedno ci nazorov na trasovanie dialnic a RC, ale ja politickych a ked sa tu vyjadruje clovek slusne a vyslovene sa to nezneuziva na propagandu a nenadava, tak je kazdy nazor vitany. dokonca aj medzi moderatormi su dost ostre vymeny a ziadna cenzura tu nie je.

tak treba si najma uvedomit, ze toto forum je hobby forum, a nie profi servis s nejakym SLA do kedy maju byt odpovede k mani. cize je mi to sice luto, ze niektori maju dojem, ze im nie je odpovedane, ale neda sa vsetko. a bere sa to, ak tu nenajde vcas odpoved, nikomu nebranime hladat a pytat sa inde, v dobrom.

tie informacie co tu su dane o jednotlivych firmach je podla toho ako ma kedy cas nieco pridat. ozaj nie je tendenciou sluzit tu ako nejaky katalog, aj ked sme tu mali snahu rozbehnut wiki, nejako sa to vzdy obratilo proti nam a potom bol vzdy hacknute resp znefunkcnene aj hlavne forum. plus ako bolo spomenute vyssie, je to hobby forum, svojim sposobom je zazrak ze to funguje, a som za to aj ostatnym adminom a moderatorom vdacny ze to robia z vlastnej vole vo svojom volnom case, ako aj ja. ked to zoberieme ciste z ekonomickeho hladiska, je to silne stratova zalezitost, ci uz casovo alebo financne, ale tak hobby malolkedy vynasa :slight_smile:

toto prosim ta kusok viac rozpis, lebo neviem co si myslel pod tagovanim monitoringu tlace.

reagoval som preto, ze neslo o nejaku narocnu vec, co by niekto nevedel, miko sa pytal ohladom struktury fora, mozno zlepsenia a na to snad je jednoducha odpoved, ktoru by mal poznat admin, ci moderator, dobre predsa viete, ze co tu chcete mat a co nie… vlastne ako si aj odpovedal…

ps: uz viackrat tu bolo spomenute, ze napr. Andrej je za to plateny, dokonca tusim, ze aj inym moderatorom to bolo spomenute :laughing: