Zmena alebo vesele spravy clenov fora :)

Super, blahozelam :slight_smile:
Vela uspechov v dalsej praci na tomto poli :smiley:

congratulations :exclamation: :exclamation: :exclamation:

Adoas, gratulujem. :sunglasses:

chcel by som vam vsetkym s radostou oznamit, ze som vcera uspesne ukoncil svoje studium a stal som sa inzinierom ekonomie.

Gratulujem. Ja stale tvrdim ze vzdelanie je dnes zaklad. A potom aj ciel cloveka - niekto nemusi mat vzdelanie, staci ak to cely zivot chce a potom to aj dosiahne. :wink:

bystrik, gratulujem… aky je to pocit?:wink:

dakujem, pocit je to dobry. tazko si vsak zvykam na to, ze uz nie som student. :frowning:

no, su to plusy aj minusy zaroven :wink:

Hlavne vyrovnat sa s tym, ze uz nemas spoluziacky je tazke.
Ale nesmies spanikarit a urobit z nejakej upgrade na Wife 1.0 !

Pekne sviatky Vam prajem vsetkym :exclamation:

Adoas

Rovnako prajem krásnu Veľkú noc :slight_smile: .
Šibačkovú tradíciu stále zachovávam. Už sa teším na pondelok.

Trosku s predstihom zelam vsetkym prijemne a vesele Vianoce , prijemneho silvestra a riadnu opicu na novy rok a bla bla bla, ved viete ako to chodi. Cez Vianoce nastastie PC nechcem ani vidiet z hladiska dusevnej hygieny, majte sa tu zatial krasne, namatkovo vymenujem aquila, B; , Dialniciar, Pozorovatel, lenny, Branco, devil, mapman, Lenny, bystrik, JoHnZ, xmindox, Jarda, Lermik, random a dalsi, sorry chlapy, skleroza nepusti, ale myslim aj Vas ostatnych . Koniec slohovej prave, majte sa krasne vsetci :sunglasses:

Pridávam sa ku Koksolamovi, želám všetkým pokojné Vianoce, prežitie sviatkov bez ujmy na zdraví :sunglasses: , šťastný Nový rok, nech sa Vám darí, zdravie nech slúži a plnia sa želania :smiley: :smiley: !

Aj ja sa pripojím, a odo mňa to bude najmä zdravie zdravie a do tretice zdravie, lebo všetko ostatné sa už dá nejako vybaviť… Takže krásne a pokojné Vianoce a neviem ako u vás ale ja dúfam že ten budúci rok bude pre mňa oveľa lepší ako tento a to isté želám aj vám…

Aj ja sa pripájam, prajem pokojné sviatky vianočné a oslávte Nový rok 2007 poriadne. :sunglasses:

[size=59]P.S. Z časových dôvodov nebudem tento rok rozposielať IS. Ďakujem za pochopenie. [/size]

Aj ja vam vsetkym prajem krasne vianoce a dobre vykrocenie do noveho roku 2007!

Včera sa mi rozšírila rodina o nového člena a mám vnučku. :stuck_out_tongue:

Gratulujem Diaľničiar :exclamation:

Dovolím si bilancovať uplynulé 4 mesiace z pohľadu rodinného života (viem, že to tu vždy poteší a zdravím Občana).

Dosiahol som stav 3 synov a oni sa mi zaslúžili o ďalších 5 vnukov a 3 vnučky.

Nádor z hlavy mám definitívne vonku a nešírili sa rakovinotvorné bunky ďalej po tele.

Pred mesiacom som sa 2. krát oženil. (tak pretom som tu menej času tak celkovo), ďalšie dieťa neplánujeme. :sunglasses:

mno tak k tej svadbe ti gratulujem :sunglasses: