devil devil, zasa len prekrúcaš, , čo je ešte podlejšie ako klamať, čo je asi tvoja charakterová vlastnosť:
ja som konkrétne sa Ti podakoval, za opravu príspevku v monitoringu tlače
Padajúce mosty…aky most padol a preco ? panebože, padajú mostY kôly zandbanej údržbe, Konkrétne na východe spadol z mosta celý pešnik, nechce sa mi to hladať, ale toto nemôžeš prekrúti. Dalej sa zatvárajú mosty, len preto aby nespadli (naštastie), ale sú to padajúce mosty! Kežmarok, Lipt. Peter, Orava,…ČIŽE KLAMEŠ
neplní ani svoj vlastný akčný plán…neviem co je akcny plan a toto je čo,https://www.dialnice.info/gallery/image_page.php?album_id=139&image_id=41525 ak nie jeho akčný plán a prečítaj si kedy mala byť vyhlásena súťaž!!! ČIŽĚ KLAMEŠ
Nekoná, resp nedostatočne koná Hu-Iv. (má výhovorku, lebo aktivisti)…aktivisti tam naozaj su, primator mesta je pritom harabinovec, a čo akže, zasa len ospravedlnenka pre tvojho obľúbenca , KEBY CHCEL TAK KONá, ALE JEDNODUCHO NECHCE.
Tu-Hu, ani nezakopol…to suhlasim a dodavam ze nastastie tak toto je Tvoj subjektívny názor, podľa mna je to zasa len jeho neschopnosť, alebo dokonca zámer, čo je ešte horší prípad. zámer
Zámerne nerieši zlodejinu v Sky tool…zase klames - platna zmluva pod pokutou vypovedania…podakuj sa vaznemu, ako MD a vážneho nástupca už mal dávno zasiahnuť, Pri troche šikovných právnikoch určite by sa našlo riešenie, ale zrejme mu to takto vyhovuje, a môžme sa jedine domýšlať prečo nekoná,
Veľmi dôležitý obchvat zvolena 0 bodov…dvojnasobne klamstvo v jednej vete…poprve spory mesta a podruhe zvolen je priechodny NEKOMENTUJEM, ALE NEMÁŠ PRAVDU.
od 2016 nerozbehol opravu jednotiek…bezi tender takze polopravda, ale ale z tendrov sa cety neopravia, zatial len a len chátraju, a to čo dal tendrovať, je len kvapka v mori, len aby sa nepovedalo.
železnice tiež nič bohviečo…KNM radšej ani nespominam…uz davno mali chodit robotnicke vlaky do šéfleru.hej a že tam nechodia, je kto zodpovedný, no tipni si no predsa MD. este dodaj ze sa stavia predrazeny obchvat CA Y čiže z tvojej strany len drísty drísty a urážanie.