podla priorit, 85 percent po dialnici. na juhu je to 58 percent bez poloprofilov. momentalne vrchom 4:10 strecno aj RK prejazdne a spodkom 3:57. …nebyt krivana, batky a sorosky tak 3:40. alebo bez sorosky 3:45…podobne ako o par rokov na severe… teda je mozny bez tunela a za polovicne naklady prakticky ten isty efekt.
trochu OT ale neda mi…, sobota poobede teda pokoj na cestach, oscadnica-cadca-skalite 25 km/28 minut, kombinacia plny profil D, poloprofil D, most-tunel-most, spolu s ceskou I/11 a I/68 ciastocne v polo aj plnom profile od oscadnice po tranovice 45 km/58 minut (47 km/h)
A severná D1 bola uzavretá koľkokrát? Lebo sa mi marí, že prejazdná je túto zimu ± tak nejako stále, napriek tomu, že by si miestna rosnička priala niečo iné.
Siel som v noci severnu D1. Bambilion kamionov lebo uzavrety stred SK. Jeden snehovy jazyk pri poprade. Inak uplne na pohodu sa dalo ist. Prakticky bez obmedzeni. Cestari makali ako besni. Klobuk dole. Stretol som kopu sypacov aj v mojom aj v protismere.
ja by som navrhol, zrušiť celú temu, resp. neprispievať do nej, veď máme podobnú tému, ktorá tu už funguje roky /BA-východ/, len tá nepasovala drx, tak preto umelo založil zbytočne túto tému .
je nemyslitelne aby bola uzavreta severna D26,5 s intenzitami pod 20.000 ked soroska bola uzavreta len raz. ale vraj teraz je tam vrstva snehu tak neviem…
ale asi tyzden dozadu bol uzavrety borik lebo technicka porucha.
presne, to kadial sa aktualne oplati ist si predsa kazdy vie zistit dvoma klikmi na google maps. ja by som zrusil aj drx - tiez je tu celkom zbytocny na tomto fore
To naozaj myslíš vážne? To, že DrX obhajuje južné prepojenie, ktoré stroskotáva pre nenažranosť lokalpatriotistov v područí VUD Žilina a protežovanie severu lebo Tatry a turistický ruch českých bratov neznamená, že juh v smere do Bratislavy nemožno obhajovať. Požiadaj aj o moje vymazanie z prispievateľov, lebo ja hoci nie stále sa stotožňujem z DrX, ale tiež obhajujem južné prepojenie, lebo naokolo bližší nie je pre mňa vhodné a Rožňavčania bez vybudovania bezpečnej infraštruktúry ostanú naďalej hladovou dolinou a do Košíc budú prechádzať cez horský priesmyk Soroška ešte ďalších x rokov aby zaplnili voľné pracovné miesta vo Volve v Košiciach a necestovali do Bratislavy a Nitry alebo viac na západ do kapitalistických krajín ako je Rakúsko a Nemecko. Oni tiež majú svojich rodičov, o ktorých sa treba postarať a ak sú opatrovateľmi vlastných príbuzných, lebo je to jediná možnosť príjmu, tak je to neuspokojivý zárobok, ale chradme riešenie pre nich.
dnes, ja podám dopravné spravodajstvo z pacholandu: Všetci hlupáci išli na žilinu. doobedu havária na strečne, teraz v Ratkove. Doprava na D1 pri turanoch stojí už dve hodiny pre husté sneženie a už spomínanú haváriu. gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=49326
Ja som si to dnes tu na dolnej Orave celkom užil, také biele cesty s hlbokými koľajami som už dlho nezažil na všetkých ťahoch. Aj nejaká lesná cesta kde už to bolo so svetlou výškou na hrane, a potom na asfalte citlivo s plynom (zadný náhon). Až kým mi to nepokazil pluh predo mnou. A bolo po zábave. Haváriu som nevidel. Iba šmýkajúce sa kamióny sem-tam.
treba jazdiť do pacholandu. V celej európe ani na južnom ťahu neexistuju kalamity. Ak si chcete užiť, hor sa do pacholandu, príjemné púrežitie sviatkov, pacho
Pri takýchto príležitostiach si spomínam na zimu v januári 1987, keď som viezol manželku do pôrodnice do Martina zo Žiliny popod Strečno so snehovými reťazami. Dnes sme už zhýčkaní, reťaze sa nám nechce nahadzovať a nadávame na cestárov, že je na ceste sneh.
Tiež želám pekné sviatky a mnoho kilometrov v novom roku.