Hlasoval som za Diaľničiara. To sem patrí ako symbol zrodu tohto fóra, ako záruka kvality, ako značka dobrého vína
. Dy bol dobrý, ale trochu hašterivý.
Diaľničiar je viac sám sebou. Má nadhľad a trpezlivosť veci vysvetľovať.
Veľa sa dá domyslieť, ale v každom prípade je osobný život súkromnou vecou každého z nás. Na doplnenie tajničky mi chýba vysvetlenie kto bol Alexander Veľký. Na starom fóre písal, že Diaľničiarov syn. Na Caesara bol aj pekne ostrý. No ale hlavné je, že Diaľničiar je späť ![]()
B;, ja by som to rozsiril na “Áno, s návratom pod nick Diaľničiar, nezakladat ziaden dalsi nick a zlucit s prispevkami od inych alter ego nickov” ![]()
Aquila + Stefan:
Spinave pradlo je uz preprane, ja navrhujem zavesit ho na snuru a cez IS
pockat na slniecko. Zda sa mi, ze uz presvita. ![]()
P.S. aby som predisiel dezinterpretacii dodavam, ze snura je horizontalna
a zamenou slova zavesit za obesit by veta dostala nezelany vyznam ![]()
Vypadla mi klávesnica
… Alexander Velky bola významná osobnosť, ten žiaľ, reálne zomrel. ![]()
Hmhm, takú podporu som ani nečakal. Tak uvidíme, čo ďalej.
Ja som zahlasoval za č. 1, ale kľudne sa môžu spojiť nicky pod jeden, … to by sme mali prediskutovať cez IS.
Toto som ja:
- Diaľničiar
- Scotty
- Dy
- Tiesto (B; ty si ma vtedy dostal cez tie CD a CC
)
Vela prace na tomto fore je za tebou, ak mas pocit, ze aj pred tebou tak zostan… myslim, ze k tomu nepotrebujes suhlas ostatnych.
tu nejde o pranie spinaveho pradla ale zrealnenie prispevkov, ktore by stefan chcel zlucit. nic viac, nic menej ![]()
Osobne som hlasoval sa prvú možnosť a to z istých “historických” dôvodov, ktoré tu nebudem rozpisovať. Takže dúfam, že čoskoro privítame späť Diaľničiara ![]()
tiez som hlasoval za prvu moznost. meno dialniciar uz ma svoje renome na forach o dialniciach. bola by skoda, ho nepouzivat.
vzdy som ta dialniciar obdivoval, odkial mas take kvalitne informacie a som rad, ze si sa rozhodol obohacovat tuto forum v sirsom meritku ako len v cestnej sieti. hlavne sa stefan nenechaj nikym vytocit. ![]()
Hlasoval som tiez za Dialniciara + sa prihovaram za to, ze zlucit vsetky prispevky pod jeden nick ![]()
Kvoli prehladnosti, nech si clovek nemusi pamatat tie starsie menej pouzivane ![]()
Okrem toho obdivujem Ta Stefan v jednom, napriek tomu ze si pisal pod roznymi nickmi, nikdy na to nikto neprisiel, tiez velka sikovnost.
Prisli, ale nepovedali, koťuhy jedne ![]()
Podla toho co som precital inde v off-topic, si myslim ze uplne na isto vedel iba aquila (ok to je jasne - je admin, plus vidi IP adresu) + kaviarista + nejaky ini (ale ti si neboli podla mna celkom isti), cize odpustime im to ![]()
A na toho kaviaristu si ako prišiel?
Odkiaľ by to mal vedieť práve on?
Hlasoval som tiez za Dialniciara + sa prihovaram za to, ze zlucit vsetky prispevky pod jeden nick
Kvoli prehladnosti, nech si clovek nemusi pamatat tie starsie menej pouzivaneOkrem toho obdivujem Ta Stefan v jednom, napriek tomu ze si pisal pod roznymi nickmi, nikdy na to nikto neprisiel, tiez velka sikovnost.
Ziadal som Dy uz 27.6.2005, aby konzistentne pouzival jeden nick. Odmietol. Dovody ste sa docitali aj v tomto vlakne. Som rad, ze s tym teraz Dy vysiel na svetlo sam. Ja osobne som bol vychovavany tak, ze jedno forum=jeden nick. Preto ak chce ostat, nech si vyberie nick, ale uz ho nemeni.
Myslím, že by se měl Štefan rozhodnout ohledně nicků sám podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, hlavní je, aby na tomto fóru zůstal, protože přinesl nesmírné množství kvalitních informací a svoji celoživotní zkušenost “Diaľničiara”.
Ja navrhujem dalsiu moznost - Dyalniciar
Tak vitaj Diaľničiar medzi nesmrteľnými smrteľníkmi a budiš ti odpustené, ako aj my odpúšťame. Vo víne je vždy ukrytá pravda, aj keď občas bolí, ale každá raz prebolí. Ako si napísal, čas sa nedá vrátiť, tak ho ani nevracajme a pozerajme sa do budúcnosti ![]()
Všetko máš vo svojich rukách, a záleží len na tebe samom. Cesta je voľná, tak stačí len kráčať ďalej a najlepšie bližšie naokolo. ![]()
Ja navrhujem dalsiu moznost - Dyalniciar
Ja som hlasoval za možnosť č. 1, ale v pohode by som dal hlas aj tomuto
![]()
dyalniciar ,
je uplne jedno pod akym nickom na fore zostanes, hlavne nech zostanes . Zamenou aliasov a duplicitou by si skodil iba sam sebe. V dnesnom uponahlanom svete je nevyhnutne filtrovat prijem informacii cez ich zdroje a ak by sa znacka zdroja (v pripade fora je to alias) menila casto, hrozi, ze sa tie informacie budu castejsie preskakovat.
Zamena aliasov a ritualne samovrazdy su na tomto fore asi narodnym sportom.
Myslim, ze najvacsim negativom tych zamien bolo, ze nezorientovani navstevnici fora mohli pri tom kvante realno-virtualnych umrti nadobudnut pocit, ze je to tu zakliate a zacali sa bat sem chodit ![]()
V souvislosti se “zmrtvýchvstáním Diaľničiara” byl zrušen dodatek “in memoriam”, který byl připojen k některým nickům a rovněž bylo v této souvislosti smazáno vlákno se smutnými zprávami.
Mám za to, že by ale bylo dobré nějak označovat nicky, které jsou “mrtvé” (zejména proto, že od nich nelze očekávat odpovědi na IS) a je-li to adminovi či dalším diskutujícím známo, uvést, kde šlo o fyzickou smrt uživatele nicku a kde šlo jen o “smrt virtuální”.
A na toho kaviaristu si ako prišiel?
Odkiaľ by to mal vedieť práve on?
trosku mi trvalo pokial som to opat nasiel, neviem ako pripojit link rovno na tu odpoved ktoru napisal Dy (dna 20.11.06 o 12,38 - keby tam nahodou pribudli dalsie odpovede) ale najdes to pod
dialnice.info/viewtopic.php? … c&start=25 priblizne v strede ![]()
http://www.dialnice.info/viewtopic.php?p=31066#31066
Link by B;