130 km/h na diaľniciach - zvýšiť, alebo znížiť?

Podla mna by sa so zmenou rychlosti nemalo nic robit. Treba vsak prestat s meranim rychlosti na usekoch, ktore nie su nebezpecne. Aj na cestach mimo obce je meranie rychlosti blbost. Nech si kazdy prisposobi rychlost svojim schopnostiam. Naopak, treba prisnejsie kontrolovat useky v obciach, tam je riziko stretov s chodcami (mnohokrat pod vplyvom), bicyklami resp. je mnoho miest kde clovek auta z vedlajsich ulic a garazi necaka. Ttreba zistit, kde dochaza k castym nehodam a na tie sa zamerat. Mna dokaze dost vytocit, ked policajti (asi nie najspravnejsi vyraz) kontroluju na bezproblemovych usekoch a kde treba tam ich nikto nikdy nevidel, podla zasady co najlahsie a najviac zarobit.

uplne suhlasim. najlepsie je ked su 10 metrov pred koncom obce.

tak vyzera ze zvysenie rychlosti moze viest aj k znizeniu nehodovosti :slight_smile:

[Zvýšenie rýchlosti na diaľniciach - menej obetí)

Rychlost 120km/hod nebola vybrana nahodne. Bola navrhnuta lekarmi v case, ked sa zacali stavat dialnice pre "rychle"auta. Dovodom, preco bola navrhnuta prave tato hranica je fakt, ze pri naraze na prekazku do 120km Vam neodtrhne vnutorne organy (napr pecen a oblicky) a mate sancu prezit nehodu.
Dnesne bezpecnostne vybavenie aut konstruovanych po roku 1995 (vyroba 98 a neskor) ktore obsahuje deformacne zony a airbagy dava sancu prezit nehodu aj pri omnoho vyssej rychlosti. Tieto barlicky pomozu ale nie su samospasitelne. Poznam pripad kedy si chlap zlomil vazy lebo narazil na Mercedese do stlpa v uhle a hlava sa mu zakliesnila medzi airbag a bocne okno. Poznam vsak aj cloveka ktory siel 120km a zrazil sa celne s protiducim autobusom pod Strecnom - vdaka perfektne fungujucim airbagom a pasom vpredu aj vzadu vyliezli z toho auta po svojich.
Pokial bude 90% aut na nasich cestach vybavenych airbagmi ma zmysel uvazovat o zmene rychlosti na slovenskych dialniciach.

Tento limit je podľa mňa v poriadku. Naviac, ak sa aj jazdí viac, sú úseky, kde sa to dá “ťahať” aj nad 200km/h, treba si uvedomiť, že jednotlivé úseky diaľnic na Slovensku sa stavajú na nejakú max. rýchlosť, t.j. je to maximálna rýchlosť, ktorou je jazda po nej ešte bezpečná (za ideálnych podmienok, teda záleží aj od počasia a pod.).

Ja viem, že úseky na D2 BA-Kúty sú niekedy prázdnejšie a dá sa ísť po nich lokálne aj 150km/h, nie je to však bezpečné, tá diaľnica na takúto rýchlosť nie je stavaná, teda takéto dopravné značky sa na nich nemôžu ani osadiť - bolo by to porušenie viacerých zákonov.

Okrem toho, ak by sa aj chcel tento limit zvýšiť, musel by na niektorých úsekoch pribudnúť ďalší jazdný pruh a museli by sa predĺžiť aj nviaceré pripájacie pruhy.

A len na doplnenie: úsek od PB-ZA, pri Bytči bude (je) stavaný na max., povolenú rýchlosť 120km/h. Je to mimoriadne náročný úsek a ak by mala byť rýchlosť 130km/h, úsek by sa predražil o niekoľko mld. SKK.

