Neviem presne ako to myslis. Ale porovnavat treba cenu stavebnych nakladov (ich cistu sucasnu hodnotu) so statnou expertizou - kedysi boli statne expertizy na tieto useky (PPP3) aj na stranke NDS. To je skutocne meritko.
Cena udrzby/prevadzky sa da tazsie priamo porovonat, ale asi sa da velmi zhruba odhadnut.
Celkova cena (buduca hodnota) je potom uz iba otazkou urokov - kde este tiez ocakavaju zlavu kvoli nizkej cene urokovach sadzieb v porovonani so situaciou spred 1,5 roka (najma rizikovych prirazok bank).
SaS podla mna ma vo vnutri piatu kolonu Smeru resp DPS v podobe Kollara…
Myslel som to tak ako si to napisal. S tym, ze cena stavebnych nakladov je dnes pri I. a III. baliku takmer porovnatelna. A cena udrzby je myslim este vyssia pri III. baliku. Takze ked si porovname cenu 6 mld. € za III. balik a 9 mld. € za I. balik, ktory je vyhodnejsi?
no este sa uvidi ako tento 3 balik dopadne smer chce mimoriadnu schodzu, no aby nakoniec aj tento balik neskoncil co by mozno bola skoda.
Nuž, slovenský dream-team vytiahol zbrane najťažšieho kalibru. Podľa toho vyhlásenia klubu 500 a reakcie Smeru tu ide zase len o plné vrecká podnikateľov ktorím po zmene vlády vyschli pramene a na obyčajných vodičov - voličov sa ako vždy kašle.
A co vlastne chcu Smer a klub 500? Aby sa zastavila vystavba dialnic?
Ak by sa zastavil PPP3 tak sa spojenie vychod - zapad oddialilo minimalne o 2 roky.
Ved Fico v diskusii s Figelom povedal ze bude rad ak vlada pojde do vystavby tunelov pri Ziline . A teraz tu zavadza verejnost “lacnejsim” prvym balikom.
Zaujimave ze media neinformuju aky usek je treti balik a podporuju tym odporcov 3. balika.
Keby informovali takto:
http://www.youtube.com/watch?v=DI9FZ8WwwAo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PcU6FRQBtdU&feature=related
Tieto videa treba zavesit na facebook SaS a Obycajnych ludi a dopnit info o statnej expertize u jednotlivych balikov.
Fico zastavil vystavbu tunela Visnove (pilotny PPP) - chce to urobit znova!
co ma mimoriadna schodza spolocne s 3. balikom o ktorom rozhoduje vlada? fakt neviem ci ti ide len o zbieranie poctu prispevkov lebo k veci si sem tusim este nikdy nic nenapisal
jasne vsetci napiseme, aby si miestni stalkeri mohli poznacit, kto sa ako vola a kde pracuje
ja mam pocit, že nie vláda, ale koaličná rada rozhoduje.

Nuž, slovenský dream-team vytiahol zbrane najťažšieho kalibru. Podľa toho vyhlásenia klubu 500 a reakcie Smeru tu ide zase len o plné vrecká podnikateľov ktorím po zmene vlády vyschli pramene a na obyčajných vodičov - voličov sa ako vždy kašle.
Ano, slovenske stavebne firmy tu budu teraz argumentovat ze PPP3 nechame postavit rakusko-nemeckemu konzorciu a ukracujeme tak slovensku ekonomiku a nepodporujeme zamestnanost. Priznam sa ze si uz nepamatam na tender na PPP3, ale preco teda nepredlozil ponuku aj dream team ked tak teraz chce stavat, hm?
Jednoznačne to treba zrušiť. Keď to rozsekajú na tri úseky (podľa mňa minimálne ten najdlhší tunel v polprofile) a na každý vyhlásia nový tender, môžu spraviť vzorové PPP na ktoré sa pri každom úseku prihlási 5 záujemcov. Potom nebude musieť štát nič zariaďovať a Figeľ dostane šancu ukázať, ako sa to reálne slušne má robiť. Viem, veci to zdrží, ale za tú zmenu kultúry a zníženie ceny by to určite stálo. Nehovoriac o tom, že by Fico/Vážnemu vytrel hubu.
Naopak, treba to jednoznacne dokoncit a Ficova predvolebna histeria tretiemu baliku len pomoze, SAS si dvakrat rozmysli ci sa prida k zlomyselnym argumentom opozicie (co by bol pre ine strany precedens a bol by koniec koalicie). A aby sme to mali kompletne, este by nieco mohla povedat aj SNS, nech sa zasmejeme. Ake by bolo jej stanovisko (SNS bola zalozena v Martine, jej predsedom je Zilincan) je asi kazdemu jasne. Klobuk dolu pred jasnym stanoviskom Mostu, vidno ze Bugar je skuseny politik a nechce si pred volbami nahnevat vodicov severneho Slovenska, tak ako to samovrazedne urobila SAS.
Figel sa nemusi bat to uzavriet a podpisat, lebo dalsie volby su az o 3 roky, kedy bude doprava pod Strecnom kolabovat pocas celeho dna. A Figel potom bude moct argumentovat ze on predsa rozbehol vystavbu (a pritom usetril) hned ako to bolo mozne a o 2 dalsie roky sa Strecno vyriesi.
nech ficovi konecne niekto per huba povie, ze ten usek vybrala jeho vlada, vsetky zmeny v projekte podpisal vazny, figel vyjednal vyrazne lepsiu cenu..
nech si fico nekadi do ust ..
2 pacho: vlada = koalicna rada, co na tom je nepochopitelne ?
aquila hovorca MD sa vyjadril dost bez servitky, az som prekvapeny tym tonom: viewtopic.php?f=35&t=14601
no vianoce, konecne mu to niekto otrieskal o hlavu tak ako bolo treba, tlieskam, ale tymto stylom treba vystupovat vzdy pri demagogickych kecoch

