Hm, dakujem ![]()
nejak to prezijem v tomto pripade ![]()
Hm, dakujem ![]()
nejak to prezijem v tomto pripade ![]()
Tazko sa reaguje,
myslim, ze spory tu boli a budu, niektore veci sa daju napisat inak a pochopit inak preto ja nie som za “odchody” a pod… je to sucast vyvinu, napr tema donovaly bola dlhsie uzamknuta a pomohlo to, aj ked sa to nie kadzemu asi pacilo. treba veci brat menej emotivne a osobne … toto forum je informacne… tj sustreduju sa tu informacie z roznych zdrojov, nazory a komentare … preto som hlasoval za prvu moznost. V zasade je na kazdom uzivatelovi, citatelovi s cim sa chce alebo nechce/nemoze podelit a potom aj znasat nasledky …
proste si cenim kazdu informaciu ako aj slobodu rozhodnutia na zaklade svojho najlepsieho svedomia a vedomia …
Tymto dnom definitivne odstupujem od moderatorskej funkcie. Nechcem byt ziadnym moderatorom - ani pre cele forum ani pre ziadne sekcie.
Moje navrhy pre jednotlive sekcie po mne su ![]()
PPP - mel - ten uz tam je takze OK.
Stavebne spolocnosti - napriklad Lenny.
Dialnice v EU - napriklad Branco, MH atd.
Dialnice vo svete - napriklad MH.
Ale su to len moje navrhy podla toho kto tu ako prispeva a kto ma aky prehlad atd.
Bude to tak lepsie.
co uz s tebou adoas
oficialne navrhy na moderovanie sekcii su rozoslane ![]()
nez budu designovani novi moderatori, tak zatial budes moderator aj ty.
btw. tiez som hlasoval napriek vsetkemu ano… ale zaroven, dufam, ze podobna situacia sa opakovat nebude ..
Moderovanie - nechcem byt samostatnym moderatorom. Takze nech sme min. 2 alebo len jeden ale nie ja.
Hlasovanie - dakujem za doveru, … ale to by ma zaujimalo kto potom hlasoval ze “nie”
… ale ja som inak ocakaval presne naopak tie cisla - viac nie ako ano. ![]()
Po roznych nazoroch ktore mi boli napisane ako aj po zvazeni svojich vlastnych tvrdeni v tejto teme … ![]()
Ne Mar 12, 2006
Št Mar 16, 2006
… som prisiel k zaveru ze ako moderator mam zaujem zostat po prejaveni dovery admina v sekciach o PPP, stavebnych firmach - alebo min. v Dialniciach v EU a v svete. Ale aj tak si myslim ze by bolo lepsie aby uzivatelia Lenny a mel zostali takisto ako moderatori - je to lepsie pre samotne sekcie a ich pozitivny rozvoj. A takisto si myslim ze mozu byt pridany aj moderatori do dialnic mimo SR. V sekciach kde budem moderatorom budem aj priamo pridavat konkretne nove info do danych tem ktore budu diskutovane.
Celkove posobenie som obnovil na celom forume. Konkretne som pridal dalsie info do exkurzie a obnovil som pridavanie a informovanie v dialniciach mimo EU.
Plynule odpovedam na IS a snazim sa vyhybat konfliktom.
Dakujem za doteraz prejavenu doveru. ![]()
Potesenie a vdaka aj na nasej strane ![]()
Tym ze nie som moderatorom (to je odpoved pre tych ktori sa ma na to pytaju) ziadnej sekcie nemam moznost nijako zasahovat do riadenia forumu. Ani upravovat prispevky - nic. Odbornost sa tymto krokom nezmensuje. ![]()
hm, ad moderovanie, tak ako adoas teraz ? ![]()
ja som ako bola povodne dohoda ta nechal moderatora pokial neboli designovani novi moderatori, potom som ta ako si chcel zbavil funkcie moderatora a ty tu nasledne potom napises, ze chces byt moderatorom, tak ako ? ![]()
Ano - ja som to znovu zvazil a kratko po uverejneni vysledku som uz moderator nebol. Takze vznikla dost nejasna situacia zrejme pre cele forum. Vobec toto je tu teraz take zvlastne obdobie.
Tym chcem povedat ze je mi to jedno ci budem alebo nebudem moderator. Ale nemozem byt moderatorom ked mi admin forumu nedoveruje. Aspon tak som to pochopil z oznacenia ze ja chcem byt za kazdu cenu moderatorom - v casoch istych problemov kazdy napisal viac nez mal - ale podla mna sa napisalo len to co by sa inak nenapisalo, … nieco ako silna/cista uprimnost.
Ja mam vztah k sekciam na forume o PPP, stavebnych firmach a dialniciach v EU a v svete. PPP je vseobecny zaujem. Podobne stavebne firmy - tu ale nemusim byt moderatorom pretoze si myslim ze vsetky temy tu existuju atd. a su tu dost dobri dalsi moderatori (mel, Lenny). Ohladom dialnic v svete - tie “tvorim” a doplnam a ohladom EU mam prehlad a ohladom sveta dost cestujem - takze tu som moderatorom “vnutorne” zostat chcel.
