ToSy.sk potvrdilo vylúčenie z tendra, zvažuje odvolanie v NDS
dialnice.info/viewtopic.php?t=10097
Drzim palce pri odvolani ![]()
ToSy.sk potvrdilo vylúčenie z tendra, zvažuje odvolanie v NDS
dialnice.info/viewtopic.php?t=10097
Drzim palce pri odvolani ![]()
Vylúčenie z tretieho tendra na dodanie komplexnej služby elektronického výberu mýta už potvrdili pre agentúru SITA traja neúspešní uchádzači ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=10102
stale lepsie vyradenie mikrovlnky za drahsi satelit .. tych 6 miliard je jednorocny vynos to by som nevidel tragicky .. pri PPP to tragicky vidim
Vyhralo J&T
Vyjadrenia k vybratiu spoločnosti z najdrahšou ponukov
Páči sa mi tento citát:“Premiér Fico, ktorý sa s veľkým zápalom naváža do tendrov za druhej Dzurindovej vlády, možno bude musieť o chvíľu znova použiť svoj rozprávačský talent.”
borovičkárom je to asi fuk, tak ako babkám demokratkám ![]()
Budú počúbať zbožne svojho vodcu a nadávať na " modrofúza", načo si ďalej lámať hlavu ![]()
Vážny pripustil spustenie mýta v neúplnom režime
dialnice.info/viewtopic.php?t=10123
oblubene odvolavacky su uz tu …
dialnice.info/viewtopic.php?t=10126
aj tak je to “kusok” divne, ked vyradili vsetkych okrem najdrahsej ponuky … predrazenie o skoro 40% oproti najlacnejsej ponuke je dost velke susto. budeme mat zrejme drahsi system ako nemci na 12 000 km dialnic..
vsak ked si spominam na pocitane ciste vynosy, vsak sa skoro 10 rokov bude len system splacat .. a urcite pri zavadzani myta pre osobaky bude zase nejaky sikovny dodatok ..
V Európe sa v súčasnosti využívajú tri technológie výberu mýta
dialnice.info/viewtopic.php?t=10131
.. taky system aky sa planuje zaviest v SVK ma iba Nemecko
![]()
V tom by som problem nevidel … to je ako sa smiat, ze vsetci predsa ziju v jaskyniach a polojaskyniach, ale jeden uz byva v dome …
Vo vseobecnosti sa Slovensko kritizuje, ze pomaly sa zavadzaju moderne technologie a ked uz sa tak ide stat, tak sa tiez ozyvaju kuvicie hlasy. Fandim cistemu satelitnemu systemu. Technologia bude mat este zrejme nejake nedostatky, ale povazujem ju do buducnosti za prespektivnu a zrejme aj prevadzka na Slovensku pomoze v jej dalsom zdokonalovani.
minimalne v oblasti telekomunikacii su na slovensku nasadene spickove technologie
co sa tyka zvysku, mas bohuzial pravdu
.. hej, aj to tusim vdaka tomu, ze sme za socializmu nesledovali trendy a potom zacali nasadzovat aktualnu technologiu ![]()
ano - to je jedna cast pravdy
druha cast je, ze si tu T-com (resp. t-mobile) spravil pokusne laboratorium na ludoch ![]()
NDS musí rozhodnúť o odvolaniach v tendri na mýto do piatku ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=10147
Kapsch sa voči vylúčeniu z mýtneho tendra odvolal
Neverending story pokračuje, SlovakPass sa odvolá ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?p=71249#71249
Niektoré firmy sa plánujú dovolávať aj v Brusseli, a poukázať na priebeh verejných súťaží na SK ako člena EÚ a apelovať na EK aby to prešetrila. Zaváňa to prúserom a toto musia vedieť aj kompetentný, a je zarážajúce, že im je to jedno…
tak ako v podstate vsetky tendre u nas ![]()
diletanti alebo chut moci nepozna hranice
![]()