Čadca a doprava v tejto oblasti

Cesta I/11 v katastrálnych územiach mesta Čadca a obcí Kysucký Lieskovec a Povina je do 31.8.2009 z dôvodu realizácie veľkoplošných opráv vozovky čiastočne uzavretá. Premávka je dočasným dopravným značením presmerovaná do jedného jazdného pruhu o šírke min. 3,5 m.

Zdroj: www.zjazdnost.sk

Boli tam vyjazdene kolaje uz to potrebovalo opravu.

Ide o úsek dlhý 1 km. Stačí to :question:

Take 2-3km

by to potrebovali

Tak niektoré úseky cesty sú už opravené, len neviem, či sa dokončia aj zvyšné 2 alebo 3 časti. Bolo by dobré, keď sa už opravuje, tak nech sa opraví celý daný úsek. A ešte časť úseku v Povine by tiež potrebovala opravu, tie koľaje sú fakt hlboké.

Ono by to bolo dobré, len blbé je, že financie, ktoré sú vyčlenené na opravy vozoviek stačia len asi na 1/8 toho, čo je v nevyhovujúcom/havarijnom stave. :unamused: … takže ak niekde treba opraviť 3 km tak sa spraví 1 km, ak niekde treba 6 km, spravia sa 2 km, ak niekde treba 12 km havarijné stavu, spraví sa max. 1 km a pod. :bulb:

Oprava mosta v Čadci je hotová, kamióny opäť jazdia cez Kysuce:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12457

Toto čo je za veta?

“Šéf Národnej diaľničnej spoločnosti Igor Choma v marci nevylúčil, že diaľnicu a rýchlostnú cestu, ktorá cez Kysuce zabezpečí spojenie Slovenska s Poľskom a Českom, zrejme dokončia najneskôr v roku 2013.”

To akože “je to možné, ale nie je to vedecky dokázané” :question:

SSC ma v blizkej buudcnosti urobit tender na obchvat CA…

dialnice.info/viewtopic.php?t=12629
Čo plánujete v blízkej budúcnosti?
Hlavným zámerom pre budúci rok je dokončenie prác na stavbe pri Stupave a práca na spomínanom železničnom úseku. Tento rok by sme sa chceli zúčastniť výberu subdodávateľov pre výstavbu rýchlostnej cesty R1, i keď prvé kolo rozdeľovania už prebehlo. Z troch zákaziek, ktoré má vypísať SSC – severný obchvat Trnavy 3. etapa, obchvat Čadce a Galanty – by sme chceli získať minimálne jednu, aby sme naplnili minimálny objem budúcoročných stavebných prác.

Je hore spomínaný obchvat Čadce a úsek diaľnice D3 Čadca Bukov - Svrčinovec tá istá stavba alebo sú to dve odlišné, rozdielne trasované stavby?

Sú to 2 odlišné stavby.

Vďaka Dialničiar za odpoveď. Nejaký náčrt, mapka k tomu obchvatu nie je? Skúsim pozrieť tu vo fotogalérii, no neviem či nájdem.

Drž sa tohto: ssc.sk/sk/Vystavba-a-rekonst … a-I-11.ssc a vyhľadaj na systéme google :slight_smile: … ja už presný link nemám. :frowning:

ak som to spravne pochopil, tak by to malo ist asi takto ..

dialnice.info/album_page.php?pic_id=6856

Podľa info na tej www stránke by už práce mali byť rozbehnuté. Skutočne sa tam už stavia, sú tie údaje o začatí stavby a tiež o preinvestovaných peniazoch pravda? Ale podľa tej sumy na r. 2010, naplno výstavba preložky začne asi až v r. 2010.

Každopádne, pozrel som si to na mape a porovnal s fotkou od teba, Aquila, a zistil som, že vlastne tranzitnej dopravy (a všetkých tých čo prechádzajú tunelom Horelica) sa tá preložka netýka, nič nerieši. Ja som si myslel, že tá preložka bude niekde ďalej v smere na Svrčinovec ale zdá sa, že to vyrieši až pokračovanie D3.

Dátumy na SSC sedia len málokedy, suma je štátna expertíza, bude teda zrejme nižšia.

ta prelozka sluzi na odlahcenie centra mesta od aut ktori jazdia po starej ceste .podla mojho nazoru sa tym cadci dost odlahci ale vykupenie bude dokoncenie D3 cadca-svrdcinovec

Cesta I/12 v katastrálnom území obce Skalité v okrese Čadca je až do 31.12.2009 z dôvodu realizácie odvodnenia a stabilizácie cestného telesa čiastočne uzavretá. Doprava je dočasným dopravným značením usmernená do jedného jazdného pruhu o šírke min. 3,5 m.

Zdroj: www.zjazdnost.sk

Štát odškodní kalamitou zasiahnuté obce :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12928

*ide o kalamitu ešte z februára 2009 :open_mouth:

Zima ťahá obciam a mestám peniaze z pokladníc :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=13123

*Turzovka, Svrčinovec, Čadca