Dodatok: Ja sám jazdím od 120km/h až nad 200 km/h, predovšetkým ak predbieham alebo ak je prázdnejšia diaľnica, priemerne však cca. 150km/h za pekného slenčného počasia. :sunglasses:

Na Slovensku nemá význam zvyšovať rýchlosť na dialnici lebo tu neexistuje elementárna slušnosť pri ceste na dialnici a to ako zaraďovanie sa do pravého pruhu, bezpečná vzdialenosť robenie " myšičiek" atď. Inak na Slovensku sa dá v priemere jazdiť 150km/h skoro na 90% úsekov. Ja už jazdím tak 120 - 160. I ked sem tak ( málokedy ) to seknem rýchlejšie. Max to bolo v Nemecku okolo 360 km/h. :open_mouth:

Ja si dovolím tvrdiť, že ani talianske alebo aj nemecké diaľnice nie sú práve navrhnuté ani na také rýchlosti aké sú tam povolené. Totiž záleží z akého uhla pohľadu sa to berie. Stačí zmeniť zákon, ale to potom nie je zabezpečení zdravia.

Jedna vec je subjektivny pocit relativnej bezpecnosti aj pri jazde vysokou rychlostou (avsak pri dobrych podmienkach - hlavne nizsia hustota premavky), druha vec je, ze max. povolena rychlost nie je urcovana na zaklade idealnych ci optimalnych podmienok, musi zohladnovat aj menej optimalnu dopravnu situaciu. Su dve moznosti: bud urcit limit max. rychlosti, ktory zodpoveda vyssie uvedenym kriteriam (t.j. v nasich podmienkach zachovat 130 km/h), alebo limit zvysit, ale s tym, ze sa prenasa cast zodpovednosti na vodica.

Ano to je nemecký pricip rýchlosť je neobmedzená ale je to zodpovednosť vodiča. Pri zavinenej nehode sa nebere že rýchlosť bola neobmedzená podobne je to aj s alkoholom. A tomu sú aj prisposobene tresty. Ked vies jazdi rýchlo ked nevieš jazdi pomaly. v Nemecku sa domácemu nestane žeby ho policia krkolomne naháňa po dialnici za prekročenie rýchlosti o 5 km/h. tam si to odfotia a príde pokuta poštou

Ani na Slovensku vás nenaháňajú do 5km/h, to je nezmysel. Je to pokiaľ viem je, nad 10km/h. A ja tu vidím zásadný rozdiel: Kým v Nemecku sa vodiči vedia správať, tak na Slovensku nie, preto tá polícia zasahuje častejšie prostredníctvom rôznych akcií.. Ja viem, že v Nemecku je polícia na tom o 1000% lepšie než naša, ale zároveň tam sú vodiči disciplinovanejší. Aj keď treba dodať, že naše cesty už sú výrazne poddimenzované, aby zvládali toľko áut, a preto sú možno vodiči dosť netrpezliví správajú sa na cestách horšie.

Stačí mať inú ako slovenskú špz a už sa menia pravidlá :slight_smile:

Ano v Nemecku sa vedia správať na dialniciach.

Výrazne poddimenzované ?? a čo taká Viedeň ? Mníchov ? Dráždany ? aj tie sú poddimenzované alebo zápacha alebo havária na dialnici v nemecku sa nestane žeby bol niekto v odstavnom pruhu ako u nás, tam by mu zobrali papiere za to doživotne.

Johhan, je zbytočné na mňa sa rozčuľovať. Mne zomrelo veľa priateľov na slovenských cestách!

Slovenské cesty sú preplnené. Rakúske ani nemecké nie. Slovenské mestá sú preplnené tak ako aj nemecké a rakúske. Viedeň má ešte pomerne dobrú dopravu v meste, Praha je na tom horšie. A Bratislava je niekde medzi tým. V Bratislave stačí 1 dopravná nehoda na ktoromkoľvek moste a celá doprava skolabuje na niekoľko hodín.

S tou ŠPZ som to nepochopil.

Ja by som dal 150 km/h mimo obce ale v obci - zatial len obchvat BA po tabulu koniec BA v smere z Pristavnejho mosta by som nechal 80km/h ako je to teraz pripadne tam dal ako v Rakusku 100km/h. ale v obci by som bol vasci pes ako mimo, lebo tam prekrocenie rychlostivadi velmi

S týmto by som súhlasil aj ja.

