Super, blahozelam
Vela uspechov v dalsej praci na tomto poli
congratulations
Adoas, gratulujem.
chcel by som vam vsetkym s radostou oznamit, ze som vcera uspesne ukoncil svoje studium a stal som sa inzinierom ekonomie.
Gratulujem. Ja stale tvrdim ze vzdelanie je dnes zaklad. A potom aj ciel cloveka - niekto nemusi mat vzdelanie, staci ak to cely zivot chce a potom to aj dosiahne.
bystrik, gratulujem… aky je to pocit?
dakujem, pocit je to dobry. tazko si vsak zvykam na to, ze uz nie som student.
no, su to plusy aj minusy zaroven
Hlavne vyrovnat sa s tym, ze uz nemas spoluziacky je tazke.
Ale nesmies spanikarit a urobit z nejakej upgrade na Wife 1.0 !
Pekne sviatky Vam prajem vsetkym
Adoas
Rovnako prajem krásnu Veľkú noc .
Šibačkovú tradíciu stále zachovávam. Už sa teším na pondelok.
Trosku s predstihom zelam vsetkym prijemne a vesele Vianoce , prijemneho silvestra a riadnu opicu na novy rok a bla bla bla, ved viete ako to chodi. Cez Vianoce nastastie PC nechcem ani vidiet z hladiska dusevnej hygieny, majte sa tu zatial krasne, namatkovo vymenujem aquila, B; , Dialniciar, Pozorovatel, lenny, Branco, devil, mapman, Lenny, bystrik, JoHnZ, xmindox, Jarda, Lermik, random a dalsi, sorry chlapy, skleroza nepusti, ale myslim aj Vas ostatnych . Koniec slohovej prave, majte sa krasne vsetci
Pridávam sa ku Koksolamovi, želám všetkým pokojné Vianoce, prežitie sviatkov bez ujmy na zdraví , šťastný Nový rok, nech sa Vám darí, zdravie nech slúži a plnia sa želania
!
Aj ja sa pripojím, a odo mňa to bude najmä zdravie zdravie a do tretice zdravie, lebo všetko ostatné sa už dá nejako vybaviť… Takže krásne a pokojné Vianoce a neviem ako u vás ale ja dúfam že ten budúci rok bude pre mňa oveľa lepší ako tento a to isté želám aj vám…
Aj ja sa pripájam, prajem pokojné sviatky vianočné a oslávte Nový rok 2007 poriadne.
[size=59]P.S. Z časových dôvodov nebudem tento rok rozposielať IS. Ďakujem za pochopenie. [/size]
Aj ja vam vsetkym prajem krasne vianoce a dobre vykrocenie do noveho roku 2007!
Včera sa mi rozšírila rodina o nového člena a mám vnučku.
Gratulujem Diaľničiar
Dovolím si bilancovať uplynulé 4 mesiace z pohľadu rodinného života (viem, že to tu vždy poteší a zdravím Občana).
Dosiahol som stav 3 synov a oni sa mi zaslúžili o ďalších 5 vnukov a 3 vnučky.
Nádor z hlavy mám definitívne vonku a nešírili sa rakovinotvorné bunky ďalej po tele.
Pred mesiacom som sa 2. krát oženil. (tak pretom som tu menej času tak celkovo), ďalšie dieťa neplánujeme.
mno tak k tej svadbe ti gratulujem