Video: Interoperabilita mýtnych systémov
Mýto na Slovensku asi zavedené nebude od 1.1 2009
tak to je naozaj prekvapujuce ![]()
sila bude ak to co nestihol dzurinda nestihne ani fico .. zas budeme posledni v europe ..
Ja stále verím že to stihnú
ze to stihne fico alebo ze to stihnu do 1.1.2009 ![]()
.. lebo montaz zariadeni trva stavebne a pripravy min. 10 mesiacov ..
(vid CR)
No anno ale ekdze to ma byt satelitny system tak tolko bran nebude treba ako v CR. A posledny v Europe tazko kedze su krany kde este myto nezaviedli.
myslel som 1.1 2009
eucitizen má pravdu na satelitnom netreba brány na každom vstupe, on využíva len kontrolne brány.
tak medzi poslednymi .. preco by sme nemohli byt v niecom dobrom aj medzi prvymi?
a aj ked to bude satelitny system tak zas mame jeden zasadny rozdiel a to je ten ze bude aj hooodne ciest I. triedy narozdiel od CR hned naraz lebo mame pomenej D/RC .. takze tych bran bude dost, nehovoriac o tom ze kazdych 5 km pomaly mame MUK a exit z D1 ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=10083
takze oficialne, nestihnu … su to neskutocni babraci… fakt skoda reci, co sa tyka infrastruktury, este tak zlu vladu sme nemali. na co sahnu to poseru.
Je to banda babrakov a nielen pri zavadzani myta … tempo vystavby dialnic sa tiez realne spomalilo. To je vidno uz teraz. BA - KE do roku 2010? Zabudnite …
Podľa TV Markíza vyhralo konzorcium SanToll…
O elektronickom mýte na diaľniciach je rozhodnuté
dialnice.info/viewtopic.php?t=10088 ![]()
Tender na výstavbu a prevádzkovanie elektronického mýta vyhral SanToll
dialnice.info/viewtopic.php?t=10089
.. zakazka ma hodnotu 20 miliard Sk
.. Sanef je francuzska firma, prevadzkuje 1700 km dialnic
Síce je neoficiálne známy víťaz tendra na el. mýto, som zvedavý na vyjadrenie víťaza ohľadne termínu spustenia mýta, aspoň na tých 80 %, v ktoré tak dúfa p. minister Vážny. Uvidíme, či sa víťazné konzorcium pustí do “boja” s termínom 01.09. 2008.
To máš čo za dátum? Snáď si myslel 01.01.2009 nie?
dialnice.info/viewtopic.php?t=10092
takze tender predrazeny “len” o 6 miliard .. teda o vyse 30% oproti najnizsej ponuke …
a nech mi niekto este povie, ze PPP nebude svinsky predrazene ..
Sorry, to som čo napísal
?, jasné, že som myslel “boj” s termínom 01.01. 2009
http://www.dialnice.info/viewtopic.php?t=10092
takze tender predrazeny “len” o 6 miliard .. teda o vyse 30% oproti najnizsej ponuke …
a nech mi niekto este povie, ze PPP nebude svinsky predrazene ..
Tu nám ukázali ako na to - stačí si nájsť dôvod na vyradenie nedostatočne širokého kandidáta s nižšou ponukou a hneď vyhráva ten správny…
Zámer zaviesť mýto v januári 2009 naďalej platí ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=10093