Na cestách I. triedy by som povolil 120 km/h a na ostatných cestách 100 km/h s tým, že zodpovednosť v prípade dopravnej nehody by bola na vodičovi, t.j., že nezvládol riadenie za daných podmienok, ktoré na cestách sú. Teda, mohli by byť úseky, kde sa dá ísť aj 120 km/h, no sú úseky, kde je to max. 90 km/h a nie sú oznáčené dopravnou značkou. :sunglasses:

Na diaľniciach som však za to (ako som sa už aj vyjadril), aby sa ponechal rýchlostný limit 130 km/h. Aj keď by sa dala táto rýchlosť na niektorých úsekoch D1 a D2 zvýšiť aj na 150 km/h. :sunglasses:

Ja by som skôr upravil podmienky pre dopravnú políciu tak, aby tolerovala “isté” prekročenie max. povolenej rýchlosti. Napr., mimo obce namiesto 90 km/h by mohla tolerovať až do 110 km/h a na diaľniciach by mohla tolerovať max. povolenú rýchlosť do 150 km/h. :sunglasses:

Jednoznačne som však za to, aby sa max. dodržiavala max. povolená rýchlosť v obciach, t.j. 60 km/h. Niekde sú však úseky aj 2-3 km, kde je 40 km/h a vodič stratí trpezlivosť a značka 40 km/h stráca význam. Toto by sa malo tiež upraviť. :sunglasses:

Ja som za to aby sa na dialnici dala 140, RK4 120, RK 100, vybrane useky v meste 80 (Dolnozemska), radialy (Vajnorska, Racianksa) 70, mesto 50. Samozrejme plus lokalne obmedzenia. Myslim ze v obci by sa malo jazdit 50, v obytnych zonach 30. Je to preto ze musime chtranit seba samych a zivoty ludi. Ale ZAROVEN by sa mali vybrane useky v meste zrychlit, radialy v BA na 70, cesty ako dolnozemska na 80. A napriklad nezmyselna 60 v RS na R2 je TOTALNA VOLOVINA!!!.

A neznasam magorov co jazdia 100 po meste a ohrozuju vsetkych. Ked su loosers a necenia si vlastny zivot tak ja si svoj cenim. Jazdneie autom ni je frajerina ale bezna nutnost. Ale ti blbci asi potrebuju zazit poriadnu havarku alebo tak aby to pochopili.

na ceste pre automobilove vozdila (rozumej stvorprudovka) sa moze v obci jazdit 80km/h.

to ze vyhlasky. cize aj einsteinovej, lafranocni etc samoze jazdit 80. skor na lafranconi to bolo obmedzovane, lebo to je v podstate dialnicny most.

S týmto úplne súhlasím.

V obci treba dodržiavať 60 a aj 40 km/h, ak je to treba, pretože tu všetci žijeme a malo by sa to striktne kontrolovať a tvrdo pokutovať. :sunglasses:

Naopak, mimo obce som za to, aby max. povolené rýchlosti zostali, ale polícia by mohla tolerovať prekročenie max. povolenej rýchlosti na cestách I. triedy o 20 km/h a na diaľniciach aj o 30 km/h mimo spôsobenia dopravnej nehody. :sunglasses:

Podľa mňa tieto akcie Jastrab a podobne už sú prehnané, to je napĺňanie štátneho rozpočtu a 10x za rok, to nie je nikde vo vyspelých štátoch. :wink:

Limit je v poriadku, ale ako povedal kdesi Caesar, tak Polícia by mohla mať väčšiu toleranciu na diaľniciach mimo často nehodových úsekov ako BA-TT, aspoň na 150 km/h by mohla dať pokoj.

Treba takých pokutovať, čo jazdia 200 km/h, aj tých je dosť. :laughing:

Súhlasím. Tiež si myslím, že limit je v poriadku, ale bolo by treba zamerať sa na nehodové úseky a niečo s nimi spraviť.
Čo sa týka BA-TT, malo by sa podľa mňa uvažovať rozšíriť súčasnú diaľnicu o ďalší pruh. Podobne ako tomu je pre Viedňou. Ale na druhú stranu, kde na to zobrať penieze, všakže. :smiley:

Limit je uplne v najlepsom poriadku. V Taliansku na niektorych 3+3 a viac dialniciach povolili 150 kmh. U nas take D nie su, takze v pohode staci tych 130 :smiley: