Je mi to naozaj veľmi ľúto, Antonnko alias Pozorovateľ (ja som Štefan), nevie vôbec vyrátiť realitu … je mi to naozaj ľút .. opúšťam vás, nie kvôli Pozorovateľovi či iným, jednoducho … … tu dlhšiu dobu nebudem. Mrzí ma, že to je o 3:24, mrzí ma že, to je narýchlo, mrzí ma veľa vecí, ale … podarilo sa mi a vám vytvoriť prekrásne fórum. Je teraz 3:27 a ja nemám slova. Napriek tomu, aquliovi sa uľaví, lebo ja som proste kritik v mnohom, …
nebude ma tento príspevok ani mrzieť
… dokonca ďakujem aquliovi, že odblokoval stránku (IP), ale sú situácie, kedy sa to inak nedá.
Cením si, žena f=orum prišli Doprastavák a a stavbár a pár ďalších, ja ale musím, nehnevajte sa ale ´musím odísť. Pozdravuje vás Adaios, koľkí ste mu napísali, to už je váš problém. Veľa ľudí vie, žč spím max. 5 hodín. Nie som extrémista, viete dobre, kto spí 4 hodiny.
Nebudem sa hádať s Pozorovatelom, ba ani inými. Zinscenoval sa pohreb, a viem, že mnohí ma poznáte osobne, ale mňa čakajú neodkladné povinnosti. Maroko, Chorvátsko, Kanada. A potom, potom, už ma nahradí niekto iný. Viedte ako Diaľničiar som bol “king”. Dnes som ten istý, ale žiaľ, … rakovina ma neprešla ani môj vek neklesol a
… a musím … musím ísť .. možno za mesiac, dva sa ozvem. Možno. A možno nie. 
devil - máš naozaj krásny prehľad a “netrepeš dve na tri” - predstav si to, ale stretli sme sa,
kaviarista - k tebe by som mohol na dlho písať … musíš nájsť iného Diaľničiara než mňa - a máš po telenovelách.
Je 3:36, mrzí ma, že to neišlo cez IS každému, ale taká je reálna doba. Všetci ste vedeli a všetci viete, že moj stav nie je idelány. Očakávam naozaj ťažkú operáciu, hmhm teraz by som mohol rozprávať, ale ani nemám slova … Zbohom, priatelia, zbohom. Dnes o 7:12 definitívne odchádzam na operáciu života. Smrť alebo život. Dal som vám maximum a verím, že niekto iný vám dá maximu. Neodporúčam nikoho, ja sám mám šancu 14%, aquila - … zbohom.