Dal som si tú námahu a zistil som, že dosť veľa členov tohto fóra tu nenapísalo ani 1 príspevok a niektorí nenapíšu, pretože odišli. Spolu je tu teraz 139 užívateľov. Aktuálny počet príspevkov je 7 956, takže priemerne by mal mať každý člen 57 príspevkov.
Konkrétne:
1. Počet príspevkov 0 majú: mario radacovsky, t0m4s, Immortal, Oki, parker, gamir, jklamo, hadzdzi, hidden, pawek4, Vavrinec Kendera, pilotson, Azir, Simi, tomijk, brekek, yale, Saget, huhu, huhu&jano, holub, 7wcsnurka, akvatam, feroslav, setep, copy, tuttle, mikeBoss, IP, Szombat, Onie, peterrr, kormos, Arjun, zeff, tajfun1, Spojka, stranger, Danico, lafino, kaito, peto55, Robo07, Robo, jemen, verdi, majak, 7rian, Bery, carlos, agi, zelenac, ister 11.
To je spolu 53 užívateľov, t.j. 38% všetkých užívateľov.
Pochopil by som, že niektorí zabudli heslo a tak tu majú 2 kontá, pochopil by som, že niektorým sa tu zablokoval prístup (feroslav). Ale aby to tu len títo čítali, to sa mi tiež nezdá. Veľmi veľa tu poslalo len 1-3 príspevky, ale aspoň niečo. De facto 40% nič nerobí.
2. Užívatalia, ktorí majú aspoň 1 príspevok, no nepíšu z dôvodov “in memoriam”: Diaľničiar, Scotty, Alexander Velky, Nearchos, Krateros.
To je spolu 5 užívateľov, t.j. takmer 3,6% užívateľov. Týchto užívateľov je málo vzhľadom na celkový počet, no na počet príspevkov, ktoré sem napísali (1168) je to 15% obsahu fóra.
3. Užívatelia, ktorí odišli z fóra a majú aspoň 1 príspevok: Caesar, Dy.
To je spolu 2 užívatelia, t.j. 1,4% užívateľov. Týchto užívateľov je málo vzhľadom na celkový počet, no na počet príspevkov, ktoré sem napísali (1679) je to 21% obsahu fóra.
Výsledok je, že až 60 užívateľov, teda 45% registrovaných členov fóra tu nerobí nič, resp. nie sú aktívny, a to je len to, čo je tu verejné. Možno odišli ďalší a neviem o tom.
Je to na zamyslenie.
No a okrem toho, keď sa tu modernizujú jednotlivé časti (čo som rád), tak v tomto zozname by sa mal spraviť “poriadok”.