Akou trasou sa momentálne oplatí ísť z BA na východ?

Ak je práve červená, tak sa čaká veľmi krátko, veď je to kratučký úsek.

V sobotu som spravil svoj osobný rekord :blush: 19.39 som ešte tankoval v Petržalke a 23.01 som už objednával v mcdrive v Prešove, cez Donovaly :laughing: takze za cca 3 hodinky

No vidíš, že Donovaly nie sú žiadna bodová závada :smiley:
Pán vodič za porušenie predpisov Vám zadržiavame oprávnenie a budete si musieť zopakovať skúšku z dopravných predpisov :mrgreen:

Diagnóza: Bydlisko Svidník

Wtf, aká diagnoza.. nikdy som nikoho nehrozoval, keďže premávka bola mala, išiel som svojim tempom a keď som sa už približoval k nejakému autu/ zhluku, tak som samozrejme spomalil a bezpečne ich predbehol… ja nemôžem za to, že vy ste vystrašený aj z 90-ký mimo mesta… btw. Mne sa osobne lepšie jazdi, keď nepozerám veľmi na tachometer a plne sa koncentrujem, na zážitok a to nejazdím nejak moc nad limit, tých 150 tachometrových je úplne ideálnych (zlate Poľsko), zatiaľ čo už pri 160 si hovorím, že už by som to nemal preháňať … a aby ste si nemysleli , že som pretekar, snažím sa byt čo najviac opatrný, dodržiavať rýchlosť v obciach, keďže viem, že tam môžem ohroziť kohokoľvek, zatiaľ čo na prázdnej diaľnici maximálne seba a svoju peňaženku…

Donovaly v smere od bb, sú ako tak v pohode ale od Rk, je to strašne ísť celu cestu dole za kamiónom 40-kou…

To je obľúbená téma cp z východu v Bratislave, okrem nadávania na Bratislavu :smiley: : za koľko to dal cez víkend cpčkár na rodný valal a aký má nový rekord, samozrejme že ON jazdí bezpečne a maximálku si určuje sám. Len prečo máme tie nehody najmä v piatok a v pondelok :smiling_imp:

Yoggy52: keď porušuješ zákon, tak sa tým aspoň nechváľ a neinšpiruj k tomu ostatných.

Spravil niekomu nieco? Ohrozil, obmedzil? Nie. Tak co? Ordnung muss sein?

heej? a na toto si ako prisiel, sedel si vedla neho?

ja neviem ale pred casom sa obhajovala 160-ka na dialnici…

nepodstatne,
mozes ist 100 krat takto nadoraz na riziko a nic sa nestane a po 101 krat ti v zakrute niekde vybehne cyklista,kamion na donovaloch to mierne nezvladne v zakrute a na jeden meter vojde do protismeru a kazdy si vieme predstavit ked v neprehladnej zakrute ked ides z kopca a sa ti takto objavi kamion a ty ides nadoraz rychlo ako sa da,opity chodec sa moze najst,proste cokolvek,taka nehoda je velmi castokrat o momente ktory tazko predvidat a stane v jednej sekunde a ked rezes zakruty nadoraz tak je minimum priestoru ten moment riesit

je to o inteligencii vodica,o schopnosti krotit pretekarsku vasen,sam ju mam v sebe,potom treba odolat adrenalinu z rychlej jazdy,to byva najtazsie lebo je to droga ktorej sa tazko odolovana a v neposlednom rade o zodpovednosti voci svojmi zivotu a zdraviu a potom aj zodpovednosti za tych ktorych stretnes na ceste
nikoho nesudim,odtoho tu niesom ale jazdite tak aby bolo vsetko v pohode nech dojdeme domou v poriadku,niekto na nas tam caka

Asi tak. Ľudia čo nemajú schopnosti, aby išli aspoň MPR (reflexy, vycibrený zrak, cit na preťaženie, svoje auto v rukách…) namiesto toho, aby sa nad sebou zamysleli, že keď nevedia šoférovať, tak by radšej mali ísť vlakom a neohrozovat ostatných svojou pomalou a nebezpečnou jazdou, tak ti budú nadávať, že si pirat, lebo oni sú za volantom dosrani. Z toho si nič nerob… Ja dávam za 3:50 Martin - Praha (z centra do centra) a to jazdím opatrne, rešpektujem zákony.. fyzikálne zákony

Na toto som čakal, kým niekto spomenie, že to má v rukách :slight_smile:
Šoférovať vie ten, kto jazdí defenzívne. To neznamená pomaly, ale s bezpečnostnou rezervou. Obšírnejšie to popísal michaelse. Ale komu nie je dané, nepochopí. Svinstvo na tom je, že väčšinou za chyby hlupáka, ktorý robí A-B za H:MM, zaplatia životmi nevinní.

Tento určite tiež machroval, že to má v rukách. Tisíc krát mu to vyšlo… video.idnes.cz/?c=A170614_133022 … _plzen_jda

pozri, nikde som nenapisal, ze 150 idem na donovaloch, ale na dialniciach a tam chodci moc nie su, ani cyklisti, ani sa ti nestane to, ze ti zo zakruty vybehne kamion :unamused: takze neviem o com tocis… aj ked je pravda, ze na ruzomberskej strane donoval, idem stale nad limit, ale tie useky su mega prehladne… a da sa tam aj v pohode predbiehat… a btw. donovaly maju len 60 km (ak to pocitam po ivachnovu), zo 400, takze ako tak velky rozdiel to nespravi…

v stredu som isiel naspat a spravil som to za cca 3:15, kedze dole donovalmi som sa viezol za kamionom, obmedzenia pri LM a blatne a vlckovce…

asi si kupim dash kameru a nahram to na youtube, v plnej dlzke… :unamused:

Predpokladám, že si mal na mysli 4:15 :slight_smile: Inak súhlas s argumentmi.

nie, mal som na mysli 3:15 PO - BA, konkretne s akymi argumentami?

za časy a rýchlosti aké tu uvádzaš to nie je možné ani s majákom. buď si len táraj alebo zabiják ktorý zatiaľ nemal “štastie”. ak sa raz oproti stretnú dvaja nebude škoda ani jedného, lebo rýchlosti chodíš len vďaka ľudom čo majú pud sebazáchrany a uhnú sa.

:unamused: oh god,na google mapach to ukazuje pri idelanej premavke 3 hodiny a 38 minut a ked ides trochu nad limitom, tak automaticky to das rychlejsie… ja som to nepocital od centra do centra, ale od znacky po znacku :wink: priemernu rychlost som mal cca 130km/h, kedze som isiel v kuse cca 150-160 okrem BB a donoval, tak ta priemerka, je celkov adekvatna…

a ako sa mozeme stretnut oproti sebe, ked je to plnoprofilova dialnica? :laughing: haloooo prebudte sa, je rok 2017, nie 1999… zo 400 km chyba len 65 plnoprofilovej dialnice :wink:

teraz na to pozeram, ze keby bola R1 BB-RK a komplet R4, tak vo svidniku by som bol za cca 3 hodiny 10 minut :astonished: :open_mouth:

nevedel som, že na Donovaloch sú oddelené smery