A poviem vám aj príklad: nemocnica Martin a nemocnica Žilina; prevoz krvi kvôli vážnej dopr. autonehody, … sanitka meškala 10 min. “oproti normálnu preťaženej cesty” a ešte 5 min. a pcient zomrel …
Riskantná jazda v protismere 80-ročného dôchodcu
preco dispecing nereagoval hned? bol problem stopnut premavku premenlivym znacenim?
Aj podľa záberov je vidno, že vodiči sa presúvali skôr do prehusteného jazdného pruhu a nemohli ešte vidieť dedka v protismere, takže tá reakcia tam bola, ale tunel má ani nie 1,5 km a tak za 1 min. nečakaj zázraky, ktoré sa v praxi hneď aj prejavia. Nebuď naivný.
Je otazne, ci sa to vobec da (oznacenie zakaz vjazdu na premenlivom znaceni). Druha vec je, ako by na to reagovali samotni vodici. Ci by vobec zastavili alebo aspon spomalili. Nie sme na to u nas zvyknuti a hlavne nie na dialnici. Je pravda, ze dispecer by mal len kratky cas sa rozhodnut a pripadne takto zabranit nehode. Ved ani posledny pripad dedka v tuneli Sitina nenaznacuje ziadnu reakciu dispecerov na riadenie dopravy (mozno sa vsak mylim a premenlive znacenie pouzili).
Je tam možnosť červeného krížika.
no prave na ten cerveny krizik sa pytam, myslim, ze by to bolo vcelku vhodne v tomto pripade. a poslat hliadku na zaciatok (koniec) tunela, kde by bola zastavena doprava.
mohli by tam byť snímače (ďalšie “kamery”), ktoré zisťujú smer a v prípade opačného by spustili vyrovanie dispečera, prípadne by hneď uzatvorili vstup do tunela premerovaním dopravy na paralelnú cestu. Neviem odhadnúť ako by reagovali prví vodiči ihneď po zmene ZDZ - mňa sa to už týka? stihnem sa preradiť na odbočenie? …
sorgo, tak znovu: za 1 min. môžeš poslať hliadku kam chceš, kým tam príde, dedo už tam dávno nebude …
ano bola možnosť zareagovať a uzavrieť tunel. dispečing nezareagoval.
sú tam závory ?
Otázka je (a nie som expert v tejto problematike), či má zmysel zatvoriť premávku - vzhľadom na to množstvo áut v tuneli a fakt, že kým sa tak stane, prejde skutočne nejakých 70s a dedo je z tunela von a ohrozuje ďalších …

Otázka je (a nie som expert v tejto problematike), či má zmysel zatvoriť premávku - vzhľadom na to množstvo áut v tuneli a fakt, že kým sa tak stane, prejde skutočne nejakých 70s a dedo je z tunela von a ohrozuje ďalších …
Ked zatvoris tunel, tak dedo z tunela nevyjde a nikoho uz neohrozi.
Dedo z tunela navyjde, ale je v ňom a autá sú v tuneli. Nevyriešil si nič.

a dedo je z tunela von a ohrozuje ďalších …
[/quote]
Vyriesil, lebo zatvorenim tunela dedo z neho nevyjde a nebude ohrozovat dalsich.
Nevyriešil, lebo neriešiš premávku v tuneli, akurát fakt, že tam už nevojdú ďalšie autá.
Ale ty si samozrejme expert, tak si to vyriešil, rovnako ako opravy ciest za 21 mil. €, kde si dokola opakoval že sa za to opraví len 24 km ciest.

Nevyriešil, lebo neriešiš premávku v tuneli, akurát fakt, že tam už nevojdú ďalšie autá.
Ale ty si samozrejme expert, tak si to vyriešil, rovnako ako opravy ciest za 21 mil. €, kde si dokola opakoval že sa za to opraví len 24 km ciest.
Ty si tvrdil, ze dedo vyjde z tunela, a bude ohrozovat dalsich vodicov. Ja konstatuje, ze uzavretim tunela toto dedovi znemoznis.
Nie, ja som sa bavil so sorgom. O inom. O premávke v tuneli samotnom a o krokoch dispečingu NDS.

Nie, ja som sa bavil so sorgom. O inom. O premávke v tuneli samotnom a o krokoch dispečingu NDS.
Tvrdil:
a dedo je z tunela von a ohrozuje ďalších …