zdravim,
v poslednej dobe bolo viacero vypadkov fora. ako som uz objasnoval, je to tym ze stranka uz ma podstatne viacej requestov a navstevnikov ako na zaciatku. server sa zda ze to v sucasnej konfiguracii nezvlada, cize treba zaplatit vyssi takzvany service level agreement.
viacero ludi sa stazuje ze je to “neudrzatelne” tento stav ked to tak casto vypadava. vsetko je vsak riesitelne povodne som ani nemyslel ze sa toto forum tak ujme a hlavne ze bude tak navstevovane ako je. snazil som sa aby to bola nezavysla diskusna platforma bez reklam a bez komercie, co vsak vyzera ze sa bude musite zmenit. tuto celu stranku financujem ja z vlastneho vrecka ako moje hobby
mno a kde je problem ? samozrejme ako vzdy v peniazoch
takze riesit sa da situacia vzdy prejdenim na vyssi SLA, alebo inu hostingovu spolocnost. avsak ako som povedal, vsetko nieco stoji. takze su tu viacere mozne scenare ako mozete aj vy pomoct zlepsit toto forum. aj ked som povodne nechcel, momentalne to uz vyzera ako nevyhnutne, je komercializacia fora … takze zrejme budu reklamy
ale je tu aj dalsie mozne riesenie okrem reklam, dobrovolne prispevky.
rad by som pocul vase navrhy co by vam viacej vyhovovalo. reklamy, alebo prispevky, alebo kombinacia oboch ?