Zmena alebo vesele spravy clenov fora :)

A naozaj, kde je B; :question:

Koksolam sa určite ozve, ale bude tu chýbať :wink:

Tipujem nejakú dovolenko za hranicou všedných dní :sunglasses:

Aj ja sa pridávam- maj sa a v rámci možností sa čím skôr vráť … a neurazím sa keď pôjdeš rýchlejšie(mimo mesta v pohode)…ale v meste dávaj POZOR ! :slight_smile: :slight_smile:

Nezraz nám kvalitnú dialnicu ani teoretika :laughing:

oh, cenim si takuto starostlivost o mna :laughing:

Maj sa dobre, Koksolam. H16 - RAP v SR. :wink:

Good luck.

Tak je čas si oddýchnuť a tak sa vzdialim na 3 týždne…to bude cíteľná strata čo! :slight_smile: :slight_smile:

tak apoň menovite chcem pozdraviť : Jurislava, Teoretika, Dialničiara, Aquilu, Tomáša PO, Koksolama, Doprastavaka, Branca a iných… dávajte na seba pozor a oddýchnite si !!! . . . .

To bude šok po príchode domov na nové príspevky :slight_smile:

Ja to urobím rovnako. Majte sa :exclamation:

obom vam prajem prijemnu dovolenku! :slight_smile:

u mna to vyzera na leto bez dlhsej dovolenky :confused: teda ak sa nenecham nahovorit na nejaky last minute :stuck_out_tongue:

Aspon bude viac casu na pracu, kedze tu bude pomenej prispevkov :slight_smile:.

Ja idem dnešným dňom do Tatier, aj s novou manželkou, takže ma tu 11 dní neuvidíte. :wink:

Dlho som bol mimo, takže dodatočne gratulujem diaľničiarovi k svadbe a prajem mnoho šťastných spoločných rokov :slight_smile:

Ja som sem na chvíľu zbehol, aby som potom nemal miliardu nových príspevkov, ale neboli sme ani ja ani kvalitná dialnica na dovolenke :frowning: škoda

Ahojte vsetci.
S radostou by som vam chcel oznamit ze 24. 8. (v piatok) som obhajobou svojej diplomovej prace uspesne ukoncil svoje studium na PrifUK BA.

Konecne sa budem moct trosku viac povenovat svojej rodinke. Par dni tu na nete nebudem (resp. budem velmi malo), idem ponavstevovat svojich pribuznych a potom hor sa hladat nejaku dobru pracu :wink: ..majte sa krasne :slight_smile:

Congratulations! :slight_smile:

diky :slight_smile:

Zdravím Vás všetkých!
Aj ja sa pridávam, gratulujem a nech sa ti darí …

No a ako vidíte som späť…aj som si oddýchol, tak teraz môžem dve hodinky čítať 735 nových príspevkov…

Ahoj, tak som nazar, len neviem ci je to vesela sprava ci nie… a inac ste sa cinili, fuj, zase cez 9000 prispevkov, tak ja idem na to, cest pani a damy… aquila, su tu vobec nejake??? :slight_smile: