10 000 prispevkov :)

tak mozeme kusok oslavovat, dneska je tu aktivnych 10 tisic prispevkov :wink: aj ked celkovo uz sem bolo vlozenych asi 11 500 prispevkov, ale 1500 padlo za obed z roznych dovodov :wink:

kazdopadne, diky vam vsetkym! odviedli sme dobru pracu :laughing:
a snad je aj nasa verejnost viac oboznamena co sa deje v ramci infrastruktury na slovensku. co bol vlastne aj jeden z dovodov vzniku tejto stranky, kedze taketo nieco na slovensku chybalo :wink:

avsak uplne na zaciatku stala stranka dialnice.szm.sk alias www.dialnice.info predcil vsetky moje ocakavania :slight_smile:

osobne ked som to spustal som pocital tak maximalne 3 tisic prispevkov do konca roku. potom som bol uz trosku odvaznejsi a hovoril som si ze mozno tych 5 tisic, ale to ze 2 a pol mesiaca pred koncom roku tu bude 10 tisic prispevkov som fakt nedufal :wink:

okey dokey, tak tolko k tomu a ako som pisal v tej teme, nemusi ta sa hanbit a mozete aj nieco prispiet :laughing:

[infrastruktura.sk/t/komercializacia-fora/1457/1)

diky :wink:

Zhrniem to približne celé:

Ja som na toto fórum prišiel, keď tu bolo necelých 3 000 príspevkov. Predtým tu bol Diaľničiar, ktorý to zjavne rozbehol a položil dobré základy.

Som tu dodnes, aj keď ja sám som sa na fóre naučil diskutovať. Nebolo to ľahké, bol to veľmi náročný proces a dnes už len niekedy reagujem, ak mám na čo. Povedal som, že raz odídem, až ma tu niekto nahradí. Už sa to deje. Podľa počtu príspevkov ako aj podľa obsahu príspevkov sa dá odhadnúť, že odborníkov, užívateľov, ktorí niečo vedia o tejto problematike, tu pribúda. Ja sám však neodídem, už sa to nedá. Vždy sa tu dozviem niečo nové.

Ako užívateľ som si tu prešiel dlhým vývojom, až 3x som zmenil “nick”. A počtom príspevkom som 1., to zo mňa robí obľúbeného aj nenávideného.

Dnes môžem povedať, že toto fórum je veľmi dobré, kvalitné, je to zdroj informácií. Fórum sa rozrástlo o nové sekcie, ale stále si drží svoju hlavnú líniu. Pribudli užívatelia, čitatelia, aj aktívny prispievatelia. Niektorí užívatelia už žiaľ odišli. Ale fórum zostáva. A to je dobre, že fórum nestojí na jednom či 10 užívateľoch. Ja som si dokonca všimol, že za jedného odídeného sem prišli 2-3 noví aktívny prispievatelia, až teraz sa to spomalilo. Hovorím o tejto Užívateľskej skupine Diaľniční duchovia.

Chcel by som sa všetkým užívateľom tohto fóra, poďakovať.

Vy všetci sa podieľate na tomto fóre rôznou svojou prácou. Niekto otázkami, niekto odpoveďami, niekto tým, že to tu číta a informuje ďalej. Niekoho to možno motivuje získať nové informácie priamo od kompetentných, …

Ďakujem Vám. :sunglasses:

Sem píšem svoj stý príspevok (ja viem, že to nie je veľa :wink: ) ale je dobre, že fórum vydržalo a takto sa rozkošatelo. Kto sa zaujíma o diaľnice a súvisiacu problematiku, nájde tu niečo pre seba. Toto fórum je dobrou odpoveďou aj na rôzne mediálne hry okolo výstavby diaľnic. Želám mu naďalej vysokú úroveň.

Ešte budem reagovať na to, že 1 500 príspevkov bolo odstránených.

Je to 15% z celkového počtu príspevkov.

Vývoj:

Pri stave 5 000 príspevkov bolo na fóre odstránených 1 000 príspevkov, čo bolo až 20%. Hlavným dôvodom vymázavania bol užívateľ feroslav, ktorý spôsobil zánik tzv. “starého fóra” na stránke www.highways.sk , a podmienil vznik tohto fóra. Tento problém nebudeme rozoberať, už sa tu nevyskytuje.

Po počte reálne umiestnených 5 000 príspevkov až po hranicu 10 000 príspevkov sa tu vymazalo 500 príspevkov, čo je už “len” 10%.

Dôvodov bolo viac: Fórum častejšie vypadávalo, to potom spôsobovalo duplicitné až 10x tie isté umiestnené príspevky (kto zažil ten výpadok, tak vie :unamused: ) a okrem toho sa na fóre vyskytovali častejšie spory, hádky, rôzne príliš “emočné príspevky”, alebo v sekcii O tomto fóre sa mazali už vyriešené idviduálne problémy niektorých užívateľov.

Výsledkom je dnes už premyslený systém akéhokoľvek odstránenia príspevku, každého jedného. Jeho autor je oboznámený, že prečo bol jeho príspevok odstránený a okrem toho admin sem nainštaloval na kontrolu “svojich” moderátorov tzv. watchguard, ktorý kontroluje všetky vymazané príspevky ako aj iné významné kroky moderátorov pri riadení fóra.

Keď si prejdete rôzne diskusie na www.sme.sk , … tak nájdete veľa “balastu” atď.

Toto fórum svojím obsahom je na veľmi vysokej úrovni oproti všetkým ostatným fóram. Príspevky sa mažú výnimočne. A je to poznať. Oveľa častejšie ak sa dá, tak sa príspevok upraví, čo znamená, že bola jeho časť zmazaná, alebo sa upraví nejaké nevhodné slovo - tam je potom poznámka daného moderátora takýmto písmom pod daným príspevkom.

Ešte by som len doplnil, že čo sa počtu interných správ týka, tak tam je počet viac ako 5 000, čo je teda 2:1 na počet príspevkov a IS a je to vlastne naviac k počtu príspevkov. Takže na tomto fóre sa komunikuje dostatočne. :sunglasses:

Nno, 10.000 príspevkov je skutočne dôvod na oslavu :wink: . Prípadne sa môže odložiť na exkurziu, ale zase oslavovať tiež veľa netreba :wink:

Chcem sa poďakovať tiež aquilovi, Caesarovi a ostatným za toto mimoriadne dobré fórum, ktorého úroveň je podľa mňa AA+ .

Diskusiami, resp. počtom tém a príspevkov už pomaly presahuje pôvodný rozsah, t.j. diaľnice, hoci tie ostávajú stále jeho prioritou :sunglasses: