mamina= mama= manželka, alebo neaká žena = nie je chlap ale baba, skrývať sa za ženskú sukňu. (koniec jazykového okienka
)
veď to je fajn, že nesúhlasí, ani NDS nesúhlasí, resp chce tie peniaze z rozpočtu, ale je tu otázka čo spravil erseg, aby tento zákon nešiel do parlamentu?.
bude striehnut na podatelni, vrhne sa na zasielku a roztrha ju.
Prečo je potom ministrom dopravy, keď mu tam aj tak hádžu zákonmi mirniks dirniks? To môže rovno všetko riadiť aj Pelle.
Nemoze. Lebo to z pozadia aj tak riadi Fico.
Ak by mal gule, tak by ohlásil, že podá demisiu a po schválený v NR by ju aj podal. Nič by s tým nestratil, iba získal. Detto ako Kalavská.
nic nie je definitivne schvalene.
Aj keď to bude schválené v NR SR sa nevzdá. Už sa nechal počuť, že ak neodíde rýchlo možno bude pritom keď sa pustí doprava na R7.
aj keby to schvalili, hned prvy den to nova vlada zrusi ,tak aky problem? zbytocne vzrusenie.. dialnicne nalepky ostanu aj nadalej v platnosti tak ako aj su, v tomto sa nic menit nebude.. to ze budu vladnut po volbach zlocinci fico a spol sa rovna statisticky takmer nule..
to je dost mozne. ale niekto tam musi byt kym nevznikne nova vlada.
Závidím ti tvoj optimizmus. ![]()
O to, či sa to schváli by som sa nebál. Prezidentka to aj tak nepodpíše a ak bude trochu taktizovať (resp. bude naťahovať nepodpísanie) tak ju už nestihnú prehlasovať.
Veď toto ako sa hovorí na východe “i tak še dá”
a to uz preco co to ma znamenat? cize podpis zmluvy v tomto pripade totalne nic nevyriesil? a eršeg teda klamal ze na useku sa konecne moze zacat staviat a stroje mozu na usek nabehnut.. ??? kokos to je chore.. dufam ze to nova vlada urychli ze sa okamzite zacne po prevzati moci na useku staviat a ze sa cakat nebude zbytocne dalsi rok a usek dokoncia o rok skor teda 2023 a zacnu uz pod novou vladou tento rok
OMG - Samozrejme, hneď po vymenovaní nového ministra, tam osobne pôjde bagrovať resp. urobiť najprv zriadenie staveniska aj bez stavebného povolenia.
:mrgreen:
toto ma baví ![]()
Zatiaľ aj mňa, ale ak nám má toto vládnuť tak ako v Bratislave, Pezinku, Nitre apod., tak už sa moc nebavím.
Pani suhlasim, ale predsa len porovnavat ,suflikarov z kazachstanu a ,velke lokalne konzorcium, kde bolo jasne ze na taku stavbu proste nemaju je rozdiel.. plus tato myslienka ma napadla aj z dovodu ze sa nevyberalo len podla ceny…
Mna udivuju myslienky ze hned po vymene vlady sa vsetko zlepsi o 300percent.. ked si predstavim 9 stran ktore kazda bude presadzovat svoje ,lokalne priority, na NDS tak ma chyta panika uz teraz.. ako bolo vyssie spomenute staci vidiet ako pokrocila BA, KE, NR vo vedeni samosprav …
No keď najdeš po príchode na úrad spúšť a nášľapné míny, tak to chvíľu trvá, kým to všetko pozametáš a pod sebou máš kopec Ficom dosadených ľudí, ktorí ti budú robiť od prvého dňa zle a všetko brzdiť a spomaľovať a po ich vyhodení sa začnú súdne brániť (už sme si to raz zažili po Mečiarovi). Táto noc nebude krátka, ako vraví klasik. Ale v prvom rade, ešte nie je nič vyhraté, takže nepime na vlkovu kožu predčasne.
svaco nemyslim si ze to je az tak, radovemu referentovi je uplne jedno kto tam dojde, to ze sa vymeni 10 veducich odd je vec druh a aj to sa vybera z 90p z vnutorneho okruhu firmy a chaos nastane az vtedy ak dotiahne komplet ludi z externeho prostredia kt nemaju ani paru ako to funguje. Co znamena v lepsom pripade 6mesiacov ak sa rozhybu, spoznaju procesy a zakony… a z vlastnej skusenosti viem, ze ked sa menili pozicie tak SMERaci nevyhadzoval ludi za politicku prislusnost.. co sa napr. o Most a KDH neda povedat.. Netvarme sa ze vsetko bude ruzove a ziadna z ,politickych figurok, nebude mat ,protezovane firmy, pricom u 9stran do bude dost na… aby sa ako tak zladili.