veď je to tam veľmi pekne zobrazené. Len si treba trošku hlavu ponamáhať. Višnové zatvorené, branisko zatvorené, . ![]()
Geroj. Usetris par minut. Teraz mi to horom hodilo 4h 25 min. A to sa oplati. Ist po jednotkach, o ktorych tu stale pocuvam, ze sa nich neda predbiehat.
a staci mi ist napr. do Presova alebo Humenneho a severna trasa, aj ked su teraz tunely zatvorene, tak je rychlejsia.
Ci to uz nie je ten spravny vychod? Spravny vychod je len od juhu po uroven Kosic, aby to bolo juhom rychlejsie ?
A teraz som zmateny ? Michalovce su alebo nie su spravny vychod ??? Kedze mam rovnaky cas severom aj juhom
Pre mňa je najabsurdnejšie, že KE-BA mi aktuálne vyhadzuje najrýchlejšiu trasu okolo 4:20hod. Ale ked si dám KE-MI, tak to je aktuálne 1hodina.
Človek keď sa pozrie na mapu a porovná tie vzdialenosti, tak si povie ,že za Dargovom je diletácia času.
Hejslovacky blavastan ![]()
Záujem slovenskej vlády necítia. „Každý tu vidí, že Slovensko pre nich končí Košicami.“
Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/zemplin/c/slovensko-konci-kosicami-na-zempline-sa-citia-neviditelni-veria-v-orbanovo-vitazstvo
a teraz si vypocitaj priemernu rychlost, ty za pjetset
ked ta zajima priemerka , tak si ju vypocitaj sam a zriad si na to temu. Toto je tema “Akou trasou sa momentálne oplatí ísť z BA do KE?” ![]()
Podla tej mapky severom 95 km/h a juhom 89 km/h.
Od tomasoviec po peres 78 km/h.
Btw okrem standartnej neresnickej kolony je podobna aj pri budci. Kolko aut asi treba aby sa upchala zuzena dialnica a kolko aby sa upchala bezna cesta?
d1 dava cez ZA co je tych 15-20 min naviac.
Ale nič nové,to sa len DrX vytešuje že zavreli tunel. Aká radosť ![]()
fakt koľko málo stačí pre radosť
… a zase mam tu to “doble tree by Hiltok košice”. ![]()
To si fakt vyberáte trasu BA - KE podľa toho aká je aktuálny odhadovaný čas?
Dufajme, ze fakt len na jednu noc…