Jednoznačne to treba zrušiť. Keď to rozsekajú na tri úseky (podľa mňa minimálne ten najdlhší tunel v polprofile) a na každý vyhlásia nový tender, môžu spraviť vzorové PPP na ktoré sa pri každom úseku prihlási 5 záujemcov. Potom nebude musieť štát nič zariaďovať a Figeľ dostane šancu ukázať, ako sa to reálne slušne má robiť. Viem, veci to zdrží, ale za tú zmenu kultúry a zníženie ceny by to určite stálo. Nehovoriac o tom, že by Fico/Vážnemu vytrel hubu.
Ak máš túto ideu (nepochybne ekonomickú), tak popíš úseky a očakávané ceny za každý úsek, nech hovoríme viac k veci. Inak vo vizualizácii, čas okolo 2:20,

dúfam že sa dočkáme : youtube.com/watch?v=ekvy8GKPZlk
bolo spomínané, že polprofil už nestačí - teraz - a čo ešte o 6 rokov, čo by bol hotový. A nezabudni na synergiu, keď je akýkoľvek úsek dokončený o 2-3 roky skôr.
Môj názor je, že napr. Soroška by sa hodila na PPP4 (aj s mýtom), na eurofondy je pridrahá a štátny rozpočet tiež do budúcna prebytky neočakáva…len urýchliť konečne tú prípravu…

nech ficovi konecne niekto per huba povie, ze ten usek vybrala jeho vlada, vsetky zmeny v projekte podpisal vazny, figel vyjednal vyrazne lepsiu cenu..
nech si fico nekadi do ust ..
2 pacho: vlada = koalicna rada, co na tom je nepochopitelne ?
Off-topic - páni, nie je tu tej politiky až príliš ? Nech už ktorákoľvek strana niečo tvrdí a po voľbách tvrdí pravý opak (PPPx, Turany-Hubová…). Každý predsa svoj politický názor má, tu sa jedná o D/RC. Využívať ich budú všetci.
dozvedame sa dalsie podrobnosti. teraz uz vazny moze povedat to co nemohol ked bol ministrom.
Exminister Ľubomír Vážny (Smer) zas povedal, že projekt PPP na žilinskú diaľnicu odmietla financovať Európska investičná banka – pre jeho vysokú cenu. Naznačil, že prijateľná by mala byť ročná splátka v tridsaťročnom splátkovom kalendári vo výške hlboko pod 200 miliónov eur.
Môj názor je, že napr. Soroška by sa hodila na PPP4 (aj s mýtom), na eurofondy je pridrahá a štátny rozpočet tiež do budúcna prebytky neočakáva…len urýchliť konečne tú prípravu…
soroska ma od PPP3 daleko. to je potom pridrahy aj usek janovce-jablonov alebo hubova-ivachnova.
Pri takom pohľade ako sú citované v viewforum.php?f=35 tú D1 nedostaviame ani o 30 rokov. Teraz zrazu všetci vykrikujú aké je to drahé a závidia že to budú stavať cudzinci. Ak sa to zruší a zákazky dostanú v podobných cenách naše firmy už to nebude také drahé? Malomeštiacke Slovensko kde ruka ruku myje a organizácie ako aliancia podnikateľov, SOPK, klub 500 a pod. obhajujú len záujmy úzkej “kapitálotvornej vrstvy” podnikateľov previazaných na politiku. A občan je ako vždy bokom.
to je OT. malomestiacke Sk nepotrebuje megalomanske stavby. extra komfort je zbytocny najma tam kde nie je taky predpoklad extremneho narastu. stanog, videl si uz podrobne udaje hustoty obyvatelstva podla okresov? ked si to prekryjes s intenzitou…

dozvedame sa dalsie podrobnosti. teraz uz vazny moze povedat to co nemohol ked bol ministrom.
Exminister Ľubomír Vážny (Smer) zas povedal, že projekt PPP na žilinskú diaľnicu odmietla financovať Európska investičná banka – pre jeho vysokú cenu. Naznačil, že prijateľná by mala byť ročná splátka v tridsaťročnom splátkovom kalendári vo výške hlboko pod 200 miliónov eur.
Vazny je ten posledny, kto sa môze k tomuto vyjadrovat, kedze sam prijal ponuku vo vyske len malo pod 300 mil. eur . Zdochynajuci kôn kope. Zabudol dodat, ze on sam by takuto zlavu urcite dokazal vybavit
Z tej tabulky sa dozvedame inu skutocnost - vyska rocnych platieb za III. balik v prepocte na 1 km nie je ani dvojnasobna oproti I. baliku (ktory bol so statnou zarukou), pritom vyska statnej expertizy na useky I. a III. balika je porovnatelna, cize v prepocte na 1 km takmer 3-nasobna.
A vôbec, ponuka za III. balik je ako jedine nase PPP hlboko pod statnou expertizou. PPP1 st.expertizu prekonalo o vyse 400 mil. €, PPP2 o cca 200.
Zaujimalo by ma, ci sa pri PPP3 rokovalo aj o prevode prevadzky a udrzby na stat - resp. zmene modelu z DBFO na DBF. Tam totiz vidim najväcsiu cenovu vatu.
Proti tretiemu baliku su odbory, zamestnavatelske zvazy, SaS, Obycajni ludia. Pochybnosti ma Smer. Zasadne proti ale otvorene to priznat nechcu su Madari.
Je po komunalnych volbach, pravica uz nemusi predstierat zaujem o urychlenu dostavbu problemovych usekov a navyse pravica uz nema primatora Ziliny a ani Ruzomberka, …
Toto predsa nemoze Hochtief ustat.