Pravda. Meškajúca D4, D1 Višňové, naťahovanie súťaže R3, zdržiavanie D3 riešením nereálnych variant, či vyhlásenie Sorošky napriek neúplným podkladom skutočne hovorí o kvalitách tohto minstra. Svatá prostoto…
Pacho, takto sa nepostuje do monitoringu tlace. clanok som musel prekopirovat z pravdy a s povodnou titulkou. dobre ze nemas rad ministra ale to ta neopravnuje davat zavadzajuci titulok ani pisat svoj komentar do monitoringu tlace.
zatial sme namali ani jedného dobrého ministra, keď jeden začne pracovať miesto na 5, na 4-, tak to v podstate nie je žiaden pokrok, ani dôvod na chválu.
zatial sme namali ani jedného dobrého ministra, keď jeden začne pracovať miesto na 5, na 4-, tak to v podstate nie je žiaden pokrok, ani dôvod na chválu.
Aha. Takže keď to robili všetci ostatní (len Érsek to robil o trošku menej horšie) tak už je to najlepší minister. Neviem ako ostatným, ale pre mňa zapadá do toho priemeru, ktorý je na tom zozname. Skutočne nevidím dôvod, prečo je lepší od svojich predchodcov.
btw. Toto je tá mentalita, ktorá spôsobuje, že tu nikdy nebude dobre.
No, skoro som praskol, ked citam tieto perly. Ano, definicia slova “najlepsi” je presne taka, ze lepsi nez vsetci ostatni, a je jedno ci len o trochu alebo o trosku alebo o trochu viac alebo super maximalne velmi. Takze aj sam suhlasis, ze je Ersek najlepsi minister. Kuzlo nechceneho, ked aj z hejslovaka vyjde to, co si skutocne mysli. Dufam, ze ta spolukomancovia neukamenuju…
no to dufam aj ja, tolka otvorenost sa len tak nevidi…asi treba dalej pripominat minulost…najvacsie “osobnosti”…minister vazny kt. spustil neslavny mytny system, zdedil kopu rozostavanych dialnic a prisiel do obdobia ked sa spustali prve velke eurofondy…a namiesto ich cerpania zacali PPP…kandidat na najhorsieho ministra, dalsi kandidat pociatek (v zneni stromceka) vyhodil vasu velebenu skansku a spustali PPP okolo BA co tiez stale prskate… a spustali zbytocne useky na D3 co prskame my.
pozitiva prevladaju u figela ked nechal padnut PPP projekty (stacilo nepredlzit lehoty koncesionarom) a vratil sa eurofondom ktore mal skoro cele na stole. bola kriza tak dosiahol velke zlavy. a tiez ako prvy zacal vo velkom opravovat jednotky. ersekovi uz ostalo daleko menej fondov namiesto nich nasiel na stole najvacsiu spinu od cias ked koncil meciar a veci ktore sa uz nedali len tak zrusit, d4/r7, talianov na visnove, ruzomberok. predrazenu ponuku D3 CA, nahnevanych presovcanov a ignorovany juh. vsade je aky-taky posun,to je jednoducho fakt a este mozno sa stihne nieco spustit. ale ked niekto chce mat rozostavanu celu D3 za miliardu euro a tur-hub za dalsie stamilony je uplne mimo realitu. rozbehol sa tender na opravu jedniciek podobneho rozsahu ako za figela. takze asi dvaja najlepsi ministri.
hej hej najlepší, ale z len z regionálneho hľadiska, svojej voličskej komunity. pre istotu ešte výňatok, zo “100x opakovaného klamstav”. Padajúce mosty, zastavil višnové, a neplní ani svoj vlastný akčný plán, Nekoná, resp nedostatočne koná Hu-Iv. (má výhovorku, lebo aktivisti), Tu-Hu, ani nezakopol, Zámerne nerieši zlodejinu v Sky tool, Veľmi dôležitý obchvat zvolena 0 bodov. od 2016 nerozbehol opravu jednotiek, ktoré sú v katastrofálnom stave. železnice tiež nič bohviečo. KNM radšej ani nespominam. Takže toto je všetko lož, ale neviem, či to vyrovnajú tie jeho plusy!!!
teba nic neopravnuje klamat ani mi pridavat robotu aby som upratoval tvoje vylevy v monitoringu tlace. a opat nieco pre tuto temu na dialnice z fondov 14-20 ma ist 1 344 mil. a na r-ky 224 mil. z toho celeho na juh asi 420 mil. (D1-R2 okolo KE). co je nieco vyse 25 percent. tak toto sa trosku upravilo.
ani pri KE netreba robit paniku. bliziace deadliny vedia neuveritelne motivovat a praveze to slavne pravidlo n+3 sposobuje viac skody ako uzitku. nova vlada si moze pripisat nejake zasluhy.
Jáj, toto márna snaha…
Najvtipnejší mi potom prídu ľudia, ktorý Érsekovi pripočítajú aj také km, na ktoré reálne neprispel (podpis nie je nič uznaniahodného), viz.
Potom jasné, že “čísla hovoria v jeho prospech.”
Howgh, fajka zhasla.
pozri sa devil, ja som sa Ti za to upratovanie poďakoval, lebo som si uvedomil chybu, a Ty miesto toho aby si sa mi ospravedlni začneš zasa len vyskakovať, a ešte ma označíš za klamára bez akýchkoľvek argumentov. Nehnevaj sa ale toto všetko poukazuje len na tvoje neslušné správanie, a ako moderátor, by si mal v prvom rade dbať slušnosti a korektnosti. Veľke ospravedlnenie všetkým za OT.
zrejme najspravodlivejsi vypocet by boli len kilometre ktore vytendroval, spustil a este aj otvoril. potom sa necudujem ze kazdy minister bol zly. a nie je tazke predpovedat ze ani dalsi nebudu lepsi. …ak ked nechces zapocitat useky ktore netendroval OK ale potom by si mal zapocitat useky ktore tendrovat zacal aj ked ich nestihne spustit.
Pacho, keby si si uvedomil chybu tak prestanes klamat. ty si akoze priznas chybu a pokracujes dalej. take zbojnicke…
Padajúce mosty…aky most padol a preco ?
zastavil višnové…bezi tender - cize klames
neplní ani svoj vlastný akčný plán…neviem co je akcny plan
Nekoná, resp nedostatočne koná Hu-Iv. (má výhovorku, lebo aktivisti)…aktivisti tam naozaj su, primator mesta je pritom harabinovec
Tu-Hu, ani nezakopol…to suhlasim a dodavam ze nastastie
Zámerne nerieši zlodejinu v Sky tool…zase klames - platna zmluva pod pokutou vypovedania…podakuj sa vaznemu
Veľmi dôležitý obchvat zvolena 0 bodov…dvojnasobne klamstvo v jednej vete…poprve spory mesta a podruhe zvolen je priechodny
od 2016 nerozbehol opravu jednotiek…bezi tender takze polopravda
železnice tiež nič bohviečo…KNM radšej ani nespominam…uz davno mali chodit robotnicke vlaky do šéfleru. este dodaj ze sa stavia predrazeny obchvat CA