To je kompletne vysvetlenie. Ale na 100% mozem vyvratit uvahy viacerych uzivatelov ze odstupenie z pozicie moderatora som spravil zamerne aby som z forumu mal dovod odist - nie je to tak.
Funkcia moderatora sa na tomto forume stale meni. Da sa prisposobit alebo nebyt moderatorom. Odchadzat kvoli tejto funkci nema ziadny vyznam.
Takze zaver - rad by som zostal moderatorom pre sekcie Dialnice v EU a v svete. Ale ked nim nebudem - budem to chapat ako aj keby som nim bol. Prispevky tam pisat budem aj nadalej, aj temy/staty tam budem pridavat bez ohladu na to, ci budem moderatorom. Len by som rad pripomenul ze sekcia Dialnice v EU vznikla na moju ziadost a tym sa jasne rozdelila aj sekcia Dialnic sveta.
Ja navrhujem - aby som bol moderatorom spolu s Branco pre Dialnice v EU a v svete. Kazdy by mal byt moderatorom v tej casti forumu ktora ho najviac zaujima a zaroven by mal mat doveru admina. ![]()
Ja som minimalne za to, aby adoas zostal ako mod v PPP, lebo sam to neutiahnem, aj ked momentalne ta sekcia nie je taka ziva … ale coskoro sa to zmeni ![]()
Taky se připojuji k melovi a chci, aby Adoas byl moderátor v sekci o stavebních společnost.
Adoas, naozaj budem veľmi rád moderátorom spolu s tebou v sekciách Diaľnice v EU a Diaľnice vo svete.
Nemôžem inak, len súhlasiť s týmto Tvojím názorom.
Chcem informovat vsetkych o zmenach pre ktore som sa rozhodol znovu a posledny krat. Je to nieco ako “doladenie zmien”.
Na forume som v ramci statov a ich dialnicnych sieti pridal v podstate kazdy stat kde sa nachadza nejaka dialnicna siet a to tak aby dane odkazy boli vzdy min. aj po anglicky (mozno MH vie ze samozrejme tu este kazdy stat nie je). Uz staci tieto odkazy len niekedy upravit a doplnit nove info a na to uz treba aj dalsich ako napriklad Branco. Preto som chcel aby bol moderatorom v tychto sekciach napriklad on.
Podobny vyvoj ako v bode c. 1 je aj v stavebnych firmach. Do tejto sekcie boli uz pridane vsetky vyznamne stavebne firmy ktore priamo ovplyvnuju slovensky stavebny trh a v podstate aj dalsie stavebne trhy. Podobny scenar preto nastal v oblasti vyberu ako moderatora Lenny pretoze ma v tejto oblasti prehlad. V ramci toho aby bol splneny nazov sekcie tak som pridal jednu specialnu temu o stavebnych a udrzbovych mechanizmoch a Dy + Lenny (a aj ja) tam pridali aj slovenske a vysoke skoly na zameranie stavbarstvo atd.
Podobne aj oblast PPP - su tu vsetky potrebne temy ktore sa tykaju priamo PPP aj samotneho financovania dialnicnej siete a tu je takisto moderatorom uzivatel ktory ma v tejto oblasti prehlad.
Preto nie je uz potrebne aby som bol moderatorom ja kdekolvek na forume pre ktorukolvek sekciu. Nechcem byt definitivne moderatorom. Ked nieco budem potrebovat - mam komu napisat IS. Ale nie je potrebne aby v tychto sekciach boli 2 moderatori - v tom mal aquila pravdu.
Budem tu menej casu co ale nesuvisi s tym ze nemam zaujem o toto forum. To suvisi s tym ze ja sam mam vela prace aj v inych oblastiach zivota a jednoducho uz nestacim sledovat cele forum ktore som sa vyrazne zvacsil. Postupne vynechavam niektore temy az cele sekcie presne ako som to uviedol na zaciatku tejto temy a to uz dost dlhe obdobie. Velmi vela toho co tu je uz je vela povedaneho az po rozne mozne vyvoje. Na druhu stranu pribudaju logicky nove temy o novych dialniciach, zelezniciach a cestach atd. a tu sa da diskutovat. A je to normalne pretoze peniaze na infrastrukturu budu rast v suvislosti s vstupom SR do EU. Tym ze tu som a budem menej casu - preto nechcem byt moderatorom. Nebudem uz informovat/oznamovat do buducnosti ze odchadzam a prichadzam a budem tu viac/menej casu. Je to jedno ci tu za 10 dni napisem 15 prispevkov alebo za 2 dni 50 prispevkov. Dolezite je co je v tych prispevkoch a ci ma vyznam pisat to co pisu 2 uzivatelia pred mnou v temach. Vseobecne ale nevidim realne ze by som tu napisal vela prispevkov za 1 den - ako vela z Vas mi napisalo - je to prilis velka aktivita ktora nie vzdy sa stretava s pochopenim. Nechavam viac priestoru v Monitoringu tlace a aj v Dialniciach v EU a na svete ostatnym.
