hej a keď sa na budúci rok ukončí, LL-DS a Hu-IV, tak zasa pacholand bude lepší . Presne nehody, je problém. ke´d sa niečo stane na strečne , tak sa tam stojí aj niekoľko hodín.
Je velkavyhoda pre sever ze najskor sa urobil Bud-bid hoci ten vobec nepomaha tranzitu sever-juh, ten vyriesi az haniska-olsany a potom saca-haniska spolu daju min 10 minút zrychlenie pre juh. Spolu s kri-myt a batkou by vyrovnali visnove a hub-iva.
Sorry. Šiel som tak, aby som ešte došiel v rozumnom čase pred pracovným dňom: 16:59 MI srdce, 17:41 Budimír, 20:11 ZA, 21:59 BA IKEA. O tomto čase už boli RK aj Strečno úplne plynulé a áno, keby to bolo o dve hodiny skôr, asi sa predsa rozhodnem pre Čertovicu.
Kriváň – Mýtna podľa mňa veľmi nemá čo zmeniť, tam to prechádzam konzistentne za 10 minút, diaľnica z toho spraví 5. Nehodu ani zdržanie som tam nikdy nezažil. JV obchvat Košíc je pre tento smer dosť nezaujímavý a bez JZ úseku by ma nepresvedčil.
Taktiež obchvat Zvolena by pomohol omnoho viac, Budča – Zvolen-Východ býva 13-21 minút; alebo potom až kompletný obchvat Košíc (to porovnať ani neviem, juhom som priamo do MI nešiel už tri roky a aj to bolo ďalej cez Čaňu a Slanec).
podľa mňa, pre R2 by bolo najdôležitejší obchvat ZV, a dokončenie obchvatu KE, čiže to prepojenie na Šacu, okolo USS.
vsak tu 5 minut, tam 5 minut a zrazu mas 20 minut. obchvat ZV je to iste. R2 budca-zvolen vychod je podla ineka 17,5 km by bol 8-9 min. to je tiez asi 5 minut uspora lebo terajsie casy su skreslene kym neukoncia opravu mosta.
Ja som isiel v nedelu 21.7. o cca 15:00 BA-RK a v pondelok 22.7. o cca 17:00 RK-BA. Islo sa cez ZA a obidva dni uplne bezproblemovy prejazd. Predpisovo podla GPS, cesty trvali cca 2h40min
sme.sk/minuta/23387638/dial … ruzomberok
Uzavierka trvajuca celkom dlhy cas. A to na beztunelovej casti.
Zimné radovánky na naokolo-bližšie začínajú: Na mnohých miestach komplikuje dopravu poľadovica
sme.sk/minuta/23414590/na-m … poladovica