Na IS budem reagovat na kazdu ktora mi bude napisana ale uz neplati ako platilo doteraz ze to bude do 24 h.
Na zaver - aj ked by to malo byt asi na zaciatku, dakujem za prejavenu doveru v hlasovani. Necakal som takyto vysledok.
Vysledkom tychto zmien z mojej strany by mal byt navrat len k kvalitnym prispevkom z hladiska obsahu, menej konfliktov a viac roznych nazorov na forume. ![]()
Myslim si ze autor tejto temy ma predbehol poctom tem cez sekcie ako Cestna siet. ![]()
Nie je podstatny pocet tem ani pocet prispevkov, podstatne je ako sa vyvija diskusia. ![]()
Na forume budem posobit ako normalny uzivatel. Splnil som co som slubil - nepisem vsade svoje prispevky a tento stav bude trvat aj nadalej. Nemam ako ovplyvnovat posobenie na forume - nie som clenom ziadnej uzivatelskej skupiny, nie som moderator.
Moj mensi zaujem o forum nema nic spolocne s neuspechom Grekov na D1 ani s PPP v SR ale je to kombinacia tychto a dalsich zalezitosti.
Ako napisal random - informacie sa na forum dostanu vzdy, len mozno neskor. ![]()
Realita je jasná, Diaľničiar nezomrel, žije si naďalej svojím životom.
Boli časy, keď bolo potrebné ukončiť informovanie tu. Ja som síce nechcel, ale bolo to nevyhnutné. Skončil som teda.
No skryte som pokračoval ako Dy.
Nebudem to tu rozpisovať celé, nájdete to v iných témach v tejto aj iných sekciách a dosť veľa užívateľov už to vie do detailov, k dispozícii je aj staré fórum.
Možno to bola chyba, možno to bolo drsné. Možno to nebolo fair-play.
Faktom je, že ja sám potrebujem vedieť, či myslí fórum samotné.
Ako Diaľničiar som rovnomerne informoval do viacerých sekcií, prispel som vysvetlením viacerých mechanizmov a systémov, prispel som k založeniu niektorých sekcií atď. … niektorým sa to nepáčilo … tak som odišiel. Ale zostal som tu ako Dy, … kontroverzný na začiatku, postupne zmena na iné oblasti. Kto vie, vie, kto nie, tomu nepomôže podrobný rozpis. K samotnému Dy: meno Danny nie je, som Štefan. Žilinu dôverne poznám, je to moje rodisko, ale nežijem tam, som v Skalici. Vyštudoval som v Kanade, následne som tam pracoval a založil som si tam aj rodinu.
Situácia dnes: všetkým je jedno, či tu som alebo nie, niektorí sa s tým nezmierili dodnes, mnohí boli prekvapení, že som tu fyzicky prítomný zostal. Čas sa vrátiť nedá. Dá sa len odpustiť. Prednosť pred fórom som dal reálnemu životu, no dnes si treba naliať čistého vína a predstúpiť pred fórum. Tu prispievam príspevkami. Netvrdím, že nie som prítomný na iných fórach. Ale tam som si “nespravil” vlastný pohreb. Ešte medzi nickom Diaľničiar a Dy sa nachádzal nick Scotty - za pomoci neho som si sám zmazal cez 150 príspevkov. Vtedy tzv. citlivých. Prax: stavebníctvo, dopravné plánovanie, údržba ciest, výstavba pod PPP, ťažobný priemysel - cesty v baniach, výstavba ropovodov a plynovodov. Nesplnený sen: zúčastniť sa aktívne výstavby nejakej vodnej nádrže. No a to je tak všetko.
Mám z čoho informovať, baví ma to, … ale to nič nemení na fakte, že viacerí z vás boli smutní, aj keď nemuseli. To ma mrzelo vtedy aj dnes a preto tá téma odtiaľ relatívne rýchlo “zmizla”.
Je to na vás, vyjadrite sa a hlasujte, alebo nehlasujte, aj to je znak záujmu.
Dal som Stefan inu odpved, ostan a pod nickom aky chces, je to Tvoj nick. Ale chcel by som aby si ostal. A urcite nie som sam ![]()
Hlasoval som za ina odpoved. Informacie od teba su (aspon pre mna) hodnotne, takze som za tvoje zotrvanie na fore. Ostan pod akym nickom chces, len ho potom uz nechaj zit ![]()
Mne tam chyba jedna odpoved, respektive upresnenie:
Áno, s návratom pod nick Diaľničiar a nezakladat ziaden dalsi nick.
Dialniciar je najpriliehavejsi nick a myslim, ze s Dialniciarom ma forum najlepsi vztah ( uzivatelia fora, ak mate iny nazor ozvite sa a prepacte, ze som generalizoval)
Za chvilu napadne sneh a zaplni jesenne brazdy, dufam.
Stefan:
Pis ako Dialniciar prosim. (Vies, co tym myslim)
B;